Rolinek se vrací do Pardubic. Hokejový útočník chce klubu pomoci odvrátit sestup

Hokejista Tomáš Rolinek se vrací do kádru pardubického Dynama. Dlouholetý kapitán klub loni v říjnu na vlastní žádost opustil, ale teď se s vedením aktuálně posledního celku extraligy domluvil na obnovení spolupráce.

Pardubice (Aktualizováno: 21:56 15. 1. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejista Tomáš Rolinek

Hokejista Tomáš Rolinek | Zdroj: Profimedia

Aktuálně poslední tým hokejové extraligy oznámil zprávu o Rolinkově návratu na svých oficiálních stránkách. Rolinek od loňského října, kdy v Pardubicích skončil, hrál za Vrchlabí.

Hlásíme velký návrat ⚠️ Tomáš ROLINEK se vrací zpět do Dynama

➡️ hcdynamo.cz/clanek.asp?id=…

21:27 – 15. 01. 2020

6 112

„Jsem velmi rád, že jsme se s Tomášem dohodli a pomůže nám v těžkém závěru sezony. Věřím, že přinese do kabiny bojovnost, která mu nikdy nechyběla,“ řekl sportovní manažer HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Mistr světa z roku 2010 měl v sezoně neshody s trenérem Ladislavem Lubinou a za klub pak nenastupoval ani pod jeho nástupcem Radkem Bělohlavem. Rolinek pak na vlastní žádost klub opustil.

Devětatřicetiletý Rolinek odehrál v pardubickém dresu 565 utkání a k poslednímu zápasu za klub nastoupil 15. září 2019 proti Karlovým Varům.

Pardubice jsou poslední s 35 body z 37 zápasů. Na třináctý Litvínov ztrácejí bod a na dvanácté Vítkovice dva body. Mají ale odehrané o dva zápasy víc než oba celky před nimi.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme