STOP SHOP zve zákazníky na březnovou velikonoční soutěž

Přední provozovatel nákupních parků STOP SHOP, po několika ročnících úspěšné vánoční soutěže, poprvé uskuteční také jarní soutěž o velikonoční beránky. Do soutěže se po celý březen mohou zapojit návštěvníci sedmi nákupních parků STOP SHOP. Princip je jednoduchý - za účtenky svých nákupů v hodnotě vyšší než 2 000 Kč mohou zákazníci získat velikonočního beránka.

"Obliba našich nákupních parků mezi zákazníky neustále roste. Přispívá k tomu zajímavý mix obchodů, wifi zdarma a rozšíření dalších zákaznických služeb, které v našich parcích zákazníci najdou, ale také zajímavé spotřebitelské akce. Zimní soutěž o vánoční cukroví se stala oblíbenou tradicí, zákazníci si přáli další podobné akce, a tak jsme pro ně letos poprvé připravili soutěž o velikonoční beránky," avizuje Tomáš Stařík, Country Manager Operations pro ČR společnosti IMMOFINANZ.

Princip a mechanika soutěže je následující: Po celý měsíc březen (1. 3.-31. 3. 2020) zákazníci střádají účtenky za své nákupy v sedmi nákupních parcích STOP SHOP (Hranice, Příbram, Rakovník, Staré Město u Uherského Hradiště, Ústí nad Orlicí, Znojmo, Žatec). Ti, kteří nakoupili alespoň ve dvou obchodech v hodnotě minimálně 2 000 Kč, budou oprávněni zúčastnit se soutěže o velikonočního beránka formou vyplněného registračního formuláře a uschovaných účtenek od vybraných obchodníků. Vyplněný formulář a účtenky zanesou v termínu 4.- 5. 4. 2020 ke stánku umístěném před jednou z prodejen STOP SHOPu, kde si beránka vyzvednou.

Oblíbenost STOP SHOPŮ stále roste i za hranicemi České republiky. Rodina evropských STOP SHOPů se rozrostla o další tři, když byly ve Slovinsku otevřeny nákupní parky ve městech Maribor, Krško a Ptuj. Celkový počet 88 STOP SHOPů provozuje společnost IMMOFINANZ v devíti evropských státech.

Kontakt:

Martina Jašková, ředitelka PR a mediálních vztahů Graffitti Networks Grafix

martina@gng.cz

Klíčová slova ČR-trh-Velikonoce-firmy-STOP SHOP-IMMOFINANZ

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.