Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pád Trumpa, nový pár šoubiznisu či celosvetové protesty! Známy astrológ predpovedá rok 2020

Čo prinesie podľa predpovede rok 2020? Zobraziť galériu (5)
Čo prinesie podľa predpovede rok 2020? (Zdroj: Gety Images, SITA/AP Photo/Markus Schreiber, SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

BRATISLAVA - Mladý veštec a astrológ celebrít Nicolas Aujula zverejnil niektoré z predpovedí na rok 2020. Ako hovoria niektoré z nich, tento rok bude ťažkým pre Donalda Trumpa a svet čakajú masové protesty. Vyplnia sa niektoré z jeho predpovedí?

O jednotlivých predpovediach informoval portál metro.co.uk a ďalšie zahraničné médiá. Medzi veštby Nicolasa Aujula (34) na aktuálny rok patrí pád Donalda Trumpa, ktorý má byť v roku 2020 "porazený". Ďale videl veľa vízií protestov, ľudí prichádzajúcich do ulíc. „Ľudia samozrejme protestujú stále, ale vidím to skôr ako globálne masové hnutie" v celosvetovom meradle, konkretizuje svoju predpoveď. 

Donald Trump má byť v roku 2020 porazený
Zobraziť galériu (5)
Donald Trump má byť v roku 2020 porazený  (Zdroj: SITA/AP Photo/ Evan Vucci)

Ďalej mladý veštec videl nepriaznivé počasie a veľmi silný vietor vo Veľkej Británii. Predpovedá, že britská nemocnica má byť v plameňoch. Na druhej strane si má Anglicko užiť futbalový úspech.

Vízie sa mu ukázali aj oblasti šoubiznisu. Pes má vyhrať talentovú šou, herečka Jennifer Aniston začne nový vzťah a bohatá dedička Paris Hilton otehonie. Videl však aj tragickú udalosť. „Zrazu som veľmi jasne videl Amy Winehouse, takže sa obávam, či nenastane ďalšia smrť mladej speváčky, možno niečo súvisiace s alkoholom a závislosťou," pokračuje v predpovediach.

Čo predpovedal pre rok 2019?

"Keď sa obzriem späť na rok 2019, to, čo som povedal na začiatku, v porovnaní s udalosťami, ktoré sa odohrali počas celého obdobia, je to celkom čarovné," uviedol.

Pre rok 2019 predpovedal Nicolas zemetrasenie v Číne a na Kube, masový protest taxikárov v Londýne a škandál s účasťou verejnej osobnosti Justin. „17. júna 2019, mesiace po mojej vízii, došlo v južnej Číne k vážnemu zemetraseniu, pri ktorom zomrelo 13 ľudí," hovorí mladý veštec.

Zemetrasenie, ktoré otriaslo Čínou v júni 2019
Zobraziť galériu (5)
Zemetrasenie, ktoré otriaslo Čínou v júni 2019  (Zdroj: TASR/Zeng Lang/Xinhua via AP)

„Začiatkom roka (2019, pozn. redakcia) som mal tiež sen, v ktorom bol horiaci kostol. V tom čase mi to nedávalo zmysel, myslel som si, že je to náhodný sen, takže som mu veľmi nevenoval pozornosť. Ale asi o šesť týždňov neskôr vyhorel Notre Dame v Paríži." Ako dopĺňa, nikdy tam nebol a ani ho nevidel zblízka, ale keď uvidel správy o požiari v správach, spomenul si na svoje sen. "Bolo to ako déjà vu," opísal svoje pocity Nicolas. 

Požiar v Notre-Dame
Zobraziť galériu (5)
Požiar v Notre-Dame  (Zdroj: TASR/AP Photo/Francois Mori)

Napriek jeho pozoruhodným predpovediam Nicolas trvá na tom, že nie je „zvláštny“ a výnimočný. Naopak, verí, že všetci máme rovnaké schopnosti, ale že skepticizmus nám bráni tomu, aby sme im dôverovali. „Keď hovorím ľuďom, že som veštec, vždy hovoria to isté, ´predpovedaj mi teda čísla v lotérií.´ Takto to však nefunguje. Nie sme všetci predurčení byť milionármi," uzatvára Nicolas.

Vízie vníma rôzne, začalo sa to v detstve

Nicolas, ktorý pracuje ako regresný terapeut o minulom živote, hypnoterapeut a astrológ celebrít, prezradil, že "niektoré z vízií, ktoré mám, sú cez sny a iné ma zasiahnu len tak, keď idem okolo." Nicolas už roky sníma duchov a prežíva nadprirodzené vízie. Začalo sa to už v detstve, keď „cítil“ svojho zosnulého otca.

Vo veku 17 rokov potom zažil „meditatívny stav podobný tranzu“, ktorý mu umožnil vidieť jeho „minulý život“, čo ho prinútilo, aby zmenil svoje štúdium ekonómie a stal sa terapeutom. Od tej doby odhalil „tisíce“ svojich minulých životov, vrátane toho, že bol "egyptskou kráľovnou, slúžkou, učiteľom francúzskej revolúcie, jeleňom a levom."

Viac o téme: PredpoveďRok 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu