Společnost Westinghouse získala britskou kontrolní společnost Inspection Consultants Limited

Akvizice rozšiřuje možnosti inspekčních služeb společnosti Westinghouse a zvyšuje schopnost společnosti reagovat na naléhavé potřeby inspekcí a oprav zákazníků v Evropě.

Společnost Westinghouse Electric Company dnes oznámila akvizici společnosti Inspection Consultants Limited (InCon), předního poskytovatele inspekčních služeb se sídlem ve Spojeném království. Tato akvizice posiluje schopnost společnosti Westinghouse podporovat stávající provozovanou jadernou flotilu i zákazníky provozních inspekcí mimo jaderný průmysl.

"Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům po celém světě, zejména ve Spojeném království a v celé Evropě, zajišťovat podporu inspekčních služeb na nejvyšší úrovni. Začlenění společnosti InCon do našeho portfolia dále rozšiřuje naše schopnosti v této specializované oblasti," řekl Tarik Choho, prezident obchodní divize provozu elektráren společnosti Westinghouse v Evropě, na Středním východě a v Africe. "Vítáme vysoce kvalifikovanou zaměstnaneckou základnu od společnosti InCon v našem týmu, protože její odborné znalosti dále posilují možnosti inspekčních služeb provozu závodů společnosti Westinghouse a zvyšují schopnost společnosti reagovat na naléhavé inspekční a opravářské potřeby v celé Evropě."

Společnost InCon již více než dvacet pět let poskytuje celou škálu nedestruktivních testovacích služeb zákazníkům v různých průmyslových odvětvích. V rámci transakce bude získána inspekční organizace typu A akreditovaná britským úřadem UKAS a uznaná organizace třetí strany (RTPO), zařízení společnosti InCon v Ellesmere Port a Weston Super Mare.

Paul Whitfield, generální ředitel společnosti InCon, řekl: "Jsme nadšeni, že se můžeme připojit ke společnosti Westinghouse a přispět naším hlubokým porozuměním inspekčních služeb do jejich stávajícího portfolia."

Westinghouse Electric Company je světovou průkopnickou společností v oblasti jaderné energie a je předním dodavatelem produktů a technologií jaderných elektráren pro veřejné služby po celém světě. Společnost Westinghouse dodala první komerční tlakový vodní reaktor na světě v roce 1957 v Shippingportu v Pensylvánii v USA. Dnes jsou technologie společnosti Westinghouse základem pro přibližně polovinu světových jaderných elektráren. Více informací naleznete na webových stránkách www.westinghousenuclear.com.

Kontakt:

Sarah Cassella

Ředitelka pro vnější komunikaci

E-mail: cassels@westinghouse.com

Tel.: +1 (412) 374-4744

Klíčová slova USA-energie-stroje-jaderná-firmy-Westinghouse Electric Company LLC

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Energetika, suroviny
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.