Právě vychází časopis Auto motor a sport 2/2020. Prohlédněte si fotky, které se do něj nevešly

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Jako první jsme měli možnost uskutečnit podrobný test elektrického Porsche Taycan Turbo S, a to včetně měření na letišti!

  • Představení: Mercedes-Benz GLA nové generace a Toyota Yaris GR-Four 

  • Redakční testy: Audi A4 Allroad, Land Rover Discovery Sport, Renault Clio, Suzuki Jimny, Toyota GR Supra

  • Srovnávací test: Ford Focus ST Plus vs. Hyundai i30 N Performance vs. Renault Mégane R.S. Trophy vs. Volkswagen Golf GTI TCR

  • V galeriích pod článkem si opět můžete prohlédnout fotky, které se do AMS nevešly

Na stáncích na vás čeká další vydání magazínu Auto motor a sport. Opět je plné zajímavého čtení, atraktivních představení i testů. Vyzkoušeli jsme například elektrické Porsche Taycan Turbo S. Prověřili jsme ho opravdu důkladně a vzali si k tomu i měřicí zařízení. Ukázalo nám, že stovku vůz zvládne za 2,8 s a dvoustovkou jede po 10,4 s. Pozornost zaslouží i srovnávací test čtyř ostrých hatchbacků. Zda nakonec zvítězil Ford Focus ST Plus, Hyundai i30 N Performance, Renault Mégane R.S. Trophy či Volkswagen Golf GTI TCR, to ale neprozradíme…

Zajímavé počtení rovněž skýtá reportáž z exkluzivní exkurze v továrně luxusní značky Bentley. Jedné z mála, kde nevládne hektické pracovní tempo, ale ještě převládá pečlivá rukodělná práce s kůží a dřevem. Věděli jste, že jen okolo dřevěných obkladů se v Crewe točí plných 150 lidí?

Vyslovenou lahůdkou je svezení s jediným prototypem dvoudveřové verze Tatry 613, která se nakonec do výroby nedostala. Zajímavý příběh skončil dobře. I přes havárii při někdejších životnostních zkouškách se vůz dožil dnešních dnů. Po pečlivé renovaci je to opravdový skvost!

Druhé letošní vydání magazínu Auto motor a sport aktuálně najdete na stáncích. A v přiložených galeriích si můžete prohlédnout fotky, které se do něj nevešly.

Land Rover Discovery Sport D180

Toyota GR Supra 

Tatra 613 Coupe

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?