Zynga zveřejnila kompletní výsledky za 4. čtvrtletí roku 2019 a celý finanční rok 2019

Firma Zynga dosáhla nejvyšších čtvrtletních i celoročních tržeb a růstu počtu předplatitelů v historii

Meziroční nárůst provozní hotovosti o 56% na 263 miliónů dolarů, což je nejlepší výsledek od roku 2011

Skvělé výsledky za rok 2019 jsou základem dalšího růstu i v roce 2020

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA) dnes zveřejnila své finanční výsledky za čtvrté čtvrtletí a celý rok 2019, oboje k datu 31.prosince 2019, a to zveřejněním dokumentu Q4 2019 Quarterly Earnings Letter (Informace o finančních výsledcích za čtvrté čtvrtletí roku 2019), v sekci svých webových stránek pro investory (Investor Relations). Dokument si můžete přečíst v příloze nebo prostřednictvím odkazu http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results .

Součástí této tiskové zprávy jsou multimédia. Celou tiskovou zprávu si můžete prohlédnout na webové stránce https://www.businesswire.com/news/home/20200205005070/en/

“Naše skvělé výsledky ve čtvrtém čtvrtletí završily výborný rok společnosti Zynga. Online služby jsou základem naší růstové strategie a stojí za historicky největšími ročními tržbami a počtem předplatitelů, kterých kdy naše firma dosáhla,” řekl Frank Gibeau, generální ředitel firmy Zynga.

“Skvělé výsledky, kterých jsme v roce 2019 dosáhly jsou navíc základem dalšího růstu v roce 2020. Očekáváme, že naše portfolio online služeb rozšíříme z pěti na šest franšíz a ve druhé polovině roku bychom chtěli představit nové projekty. Za účelem urychlení našeho růstu hledáme nové příležitosti ke koupi talentovaných týmů a franšíz po celém světě.”

Vedení společnosti Zynga dnes ve 13:30 tichomořského času (PT) (16:30 východoamerického času ET) telefonní konferenci za účelem diskuze o finančních výsledcích firmy. Otázky lze pokládat přímo v průběhu konference a společnost Zynga se pokusí odpovědět na co nejvíce dotazů.

Pro přístup ke konferenci využijte webových stránek http://investor.zynga.com, kde bude po skončení konference k dispozici její záznam, nebo následující telefonní čísla:

• Bezplatné telefonní číslo pro místní volání: (800) 537-0745

• Telefonní číslo pro volající ze zahraničí: (253) 237-1142

• Identifikační číslo konference: 7576703

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR Racing(TM), Empires & Puzzles(TM), Merge Dragons! (TM), Words With Friends(TM) a Zynga Poker(TM). Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě.

Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit na sociálních sítích Twitter, Instagram a Facebook či prostřednictvím blogu Zynga.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se, mimo jiné, růstu společnosti a představení nových titulů. Výhledová prohlášení obsahují slova, jako jsou například "výhled", "očekávat", "plánovat", "zamýšlet", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", včetně různých tvarů těchto slov. Stejně tak všechna prohlášení uvedené v této tiskové zprávě v budoucím čase jsou považována za výhledová prohlášení. Dosažení cíle nebo úspěšné splnění skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních podléhá významným rizikům, nejistotám a předpokladům. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat výhledová prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných zprávách předkládaných Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce SEC, na adrese www.sec.gov

Upozornění pro vydavatele

Pokud si chcete stáhnout videozáznam firmy Zynga a materiály k našim hrám, klikněte na: http://bit.ly/ZyngaQ42019

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200205005070/en/

Kontaktní informace

Vztahy s investory:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Tisk:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Zdroj: Zynga Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-hry-zábava-finance-Zynga

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.