Portál NajdiSpolužáky.cz opět sdružuje spolužáky

Nový webový portál umožňuje uživatelům kontaktovat spolužáky podle kraje a školy

Po ukončení známého internetového komunitního serveru Spolužáci.cz vznikl v červenci roku 2019 nový webový portál NajdiSpolužáky.cz, do kterého se mohou uživatelé snadno a zdarma zaregistrovat. Již nyní jej využívá více než 15.000 uživatelů! Projekt umožňuje uživatelům najít a kontaktovat bývalé i současné spolužáky, a to podle kraje, města a názvu školy.

Mezi hlavní výhody nového webového portálu patří přehledný design, intuitivní ovládání i registrace zdarma. Uživatel se může velmi snadno zaregistrovat, a podle města vybrat školu a následně třídu, do které se přidá. Uživatelé mezi sebou komunikují pomocí chatu, mohou do třídy pozvat další spolužáky nebo naplánovat třídní sraz. Také lze získat funkci hlavního správce třídy. Portál Najdispolužáky.cz se setkává s velkým úspěchem, což dokazuje i narůstající počet uživatelů za pouhých šest měsíce.

Náš webový portál naleznete na adrese NajdiSpoluzaky.cz. Facebooková stránka je k dispozici na tomto odkaze https://www.facebook.com/najdispoluzaky/.

Kontaktní osoba:

Lukáš Kříž

e-mail. info@najdispoluzaky.cz

Klíčová slova ČR-internet-školy-zábava-NajdiSpoluzaky.cz

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace
Věda, vzdělávání a školství

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.