Monfilse limituje v Melbourne ruka zraněná při videohře

20. 1. 2020, 18:58
Aktuality 10
Kuriózní zranění omezuje Gaëla Monfilse těsně před vstupem do Australian Open. Třiatřicetiletý Francouz do Melbourne dorazil s oteklou dominantní rukou a přiznal, že si ji pohmoždil už v prosinci při hraní videohry. Úvodní zápas odehraje desátý hráč žebříčku v úterý.
Profily hráčů
Gaël Monfils

Monfils se zranil už v prosinci. V záchvatu vzteku se prý praštil o postel a dodnes pociťuje následky. "Hrál jsem v ložnici videohru a pravou rukou udeřil do čela postele. Ideální léčbou by byl odpočinek, ale to nejde. Tak jsem vzal protizánětlivé léky, ruku ledoval a upravil tréninky; nemohly být tak intenzivní. Už je to lepší," přiznal vítěz osmi turnajů na okruhu ATP a dodal, že nejhorší jsou pro něj voleje.

Francouzský tenista letos odehrál s bolavou rukou dva zápasy na ATP Cupu, na kterém porazil Chilana Nicolase Garína a prohrál se Srbem Novakem Djokovičem.

O Australian Open nechtěl Monfils přijít a úvodní grandslam sezony absolvuje už popatnácté. Nejdále došel před čtyřmi lety do čtvrtfinále. Jeho prvním soupeřem bude v úterý Yen-Hsun Lu z Tchaj-wanu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Hrac Top10, ktery misto trenovani a pripravy na zapasy GS se zrani behem pareni her na kompu...Tomu se rika kvalitni konkurence pro BeeeTrojku.
Vitejte Ve Zlate Ere Tenisu:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, jak víš, ze nehrál v osm večer po celodenním tréninku?

Všichni sportovci páří hry, krome trénování a hraní nemají nic jiného poradně na práci. Ráno trénink , strecing, oběd, odpoledne trénink, strecing, večeře a v šest nemáš co dělát
Reagovat
ttopi
Navíc zranit se u hraní hry je věc, která se nedá úplně předpokládat. To bych se spíš bál chodit do koupelny.
Reagovat
Krisboy
Svatá pravda. Já jsem se onehdá majznul při servisu raketou do kotníku. Dodnes nevím, jak se mi to povedlo. Bolelo to asi tejden.
Reagovat
smazaný uživatel
To je takzvaný klepec, to hodně boli.
Reagovat
smazaný uživatel
100% hrál FIFU 2020 on-line
Reagovat
Krisboy
Kdo ví, co s tou Jelinou vyváděli a teď se trapně vymlouvá.
Reagovat
Luky99
Taky mě to napadlo :D
Reagovat
FulnekUltras
na to ani žádnou takovou nepotřebuješ ;-)))
Reagovat
Krisboy
Nevypadá to, že by ho to nějak omezovalo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist