Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 32. kola: Plzeň se přetahovala s Boleslaví, naopak Kometa žádnou šanci Varům nedala

Velkou demolici i těsné výsledky. Oba scénáře naplnilo strhující 32. kolo hokejové extraligy. Šlágr se odehrál mezi Plzní a Mladou Boleslaví: utkání dostálo očekávání, když jej rozhodly až samostatné nájezdy. V nich uspěli domácí plzeňští hráči. Naopak jednoznačně dopadl duel mezi Kometou Brno a Karlovými Vary. Brněnští válečníci zvítězili 9:1. Jejich soupeř odjel domů řádně zdeptaný.

Daniel Rákos
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Plzeň - Mladá Boleslav 3:2 SN

Hokejová extraliga nespí. Velkým šlágrem 32. kola bylo střetnutí Plzně se soupeřem z Mladé Boleslavi. Utkání dospělo za nerozhodného stavu 2:2 až do samostatných nájezdů. V nich ukázali větší rozvahu domácí hráči: Plzeň zvítězila v dramatu 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Kladno - Olomouc 3:4 PP

Až do prodloužení došel duel mezi Kladnem a Olomoucí. Lepší nervy předvedli hosté z Moravy. Rozhodující trefu vyslal přesný Lukáš Klimek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno - Olomouc

Kometa Brno - Karlovy Vary 9:1

Jednoznačné vítězství. Kometa Brno rozstřílela na vlastním ledě bezmocné Karlovy Vary 9:1. Hattrickem se na demolici soupeře podílel americký útočník brněnského klubu Peter Mueller. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Karlovy Vary

Liberec - Zlín 2:1

Těsné vítězství ukořistili na vlastním ledě hokejisté Liberce. Zlínský soupeř začal dobře a vedl, jenže dvě branky Jaroslava Vlacha skóre otočily. Liberec nakonec bere tři body za vítězství 2:1. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Zlín

Pardubice - Vítkovice 2:4

Cenné vítězství si z pardubického ledu odváží Vítkovice. Na půdě soupeře zvítězily 4:2, dvě branky vstřelil pohotový Ondřej Roman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Vítkovice

Sparta - Litvínov 8:4

Velkou přestřelku sledovali diváci utkání mezi Spartou a Litvínovem. Domácí Pražané nakonec zvítězili divokým poměrem 8:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Litvínov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články