Podpořte talent české silnice Adama Vyskočila

Devítiletý Adam Vyskočil je dvojnásobným mistrem České republiky na okruzích v kategorii Minimoto a tento Talent roku 2019 se chystá na zlomovou sezonu 2020, což v jeho případě není nic jiného než útok na titulu mistra Evropy.

Loňský rok byl pro malého jezdce velmi úspěšný nejen v domácím šampionátu, kde nenašel přemožitele, ale připomeňme si i desáté místo v mistrovství Itálie, šesté místo v italském seriálu MMCI nebo šesté místo na Mistrovství Evropy v Holandsku.

Adam každým rokem výkonnostně roste, rodina dává do jeho závodění už pátou sezonu maximum a tým Smrž Academy pomáhá, jak jen to jde. Přesto se Adamův útok na evropské zlato, a účast v nejprestižnějším, tedy italském šampionátu, neobejde bez nutných investic jak do materiálu a přípravy, tak do počtu zahraničních závodů a s tím spojených nákladů na účast. Adamova rodina to nevzdává, hledá nové cesty a formy podpory, zatímco malý šampion celou zimní sezonu pilně trénuje.

Chtělo to velkou odvahu, důvěru v sama sebe přijmout silné rozhodnutí jít s kůží na trh a obrátit se o pomoc k širší motorkářské obci. Flying Adam je tak se svým projektem na serveru pro komunitní financování STARTOVAC.cz, a žádá o podporu a pomoc! Ale nic nechce zadarmo, přijďte se přesvědčit, že tahle akcička za vaši pozornost stojí.

Talent roku a Mistr ČR, aneb Adam jede o titul!

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist