Ve finále čtyřhry v Dubaji byla z českých tenistek úspěšnější Strýcová, Krejčíková neuspěla

Tenistka Barbora Strýcová s tchajwanskou spoluhráčkou Sie Šu-wej porazily ve finále v Dubaji česko-čínský pár Barbora Krejčíková, Čeng Saj-saj za téměř dvě hodiny 7:5, 3:6, 10:5 a slaví druhý letošní a celkově sedmý společný titul.

Dubaj Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Strýcová

Barbora Strýcová | Zdroj: Profimedia

První set získaly nasazené jedničky a první dvě hráčky deblového žebříčku Strýcová se Sie Šu-wej, druhý se stal kořistí Krejčíkové s Čeng Saj-saj. V rozhodující sadě vedly turnajové pětky 3:0, ale sehranější pár osmi body v řadě průběh zvrátil.

Krejčíková většinou hraje čtyřhru po boku Kateřiny Siniakové, v Dubaji s Čeng Saj-saj společně absolvovaly druhý turnaj. Před třemi lety v Římě vypadly ve čtvrtfinále.

Strýcová se Sie Šu-wej se ze společného titulu radovaly už posedmé včetně loňského Wimbledonu, letos po titulu v Brisbane došly na Australian Open až do finále. Strýcová má dohromady na kontě už 29 deblových titulů, Sie Šu-wej o tři méně.

Tenisový turnaj žen v Dubaji (tvrdý povrch, dotace 2,908.770 dolarů):
Čtyřhra - finále:
Strýcová, Sie Šu-wej (1-ČR/Tchaj-wan) - Krejčíková, Čeng Saj-saj (5-ČR/Čína) 7:5, 3:6, 10:5.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme