Veľtržná premiéra - Austro Vin Tulln 2020: Najväčší rakúsky poľnohospodársky veľtrh

Austro Vin Tulln, najväčší rakúsky špecializovaný veľtrh pre poľnohospodárstvo, sa koná od 30. januára do 1. februára 2020. Tento špecializovaný veľtrh sa zameriava výhradne na dynamický rast v oblasti pestovania vína, ovocia, technológií pre výrobu vína a marketingu. V priebehu tejto trojdennej akcie sa uskutoční niekoľko prednášok od popredných špecialistov v odbore. Skvelá akcia a vhodný termín konania pre všetkých pestovateľov vína a ovocia.

Veľká výstavná plocha:

Na ploche 18 tisíc m2 predstaví 240 vystavovateľov celkom 380 značkových najnovších inovácií v oblasti pestovania vína a ovocia, technológií pre výrobu vína a marketingu.

Špecializovaný program:

Skvelý špecializovaný program pripravený našimi najlepšími sponzormi: Weinbauverband Österreich (Rakúska asociácie pestovateľov vína) a Bundesobstverband Österreich (Federálna rakúska asociácia pestovateľov ovocia) v spolupráci s Univerzitou prírodných zdrojov a aplikovaných vied o živote vo Viedni a s ďalšími profesionálnymi vinárskymi a ovocinárskymi školami. Tento program sa do celej koncepcie veľtrhu dobre hodí.

Prehľad všetkých tém:

- Vonkajšia mechanizácia: sadzača, traktory a prepravné zariadenia, technológie pre zber, prípravu pôdy, zavlažovanie, ochranu, hnojenie a pestovanie vína a ovocia

- Technológie pre výrobu vína: čerpadlá a dopravníkové systémy, filtračné technológie, stroje na spracovanie vína a ovocia, triediace systémy, manipulačné systémy pre vína, ovocné džúsy a alkoholické nápoje, technológie pre perlivé a šumivé vína, nápojové tanky, destilačné technológie a analytika

- Plnenie a balenie: triediace a ovládacie systémy, plniace systémy, tesniace a uzáverové technológie, baliace linky, technológie pre chladenie a uskladnenie, baliace stroje

- Služby a marketing: informačné služby, predaj a prezentácie, bary, priamy marketing.

Cena Austro Vin Award

Na veľtrhu bude vôbec prvýkrát udelená cena "Austro Vin Award" za najlepšiu inováciu. Do súťaže sa prihlásila niekoľko špecializovaných vystavovateľov. Výhercov vybrala odborná porota, podľa nasledujúcich kritérií: inovácia, zrelosť trhu a trvalá udržateľnosť. Ocenenie sa udeľujú pri otváracom ceremoniáli v kategóriách pestovaní vína, technológie pre výrobu vína, marketing, trvalá udržateľnosť a pestovanie ovocia.

Otváracia doba:

Štvrtok 30. januára a piatok 31. januára od 10:00 do 18:00

Sobota 1. februára: od 10:00 do 17:00

Kontakt:

Messe Tulln GmbH

Messegelände 1

3430 Tulln an der Donau

Rakúsko

Web: www.messe-tulln.at

Klíčová slova Rakousko-zemědělství-obchod-víno-ovoce-Messe Tulln GmbH

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.