Bundesliga - preview 23. kola

21.02.2020, 09:56, aktualizováno 24.02.2020, 08:53
Previews
Navázat na výhru z úvodního vyřazovacího kola Evropské ligy se Salzburgem chce Frankfurt, jenž hostí berlínský Union. Nováček německé soutěže se může v případě vítězství posunout o bod před svého hesenského soupeře...
Eintracht Frankfurt - Union Berlín  (pondělí 20:30)
Eintracht Frankfurt po debaklu v Dortmundu míří zpátky na vítěznou vlnu. Proti Unionu bude chtít potvrdit vynikající bilanci domácích zápasů, obzvlášť když Berlíňanům se venku naopak vůbec nedaří.

Úspěšná série čtyř zápasů bez prohry pro Frankfurt skončila tvrdě, když v Dortmundu utrpěl nejvyšší porážku v sezóně. V Signal Iduna Parku si ani neškrtl a padl jednoznačně 0:4. Reputaci si Eintracht už částečně napravil ve čtvrtek, kdy v playoff Evropské ligy doma díky hattricku Daichiho Kamady porazil Salzburg 4:1. Japonský záložník tak v soutěži zdvojnásobil svůj střelecký účet, tři góly totiž nasbíral i za podzimní kvalifikaci, respektive základní skupinu. Ale zatímco v Evropě to Kamadovi střílí, v Bundeslize na svůj premiérový gól stále čeká. A proč by se nemohl dočkat hned proti Unionu? Jeho tým navíc doma hraje skvěle, v tabulce je Frankfurt sice desátý, pokud by se však počítaly jen domácí zápasy, patřilo by mu páté místo. Na jaře před svými fanoušky svěřenci Adiho Hüttera ještě neztratili body a v lize dokonce ani neinkasovali, když porazili Lipsko 2:0 a Augsburgu nadělili rovnou pětigólový příděl.

Naopak Union je na stadionech soupeře často poměrně snadnou kořistí. Z venkovních zápasů Berlíňané přivezli zatím jen osm bodů, což je druhá nejhorší bilance v lize. Hůře je na tom už jen právě Frankfurt. Jenže poslední venkovní představení by mužstvu Urse Fischera sebevědomí dodat mohlo, na půdě zoufalých Brém totiž vyhrálo 2:0. Velmi statečnou bitvu svedl tým z hlavního města také v minulém kole, kdy doma do posledních chvil vzdoroval v dobré formě hrajícímu Leverkusenu a o body přišel až v závěru nastavení, ve kterém o výhře Bayeru 3:2 rozhodl gól Bellarabiho.

Pátou žlutou kartu v sezóně, a tudíž stopku pro zápas ve Frankfurtu, v onom zápase inkasoval kapitán Unionu Christopher Trimmel, mimo hru jsou také zranění Dehl, Gogia a Mees. V případě domácích visí otazník nad účastí Base Dosta, který kvůli zranění vynechal souboj se Salzburgem, dlouhodobě zranění jsou Russ a Torró.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Touré, Abraham, Hinteregger, Ndicka - Chandler, Kohr, Ilsanker, Kostić - Gaćinović, Silva
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Ryerson, Subotić, Friedrich, Schlotterbeck, Lenz - Gentner, Andrich - Malli, Bülter - Andersson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.78 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - FC Augsburg  (neděle 15:30)
Fotbalisté Leverkusenu zažívají bodově plodné období, na které budou chtít navázat doma proti Augsburgu. Hosté do BayAreny v příliš dobré náladě nejedou, na jaře se jim zatím příliš nedaří, Leverkusen navíc ještě nikdy neporazili.

Domácí na jaře zatím září, v lize jsou pátí, jedinou vadou na kráse je porážka na stadionu Hoffenheimu ze začátku února. Jinak je ale Bayer stoprocentní, a to jak v domácí soutěži, tak v Evropské lize. Za uplynulý týden se představil na obou frontách, v Bundeslize nejprve vyhrál 3:2 v Berlíně, kde o porážce Unionu rozhodl Bellarabi až ve čtvrté nastavené minutě, ve čtvrtek pak doma uspěl v úvodním zápase evropského play-off, když porazil Porto 2:1.

Augsburg starosti s mezinárodními poháry nemá a podle všeho tomu tak bude i v příští sezóně. V bundesligové tabulce je totiž až jedenáctý s devítibodovou ztrátou na poslední postupové šesté místo. Forma mužstva vedeného Martinem Schmidtem má navíc k ideálu daleko, z pěti jarních zápasů FCA porazilo jen předposlední Brémy, další bod pak přidalo minulý týden proti Freiburgu, se kterým remizovalo 1:1.

V BayAreně by Schmidtova družina ráda vybojovala další body, práce to však bude více než složitá. Augsburg se totiž s Bayerem utkal v lize celkem sedmnáctkrát, na první vítězství však dosud čeká. Leverkusen opanoval také podzimní vzájemný zápas, na půdě Augsburgu vyhrál 3:0, přičemž domácím tentokrát příliš nepomohl jejich nejlepší střelec Florian Niederlechner, který otevíral skóre trefou do vlastní sítě.

Dobrou zprávou pro oba trenéry je, že marodky jejich klubů zejí prázdnotou. Peter Bosz z Leverkusenu bude moct vybírat sestavu z kompletního kádru, Martin Schmidt nadále postrádá zraněné útočníky Schiebera a Córdovu, jinak ale ani on větší personální problémy nemá.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven - Aranguiz, Palacios - Bellarabi, Havertz, Diaby - Alario
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Koubek - Framberger, Gouweleeuw, Jedvaj, Iago - Khedira, Baier - M. Richter, Max - Finnbogason, Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.71 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05  (neděle 18:00)
Zatímco v Mohuči se o víkendu rozjede tradiční karneval, fotbalisté místního FSV budou bojovat o důležité body ve 400 kilometrů vzdáleném Wolfsburgu. A nečeká je tam nic jednoduchého, vlci totiž po rozpačitém jarním probuzení chytili vítěznou slinu.

To se projevilo jak v domácí soutěži, ve které vyhráli dva z posledních tří zápasů, tak v Evropské lize, ve které ve čtvrtek v úvodním zápase play off doma porazili švédské Malmö 2:1. Díky přívalu bodů v Bundeslize navíc mohou živit naději, že si v Evropě zahrají také v příští sezóně. Na postupové pozice momentálně z devátého místa ztrácejí pět bodů. Důležitý byl v tomto ohledu zápas před týdnem na půdě Hoffenheimu, tedy jednoho z přímých konkurentů zelenobílých. Vyrovnanou a dramatickou bitvu nakonec ve prospěch Wolfsburgu rozsekl Wout Weghorst, který hattrickem zařídil výhru 3:2.

Neporažena v posledních dvou zápasech je také Mohuč. Svěřenci Achima Beierlorzera prohráli úvodní tři jarní zápasy proti těžkým soupeřům, poté si však připsali vitální vítězství na půdě berlínské Herthy, načež v minulém kole díky bezbrankové remíze obrali o body i Schalke. I díky tomu mají z patnáctého místa momentálně pětibodový náskok na sestupovou zónu, tuhý boj o udržení však zdaleka nekončí.

Přípravu na utkání vzal trenérský štáb Mohuče opravdu vážně, když ve Wolkswagen Areně na vlastní oči sledoval čtvrteční zápas vlků s Malmö. "Je možné, že ten zápas budou mít v nohách, naším cílem je jim v neděli nic nedarovat, ztížit jim to, co nejvíc to půjde," prohlásil odhodlaně dvaapadesátiletý Beierlorzer.

Náročnost aktuálního programu svého mužstva si trenér Wolfsburgu Oliver Glasner moc dobře uvědomuje.

"Je to těžké období, během kterého budeme potřebovat všechny hráče, které máme k dispozici. Po utkání s Malmö jsme se okamžitě soustředili opět na ligu a na to, jak se na zápas s Mohučí co nejlépe připravit. V posledních zápasech se zlepšili, čekám že nám nebudou chtít dát moc prostoru a budou čekat na možnost protiútoků," shrnul ve zkratce vůdce vlčí smečky.

Využít méně vytěžované hráče bude muset zejména v obraně, chybět totiž budou vykartovaní Pongračić s Arnoldem a zraněný William. V sestavě hostů visí otazník nad holandským obráncem St. Justem.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Mbabu, Knoche, Brooks, Paulo Otavio - Guilavogui, Gerhardt - R. Steffen, X. Schlager, Mehmedi - Weghorst
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - St. Juste, Bruma, Niakhaté - R. Baku, Barreiro, Latza, Brosinski - Öztunali, Quaison - Szalai
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.85 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Mönchengladbach už v Evropské lize neúčinkuje, a tak se může plně soustředit na boj o postup do Ligy mistrů, či ještě troufaleji boj o titul. Hříbata sice z vedoucí pozice spadla, ale sezona se stále vyvíjí nad očekávání dobře. V rámci 23. kola se poměří s nebezpečným Hoffenheimem, který chce pochopitelně také do Evropy.

Borussia je v tuto chvíli na čtvrtém místě se čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Bayern, nicméně ze všech členů první čtyřky má o jedno odehrané utkání méně a také možnost plně se koncentrovat výhradně na ligové výkony. Bayern, Lipsko i Dortmund válčí v Lize mistrů, zatímco Gladbach neprošel skupinami Evropské ligy. V tomto směru bude mít určitě víc sil, byť papírově patří v boji o titul mezi outsidera.

Hříbata samozřejmě nemají nic jistého a o svoje postavení musí tvrdě bojovat, neboť i ze zadních pozic hrozí nebezpečí. Leverkusen je pozadu o pouhé dva body. Svěřenci kouče Marca Roseho už zase chytli formu a po výhře nad Mohučí a remíze v Lipsku rozdrtili Fortunu Düsseldorf čtyřmi góly.

V Borussia-Parku se představí protřelý Hoffenheim, který je zvyklý pravidelně bojovat o evropské poháry. Letos se sice "die Kraichgauer" tolik neválí, ale možná i proto je dobré mít se na pozoru. Zvláště po dvou porážkách v řadě budou chtít hosté zabrat a oplatit Hříbatům nepříjemnou porážku z konce září loňského roku. Tehdy Borussia přivezla výhru 3:0.

Přelom roku byl v Hoffenheimu velmi povedený a především díky němu se klub vrátil do bojů o Evropskou ligu. Jak už ale bylo řečeno, poslední dvě kola se nepovedla. Hoffenheim nejprve padl ve Freiburgu a poté doma přenechal všechny body Wolfsburgu.

Hříbatům bude chybět bývalý hráč Tottenhamu Bennetts a to je také jediná ztráta, kterou musí Marco Rose oželet. Dobrou zprávou pro Hoffenheim je návrat brankáře Olivera Baumanna, neznamená to však, že by byl kádr kompletní, neboť jisté zdravotní potíže hlásí Ishak Belfodil.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Wendt, Ginter, Elvedi, Lainer - Zakaria, Neuhaus, Hofmann - Thuram, Pléa
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Posch, Hübner, Akpoguma, Skov - Baumgartner, Grillitsch, Rudy - Kadeřábek, Larsen, Kramarić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.62 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Po náhlém "úprku" Jürgena Klinsmanna dokázala Hertha v minulém kole urvat všechny body proti Paderbornu a s dočasným trenérem Alexandrem Nourim se pokusí zvítězit i nad Kolínem. Pro berlínský celek je to důležité klání, neboť s Kolínem v tabulce sousedí, navíc v nebezpečné blízkosti sestupových vod.

Pro Herthu je měsíc únor velice zvláštním a složitým obdobím, nečekaný konec Jürgena Klinsmanna v době, kdy klub vyhlásil nový projekt, ale přesto bojuje o záchranu, je poněkud nešťastným řešením. Vedení tak narychlo musí shánět nového trenéra, ale není překvapením, že po vítězství nad Paderbornem v minulém kole dostane i pro utkání s Kolínem důvěru Alexander Nouri.

Hertha bude na Olimpiastadionu favoritem, domácí prostředí i nové posily by měly hrát rozhodující roli, navíc Kolínu se v hlavním městě Německa nedaří. Poslední výhru si Kozli přivezli v roce 2009. Ani první měření sil nedopadlo pro hosty dobře, v Rheinenergiestadion Hertha excelovala a vyhrála 4:0.

Jenomže Kolín v září a dnes, to jsou docela jiné týmy. Od poloviny prosince loňského roku klub výrazně zabral, připsal si už pět výher a přeci jenom se vzdaluje sestupovým příčkám. Od nového roku našel jen dva přemožitele - Bayern a Dortmund, oba giganti si připsali hladké vítězství.

Thomas Kraft je jedinou ztrátou na berlínské straně, kdežto Kolín musí oželet starty Thomase Kesslera, Noaha Katterbacha i potrestaného Sebastiaana Bornauwa.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Stark, Rekik, Boyata - Mittelstädt, Darida, Ascacíbar, Pekarík - Maier - Piatek, Cunha
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Ehizibue, Leistner, Czichos, Jakobs - Skhiri, Héctor - Drexler, Uth, Kainz - Córdoba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.38 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Freiburg - Fortuna Düsseldorf  (sobota 15:30)
SC Freiburg bude v souboji s Fortunou Düsseldorf poměrně jasným favoritem. Domácí usilují o evropské poháry, zatímco Fortunu tíží záchranářské starosti. Freiburg vyhrál i první měření sil letošní sezony, na půdě Fortuny triumfoval 2:1.

Freiburg se dal po ostudné porážce 0:4 v Kolíně nad Rýnem do kupy, jediným gólem udolal Hoffenheim a v Augsburgu bral poměrně cenný bod za remízu 1:1. Potvrdit nárůst formy teď musí v souboji s šestnáctou Fortunou Düsseldorf, kterou už letos dokázal porazit.

Fortuna zcela regulérně bojuje o záchranu a na šestnáctou Mohuč ztrácí pět bodů, což není úplně málo. Hosté dosud nasbírali jen čtyři výhry, z toho tři jsou domácí. Především katastrofální bilance na hřištích soupeřů může za současné postavení v tabulce. V tomto směru je Fortuna nejhorším týmem v celé Bundeslize.

Od negativ přejděme k pozitivům. Pět bodů ztráta není málo, ale také to není manko, které by se snad nedalo dohnat. Fortuna by v tomto případě nutně potřebovala vyhrát, však její fanoušci už pomalu nevědí, jaké to je.

Oba celky jsou takřka v kompletním stavu, na domácí straně bude chybět pouze Lukas Kübler a na straně druhé to jsou Dawid Kownacki a Zack Steffen.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Günter, Gulde, Koch, Schmid - Abrashi. Höfler - Haberer, Grifo, Waldschmidt - Höler
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Kastenmeier - Jörgensen, Ayhan, Suttner - Morales, Thommy, Berisha, Stoger, Zimmermann - Hennings, Ampomah
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.81 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Nejhorší bundesligová defenziva se v sobotu odpoledne střetne s nejgólovější ofenzivou. Tak se dá popsat duel mezi Werderem, jenž již čtyřikrát v řadě prohrál, a Dortmundem. Ten po zimní přestávce získal dvanáct bodů z patnácti možných.

Brémy může povzbuzovat asi jediná věc - na začátku února v poháru totiž dokázali svého nadcházejícího soupeře vyřadit. Už v poločase vedli zásluhou Selkeho a Bittencourta, ve druhé půli vstřelil vítězný gól Rashica. V Bundeslize totiž zelenobílí čtyřikrát v řadě prohráli, naposledy odjeli s prázdnou z Lipska. Během těchto čtyř duelů navíc vstřelili jediný gól.

Schwarzgelben ve středu úspěšně vstoupili do osmifinále Ligy mistrů, když po dvou trefách Halanda zdolal PSG 2:1. Po zimní přestávce jim to pálí i v lize. Během pěti zápasů nasázeli těžko uvěřitelných dvaadvacet gólů a získali dvanáct bodů. K dobré formě a dotahování se na čelo výrazně pomáhá i již zmíněná posila Haland, který v sedmi startech ve žlutočerném dresu skóroval hned jedenáctkrát.

Norský supertalent se díky tomu stal už čtrnáctým nejlepším střelcem ligy s osmi brankami na kontě. Z jeho týmu jsou lepší už jen jedenáctigólový Marco Reus a Jadon Sancho, který ke třinácti zásahům přidal stejný počet asistencí. Haland je dokonce lepší i než gólový lídr Brém Milot Rashica, ten se prosadil sedmkrát.

Werder nemůže počítat se zraněným Mohwaldem, start několika dalších hráčů je v ohrožení. V dresu Borussie se nepředstaví zdravotně indisponovaní Brandt, Delaney a Reus.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Gebre Selassie, Toprak, Moisander (c), Augustinsson - Goller, Sahin, Klaassen - Bittencourt, Selke, Rashica
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Hummels (c), Zagadou - Hakimi, Can, Witsel, Guerreiro - Sancho, Haaland, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.38 - 5.42 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - RB Lipsko  (sobota 18:30)
RB Lipsko se statečně pere hned na dvou frontách. V Bundeslize pořád může usilovat o titul, a to na úkor německého giganta z Mnichova, v Lize mistrů nakročilo ke svému dalšímu historickému úspěchu, a to postupu do čtvrtfinále této soutěže, to když ve středu skolilo venku Tottenham. Teď by na svůj cenný výsledek velmi rádo navázalo na hřišti Schalke.

Pouhý bod ztrácejí svěřenci trenéra Juliana Nagelsmanna na vedoucí příčku, a to hlavně proto, že na přelomu ledna a února nevyhráli ani jednou ze tří případů a urvali jen dvě remízy. Jinak by na samotném čele zůstali oni. Alespoň před týdnem neměli sebemenší potíže s Brémami. Gólem se mimochodem podílel na konečné výhře také český forvard Patrik Schick.

Ačkoli Nagelsmann vytyčil nejprve spíše skromnější cíle, než jakých za současné situace může jeho mužstvo dosáhnout, původně se chtěl v lize umístit především mezi čtyřkou nejlepších, aby se Lipsko kvalifikovalo znovu do Ligy mistrů, není takovým tajemstvím, že ambiciózní a stále velmi mladý trenér sní potají právě například o ligovém titulu.

Setřást ovšem v honbě za touhle metou slavný Bayern, to bude pro Die Roten Bullen určitě náročný úkol. Hosté jsou každopádně v dobré náladě. A nedávná výhra v Londýně v rámci evropských pohárů může jejich sebevědomí jenom ještě více posílit. "Můj tým má obrovský potenciál. A ještě dosud nedosáhl na svá úplná maxima," upozorňoval Nagelsmann.

Českého fanouška může hřát na srdci, že v Lipsku se po svých trablech s poraněným kotníkem začíná výrazně ozývat reprezentant Schick. Postupně začíná tvořit obávané útočné duo spolu s Timem Wernerem, jenž mimo jiné rozhodl klání v Tottenhamu. "Několik zápasů jsem už neskóroval. Zase jsem přitom neproměnil nějaké šance," netěšilo ho však.

Hosté budou moci zpět přivítat v obraně Dayota Upamecana, jenž do Ligy mistrů nezasáhl, na marodce se ale nacházejí Willi Orban, Kevin Kampl a Tyler Adams, přičemž otazník visí nad startem Konrada Laimera a Ibrahima Konatého. "Nejsme na úrovni Bayernu nebo Dortmundu, proto na tréninku musíme využít každou minutu," říkal Nagelsmann.

Schalke se aktuálně nachází na šestém místě průběžného pořadí a velice rádo by se po loňské nepovedené sezóně vrátilo do evropských pohárů. Ačkoli se mu daří pravidelně bodovat a v uplynulých osmi ligových kolech prohrálo jen na půdě Bayernu, výhry uzmulo jen dvě. Ve všech ostatních kláních se urodila plichta, včetně třech minulých.

Domácím by měli chybět zranění Daniel Caligiuri, Benjamin Stambouli a Salif Sané, návrat je ale nachystaný u Suata Serdara. "Lipsko má vážně kvalitní družstvo. Musíme udělat všechno, a ne jenom pár věcí, abychom proti němu uspěli," povídal kouč David Wagner. "Jinými slovy musíme hrát ve vysokém tempu a využít své šance, včetně standardních situací."
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Nübel - Kenny, Kabak, Nastasič, Oczipka - Omar Mascarell - Raman, Harit, Serdar, McKennie - Gregoritsch
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Mukiele, Daniel Olmo, Laimer, Sabitzer, Angeliňo - Werner, Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.40 - 3.98 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayern Mnichov - SC Paderborn  (pátek 20:30)
Souboj prvního s posledním otevře 23. kolo fotbalové Bundesligy. Vedoucí Bayern v Allianz Areně přivítá Paderborn, se kterým ještě nikdy v historii neztratil body.

Jakýkoliv jiný výsledek než výhra domácích, by tak byl obrovským překvapením. Mnichované z posledních osmi zápasů nezvítězili jen před dvěma týdny proti Lipsku, se kterým remizovali 0:0. Minulou neděli si ale hned spravili chuť na v Kolíně, kde o tříbodovém zisku rozhodli třemi góly během úvodní čtvrthodiny a nakonec vyhráli 4:1. Dvěma zásahy se na tom podílel Serge Gnabry, po gólu přidali také navrátilec do sestavy Kingsley Coman a nejlepší střelec ligy Robert Lewandowski. Ten si v pátek bude připomínat jeden z milníků své fotbalové kariéry. Právě proti Paderbornu totiž vstřelil vůbec první ze svých aktuálně 91 gólů v Allianz Areně v dresu Bayernu.

Stalo se tomu tak v září 2014 a šlo o vůbec první vzájemný zápas těchto soupeřů v Bundeslize. Bayern jej vyhrál 4:0, ve venkovní odvetě pak na jaře výsledek ještě o dva góly vylepšil. Nyní se Paderborn po pěti a půl letech do Mnichova vrací a pokusí se proti mnohonásobným německým šampionům získat své vůbec první body v historii.

A potřeboval by je jako sůl. V boji o záchranu mu totiž ujíždí vlak, v tabulce jsou svěřenci Steffena Baumgarta poslední se šestibodovou ztrátou na bezpečnou zónu. Naději na cestu do Mnichova jim ale může dát fakt, že z obou jarních venkovních zápasů brali body. Freiburg na jeho hřišti porazili 2:0 a bodovali i v Gelsenkirchenu, kde proti Schalke ubojovali remízu 1:1. Sráží je však domácí zápasy, ten poslední minulý týden proti Hertě prohráli 1:2.

Vlastním gólem o tom smolně rozhodl nigerijský obránce Jamilu Collins. Ten se mimochodem při podzimním domácím zápase proti Bayernu trefil do správné brány a korigoval tak skóre na konečných 2:3. V mnichovské odvetě ale bude chybět. Stejně tak se Baumgart bude muset obejít bez zraněného Kiliana. Několik obránců ze sestavy musí vynechat i Hansi Flick, konkrétně Pavarda a Boatenga, kteří si odpykávají tresty za pět žlutých karet. Kvůli rekonvalescenci ze zranění nebudou hrát ani Martínez a Süle, který v pondělí po téměř čtyřech měsících poprvé krátce trénoval.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Odriozola, Alaba, Hernandez, Davies - Kimmich - T. Müller, Thiago - Gnabry, Coman - Lewandowski
SC Paderborn - pravděpodobná sestava:
Zingerle - Jans, Strohdiek, Schonlau, Holtmann - Gjasula, Vasiliadis - Pröger, Srbeny, Antwi-Adjei - Mamba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.05 - 20.70 - 37.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov22144462:2446
2.RB Lipsko22136356:2545
3.Borussia Dortmund22126463:3242
4.Borussia Mönchengladbach21133542:2442
5.Bayer Leverkusen22124638:2940
6.Schalke 042299432:2736
7.SC Freiburg2296731:3133
8.TSG Hoffenheim22103933:3533
9.VfL Wolfsburg2287728:2831
10.Eintracht Frankfurt22841037:3528
11.FC Augsburg2276934:4527
12.Union Berlín22821227:3526
13.Hertha BSC22751027:3826
14.1. FC Köln21721228:4223
15.1. FSV Mainz 0522711431:4822
16.Fortuna Düsseldorf22451321:4617
17.Werder Brémy22451325:5117
18.SC Paderborn22441427:4716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (157)

Přidat komentář
Bayern +

V utorok nás čaká LM, ja by som doprial oddych aj pre Thiaga, Kimmicha a Műllera, miesto nich do základu Tolisso, Cuisance a Coutinho. Potom proti Chelsea samozrejme v plnej

Reagovat
Müllered

Snad jo a poslední tým je ideální soupeř pro Coutse.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je to must win game, nemuzem si dovolit ani remizu.. ale sestava za me super, vyvazena, proste tak akorat

Reagovat
Coutinho10

hraje se o hodne a vzhledem k tomu, ze Leipzig ma tezky zapas na Schalke, tak toto muzou bejt klicovy body

Reagovat
smazaný uživatel

Do polocasu musi byt hotovo

Reagovat
johnn

Dnes to bude len o koĺko golov výhra Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo Wehen nebo Aue?

Reagovat
Rudnevs

Pochybujem. Dnes som mal aj chuť si pozreť druhú ligu, ale ako som videl tú ponuku zápasov, tak ma tá chuť hneď aj prešla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zatím sleduju Wehen, ted dali gola, zatím hraji dobre. A co zenska? Jde to?

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavé, úprimne zápasy tímov tohto typu v 2. BL aspoň mňa moc neťahajú. Škoda, že tretiu ligu hrajú kluby ako Kaiserslautern, TSV 1860 München, Duisburg alebo Rostock, myslím, že v druhej lige by lákali viac ludí než tieto provinčné kluby.

No ťažko povedať. Ak by som povedal, že to ide, tak by som to asi zakríkol; preto radšej poviem, že to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale musis konat. Za chvili zacina rozhodujici faze sezony, nemuzes do ni jit s pocitem, ze nevis, co a jak. Potom si totiz neuzijes nejvyrovnanejsi boj o titul za posledni roky

Reagovat
Rudnevs

Tak ono to zas neni tak, že by ma to vyslovene časovo limitovalo. Ono som tak nejak celkovo dospel k tomu, hoc mám futbal veľmi rád, že je to len futbal a že už do toho nie som taký blázon ako kedysi... Niektoré zápasy (viď dnešná 2. BL) sa človeku potom už pozerať ani nechcú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naprosto ti rozumím Taky to tak mam. Clovek, kdyz je starsi, meni se mu priority. Pravda ale je, ze bych obcas chtel mit do fotbalu takovou chut, jak treba na stredni

Reagovat
Rudnevs

Tak ja som na strednej teraz Ja som to mal tak, že už ako veľmi malý som to mal úplne celé naštudované a strašne ma to bavilo a podobne, ale to je tiež už pár rokov a po čase to proste človeka už nebaví tak ako na začiatku, to je pochopiteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi teprve na stredni? Tak to jo. Tak to si jeste uzivej To jde easy skloubit fotbal a ženská Tak pet roku dopredu uz to budes mit jinaci

Reagovat
Rudnevs

Hej hej ešte na strednej Možno trochu prekvapivé zistenie pri pohlade na dátum registrácie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pusobis fakt hodne vyspele

Reagovat
Rudnevs

Beriem to od vás všetkých ako kompliment. Inak, teba mám teda brať ako fanúšika bundesligy? A komu vlastne praješ/fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesligu mam moc rad. Beru ji mozna jako vubec tu nejlepsi. I co se tyka atmosféry atd. Kazdy zapas ma v BL svoje kouzlo. Jinak se snazim ale sledovat skoro vse dostupne A co se tyka fandeni, tak nemam oblíbený klub. Snazim se sledovat fotbal spis z taktickeho hlediska. Systemove veci, práce treneru. Tohle mě bavi. V tomto ohledu treba preju Sarrimu Ale kazdopadne Bundesligu mam hodne rad. Taky jsem byl na zapasech. Konkretne v AA, ve Wolfsburgu a na Herthe. Ty taky jezdis?

Reagovat
Rudnevs

Hej, nie nijak často, ale tiež som párkrát bol na bundeslige (AA, Ingolstadt, Dresden). Potom som bol ešte v Salzburgu, rakúsku ligu mám tiež dosť rád (ešte sa aspoň výsledkovo snažím sledovať i dánsku a švajčiarskú). A nemáš ani žiadne kluby, s ktorými nejako sympatizuješ alebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, ze ani ne. Fakt sleduju spis praci treneru. Sledujes i danskou ligu, jo? Tak to mas dobry zaber

Reagovat
smazaný uživatel

To tu moc lidi nesleduje

Reagovat
Rudnevs

Zápasy moc nesledujem, to vlastne ani neni také easy, pokiaľ nežiješ v DK, ale celkovo mi tá liga a krajina prídu sympatické, tak sa snažím sledovať aspoň výsledokovo, zostrihy a dianie v lige. Dnes hral trebárs Midtjylland s Hobro a opäť zrejme len potvrdil, že o víťazovi je tento rok už asi rozhodnuté.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak to klobouček, myslel jsem, že jsi nějaký 30 letý matador. S těmi znalostmi a celkově vystupováním, může bejt!

Reagovat
Bastaron

Já myslel, že ti je tak 30-40 podle znalostí a vyjadřování.

Reagovat
Coutinho10

tak tu stredni bych ti teda taky netipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Teprve na střední?

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem myslel, že po tvém "vlastním" gólu v hláškách už mě nic nepřekvapí

Reagovat
andrew96

Už chápu ta tvá vlákna s Kölnem.

Reagovat
Zark

Taky jsem to tak míval, jen s holkou to po čase vždy skončí, ale fotbal zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern neprohral v patecni predehravce 21 let Naposledy teda v roce 1999

Reagovat
Coutinho10

a teď číslo, kolik těch zápasů ve skutečnosti bylo a proti jakým týmům

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale tak kolik mohlo byt za jeden rocnik? Tri? Ctyri? Kazdopadne, i kdyby hrali jen proti outsiderum, je to obdivuhodné.

Reagovat
Coutinho10

to kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spis tak max. tri

Reagovat
Rudnevs

A čo vtedy, jak padli s Wolfsburgom 1:4? Sezóna 2014/15, keď dávali po dvoch góloch Dost a De Bruyne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to sobota? V tom pripade se Suvak na Digi Sportu zmylil. Rikal to v prenosu na začátku.

Reagovat
Kixi Syhimour

To nebyl sobota, ale pátek

Reagovat
db18

Třeba myslel na domácím hřišti. Tenkrát se hrálo ve Wolfsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu Ted jsem si to pustil zpetne, a fakt rikal doma. Sorry za mystifikaci

Reagovat
smazaný uživatel

Paderborn nehraje spatne, ale stacila jedna kudrlinka namisto odkopu, prisel pressing, pak nedoraz v sestnactce, a je to 1:0.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sežral Hadry pěkný gól

Reagovat
Coutinho10

Gjasula si na co hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli zase tohle neni nejaka chyba, tak mi to ukazuje, ze Coutinho uz ztratil 12 balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze jsou v tom zacleneny i treba spatne centry, offsidy atd.

Reagovat
Coutinho10

to uz dava smysl

Reagovat
Coutinho10

par vypichnuti od soupere tam bylo, ale v prostorech, kde to nebylo nebezpecny, takze bych v tom nevidel az takovy problem, ale tezko rict, jestli 12...to mi prijde moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky mi to prislo moc

Reagovat
db18

Já bych k tomu ještě připočítal každou přihrávku na Odriozolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Neuer

Reagovat
blackhawk88

Neuer

Reagovat
Heresy

To je hovado

Reagovat
db18

Manu Přitom jinak dal v prvním poločase vzpomenout na jeho vrcholnou formu.

A Odriozola zatím pěkně mimo.

Reagovat
Coutinho10

Neuer to musel udelat zajimavejsi no

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat pisu, ze Flick by měl stridat a zaber na Müllera Konecne

Reagovat
REPLIKATOR

Neuer

Reagovat
db18

Jsem se uprimne na chvili lekl, ze Coman utoci na vlastni branu

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni zrychlení

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to jsou katastrofální individuální chyby dneska. Neuer, ted Gnabry jasna chyba v přechodu, Coman neda easy přihrávku.

Reagovat
Bastaron

Ok, ale už to přestává být prdel, dejte golaso.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Bayern nakonec zvládl. Ale s katastrofalni defenzivou. Fakt katastrofalni kolik Paderbornu dovolili nadejnych kontrů, ktere by kvalitnější tym dokazal vyuzit. Pred zacatkem LM Bayernu s touto hrou vubec neverim na pozdejsi kola. Mimochodem Coman zadrbal tolik nadejnych sanci. Byt tam Ribery nebo Robben, Bayern se vubec nemusi strachovat tak o vysledek. Tady se ukazuje, co to bylo za vyjimecne a rozdilove hrace. Každopádně skvely zapas. Z poslednich peti pátečních BL predehravek čtyřikrát padly min. 4 goly At zije BL.

Reagovat
Jardman

Robbery mi chybí víc než bejvalka!

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevs - slysis? Ber si příklad

Reagovat
Rudnevs

Inak, nevidel som celý zápas, ale prišlo mi, že Bayern hral dnes tak na pol plynu, občas stratili koncentráciu, ale vždy, keď poriadne zatlačili, tak ten gól tam nakoniec dali. Škoda, že to nedal Zirkzee, tomu by som to prial.

A Paderborn opäť sympatický výkon, podobne ako proti BVB či Schalke, čakal som, že dostanú väčší náklep. Trošku na štýl Cottbusu alebo Bielefeldu, ktorí kedysi zvykli potrápiť Bayern i iné veľké tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, a navic to vypadalo, ze je i podcenili. Ale tento vykon muze byt pro Paderborn velka psychicka vzpruha, jelikoz příští tri zapasy maji: Mohuc, Kolin a Fortunu. Tady se ukaze, jestli by se mohli nakonec zachránit, nebo spadnou.

Reagovat
Müllered

Gnané je dokáže plnohodnotně nahradit.

Reagovat
Jardman

Comané ne, ten mě zatím nepřesvědčil, stejně jako Tolisso, vůbec by mi nevadilo, kdyby létě odešel.

Reagovat
Bayern +

Coman stal na dnesnu dobu drobne peniaze a pokial je vo forme, dokaze byt platny, akurat nechapem co za uchylku mal Kovac a teraz uz aj Flick ho jebat na RW, kde hra stabilne nahovno, on je skratka LW.

Aj ked je pravda, ze s jeho finalnou fazou cisla Gnabryho ci Goretzku nikdy mat nebude.

Tolisso je po zraneny strasne nudny hrac, snad aj Javimar ma vacsi impact na hru nez on, kludne by som ho za nejake nemecke CM vymenil, napr. aj za "stareho" Ilkaya.

Reagovat
Bayern +

* zraneni

Reagovat
Müllered

Reagovat
Jardman

Robert Bomberman, Gnabry mohl mít 3 Áčka a být MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahojte je to troška OT ale ak by ste niekto mali záujem o dobru vec a zároveň o vydraženie dresu futbalistu tak na FB : Dražba dresov pre Riška sa od vcera do 28.2.2020 spustila dražba dresov v ktorej sa nachádzajú nasledovné dresy (Giorgio Chiellini, Marek Hamšík, Peter Sagan, Stano lobotka, Martin Dúbravka, Miňo Stoch, David Hancko, Denis Vavro, Nicolas Špalek, László Bénes, MIlan Škriniar, Peter Pekárik, Zberatelský dres Daniela Van Buytena za Bayern Mníchov, Dres Marca Van Bommela za Bayern Mníchov, reprezentačný dres Diega Costu zo zápasu Slovensko-Španielsko z roku 2015, dres Alexa Fujíčeka z Manchesteru United a dalšie dresy príbudájú)

Zbierku organizuje MŠK Žilina na pomoc 2 ročnému Riškovi, ktorý potrebuje na zákrok v USA 2 milióny eur a další milión na starostlivosť spojenú zo zákrokom.

Ak máte záujem o niektorý dres tak si pozrite na facebooku Dražba dresov pre Riška. Pomôžete dobrej veci a podarí sa Vám získať aj cenný suvenír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá akce: Sancho-Hakimi a na konci samozřejmě Haaalaaaaand

Reagovat
REPLIKATOR

Haland!!!

Reagovat
dave30

Zabiják. To se prostě nedá bránit. Naznačí náběh na zadní, změní směr na přední a v ten okamžik dostane přihrávku...

Reagovat
Rudnevs

Frajer. Mňa pobavilo ako ešte v nastavenom čase, keď ostatní hrali už len tak nejak “aby sa nepovedalo”, dal neskutočný šprint a ešte z uhlu vyslal bombu na Pavlenku. Ako asi mal nahrávať, to by z toho možno vyťažili viac, ale aj tak bolo pekné vidieť, ako ho to stále bavilo a stále sa snažil.

Reagovat
TheMally11

nový Messi

Reagovat
stas87

Druha liga, taky liga...Fortuna aj Paderborn sa o vysledok biju kazdu jednu minutu, my len ked drzime remizu, po inkasovanom gole je koniec a cakanie na to, kym rozhodca odpiska koniec. Dopredu nic nikto nevymysli, Kohfeltd strieda v case, ked je to zbytocne...nebavi ma to, tento rok by som nam neveril ani v barazi.

Reagovat
Rudnevs

Možno čas začať uvažovať nad Kohfeldtom...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana dneska opět solidní. Jen tak dále..

Jo a ... Gio do hry prosím. Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovanni van bronckhorst?

Reagovat
Rudnevs

Giovanni Reyna

Reagovat
Seydou Doumbia

Nikdo takový se nebude nikdy přezdívat Gio to si musíme s tou LM vysvětlit.

Reagovat
Rudnevs

Tak Gio Reyna je používaná prezývka, má to i vo wikipedii.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak se bude muset přejmenovat to se nedá nic dělat...Gio je jen jeden

Reagovat
Gazdo

Ja ti neviem, z toho Gianja zatial nejak odvareny nie som. Ano ma 17 ale Puli si myslim ze bol ovela vacsi talent

Reagovat
Bastaron

Hertha

Reagovat
dinss

Proč je Hertha takhle v hajzlu? Darida nedostal ani čuchnout a to ani za takového stavu. Cpou do kádru neskutečný prachy ale poměrně k ničemu.

Reagovat
Rudnevs

Peniaze začali do kádra cpať v podstate len teraz v zime, túto sezónu by najmä malo ísť o to, aby nevypadli. Je pravda, že transformácia na ‘big city club’ zatiaľ neprebieha zrovna optimálne a som úprimne zvedavý, čo príde ďalej, ale povedal by som, že pokiaľ sa toho chopia za správny koniec, ešte nič nie je stratené. Ono to chce aj trochu čas a čo sa týka tých vyhodených peňazí, tak tie posily podľa mňa majú potenciál, nie su to len tak vyhodené peniaze von oknom.

Každopádne, neviem či im na záchranu postačí experiment s Nourim, on je podľa všetkého celkom sympaťák, ale ako tréner fakt nič moc.

Reagovat
dinss

A s Daridou bude do budoucna co? Je blbost aby v podstatě hráč v nejlepších letech seděl na lavičce v momentálně podprůměrném klubu BL.

Reagovat
PaYaB

a navíc hraje většinou velmi dobře

Reagovat
Rudnevs

Darida sa v Berlíne cíti dobre a rád by predlžil zmluvu. Minulú sezónu to už chvílu vyzeralo, že bude odpísaný a priznal, že uvažoval o odchode, ale túto sezónu má práveže celkom dobrú, narozdiel od celej Herthy. Pod Klinsmannom bol dôležitým hráčom. A pod Nourim v oboch zápasoch prišiel z lavičky cez polčas.

Reagovat
dinss

Pak teda nechápu, proč nezačíná v základní sestavě. Navíc když je Berlín takhle v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

? podle livesportu po prestavce nastoupil

Reagovat
dinss

Já jsem právě koukal hned po poločase a bylo tam střídání jen jednoho hráče...

Reagovat
dinss

Ale jinak koukám, že to tam tedy pak asi bylo dopsáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha

Reagovat
O.Giroud

Benes uz dohral? ci je zas zraneny a na lavicke je ukazany len zo zvyku

Reagovat
Müllered

Schickinho základ

Reagovat
smazaný uživatel

Nskunku taky

Reagovat
TheMally11

A jako první šel dolů

Reagovat
Baronne

Čůráku

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na Schickyho, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke opet trapne

Reagovat
Modi6

Snad nebudou ty neproměněné šance Lipsko mrzet. Takový tlak a jen jeden jediný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Schick zas nepromenuje, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Schick v 54min. dolu ...hmm, nic moc... chtělo by, aby tam něco příště loupnul zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema na to. Druhy zapas a druhy taoas, kde pali jen sance. Za dva zapasy mel tak pet lozenek

Reagovat
Pablos

na tohle téma mě prosím nech bejt ...jinak mi něják vyloženě nevadíš, tak to nekaž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Na něj snad nemá cenu reagovat, kudy chodí tudy ho hejtí. Asi mu ve snu přepálil imaginární přítelkyni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaYaB

Škoda slov u tebe.

Reagovat
doshcz

já čekal že dnes začne z lavičky, přeci jen hráli LM, takže nějaký šetření sil mezi nim a Poulsenem je očekávaný, ale je pravda že dnes moc ve hře nebyl no..

Reagovat
Pablos

Já prostě doufám, že to ukope na přestup něják... Chtělo by to zase nějakou sérku gólů, či asistencí

Reagovat
doshcz

to taky doufám no

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke

Reagovat
Kostomlat

Nkunku 4 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

*Nskunku

Reagovat
Seydou Doumbia

Domácí v sobotu : 1 gól

Hosté : 15

Ten jediný gól Gintera naštěstí byl správně potrestaný neproměněnou penaltou, odvolaným gólem díky VAR a následným vyrovnáním na 1:1...domácí až na Gladbach parádní představení, hosté špíny.

Reagovat
eleven11

Schalke05

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvětlit, proc je obycejny zapas Wolf vs Mainz posledni zapas kola, kde by mel byt vysilany nejaky slagr? To same Leve vs Augsburg. Vzdyt to jsou obyc zaoasy na sobotu v 15:30

Reagovat
Rudnevs

Je normálne, že v nedelu bývajú zápasy tohto typu. Tie šlágre bývajú v sobotu o 18:30, však sa to aj na Sky vždy volá “Krombacher Topspiel der Woche”.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze dneska neni to Schalke, treba by se vyhecovali daleko lepe

Reagovat
Rudnevs

Nevidím nejaky rozdiel v tom, či to bolo včera alebo či by to bolo dnes. Neviem, ako by to mohlo ovplyvniť situáciu.

Reagovat
vladino10

Leverkusen aj Vfl hrali vo štvrtok európsku ligu, naozaj by si ich nechal hrať ďalší zápas nejakých 42 hodín po tom, čo hrali EL?

Frankfurt hra kvôli EL dokonca až zajtra.

A druhá vec- šlágre vždy bývajú v sobotu 18:30 ako píše rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tu milión príspevkov pod každou ligou, tváriš sa ako nejaký veľký futbalový znalec a potom dáš otázku, prečo hrajú tímy z EL v nedeľu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to ale neuvědomil. Jinak bych to nenapsal samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tak najprv myslieť predtým, ako napíšem nejakú blbosť?

Reagovat
Rudnevs

Tak stane sa občas...

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo je ten smazaný uživatel pro orientaci?

Reagovat
Rudnevs

Gegenpressing

Ten tu moc dlho nevydržal... Ach jaj, tí dnešní uživatelia...

Reagovat
Seydou Doumbia

jsem myslel že to byl ten YNWA nebo jak se jmenuje...ten fans Liverpoolu je taky všude

Reagovat
Rudnevs

Myslíš toho, čo sa párkrát dostal i do hlášiek a je všeobecne celkom vtipný? Tuším Y.N.W.A bol ten nick.

Reagovat
Seydou Doumbia

To bude on...ja to tak nežeru tak si nepamatuju s odstupem času kdo v těch hláškách vlastně je...ale vím že hodně chodí do cizích sekcích a není tam moc vítaný tak jsem si říkál že to může být on

Reagovat
smazaný uživatel

Mam toho moc

Reagovat
Werkrider

Čo si ako chcel tým príspevkom docieliť?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic Zapomněl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz+ Diaby Fantázia

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

V Leverkusenu prazdno, wtf, to je co jako?

Reagovat
Werkrider

V Leverkusene docela klasika. Lístky tretej triedy zoženieš vždy.

Reagovat
Kaspar

pristi zapas Koubek sedi, uz pred timto zapasem na nej byla kritika at nechyta, tohle uz neustoji

Reagovat
Rudnevs

Dnes nijak výraznejšie nechyboval ani nespravil nič zlé. Pokiaľ ho Schmidt držal doteraz, tak nemá dôvod ho meniť práve kvôli tomuto zápasu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes za góly rozhodne nemohol, takže si nemyslím, že by ho mal posadiť práve po dnešnom zápase. Celkovo Augsburg dnes nemal vôbec šancu, ten rozdiel v kvalite medzi oboma tímami bol priepastný.

Reagovat
ttopi

Zkus teda napsat co s těmi góly měl dělat. Když se dívám na video, tak tam nevidím nic, co by mohl udělat jinak. Jistě, chytnout by se to dalo, ale to by musel u obou gólů udělat pohyb dřív něž hráč vystřelí, což se prostě nedělá. První gól z blízka, kdy je to většinou spíš o tom zda tě útočník trefí, no a druhý gól z pěkně umístěné a poměrně razantní střely.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele