Brankář Francouz se podruhé v řadě dostal v NHL mezi hvězdy týdne, tentokrát skončil třetí

Brankář Colorada Pavel Francouz se podruhé za sebou dostal mezi hvězdy týdne v NHL. Vítěz minulé ankety byl tentokrát vyhlášen třetí hvězdou poté, co vychytal výhry ve všech třech zápasech a svoji sérii prodloužil na šest vítězných duelů.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Francouz.

Pavel Francouz. | Foto: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Devětadvacetiletý Francouz v zámoří pokračuje ve výborných výkonech, které mu před dvěma týdny zajistily novou dvouletou smlouvu v Coloradu. V uplynulém týdnu odchytal tři zápasy s úspěšností zákroků 94,6 procenta a bilancí dvou gólů na utkání.

Zacha dvěma trefami sestřelil Anaheim. Útočníka New Jersey vyhlásili hvězdou zápasu

Číst článek

Všechny duely minulého týdne skončily pro Avalance výhrou 3:2. Proti Buffalu si Francouz připsal 31 zákroků, proti Carolině rekordních 45 a v Nashvillu zlikvidoval 30 střel.

První hvězdou týdne byl tentokrát vyhlášen útočník Minnesoty Kevin Fiala, jenž ve všech čtyřech odehraných zápasech nasbíral vždy minimálně dva body a celkem měl bilanci čtyři góly a pět asistencí. Druhou hvězdou se stal obránce Nashvillu Ryan Ellis, jenž se blýskl sedmi body ze třech zápasů za gól a šest asistencí.

Kevin Fiala (@Minnesota Wild), Ryan Ellis (@Nashville Predators) and Pavel Francouz (@Colorado Avalanche) named “Three Stars” for the week ending March 1. bit.ly/32KkLpe

18:01 – 02. 03. 2020

97 741

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme