Čo týždne dali

pridal NoName 10.3.2020 o 13:42


Poďme si zrekapitulovať pár vecí, ktoré sa stali za posledné tri týždne.

Keďže sa za posledné týždne toho stalo naozaj dosť, pôjde hlavne o tie, ktoré nedostali vlastnú pikošku. Upozorňujem však, že vynechám narodenia niekoľkých celebritných bábätiek, o ktorých ste, už dostali alebo ešte dostanete článok.

 

Robert Pattinson je najkrajší na svete

“Zrkadielko, zrkadielko, povedz že mi…kto je najkrajší na tejto zemi?”, „Nie je to jasné? Tak tu máte výsledok štúdie (či ako to nazvať) plastického chirurga slávnych Dr. Julian De Silva. Ten s pomocou techniky gréckeho zlatého pomeru krásy Phi poriadne zmapoval tváre slávnych hercov a dospel k neuveriteľnému záveru, že 33-ročný upír Robert Pattinson má tú najsúmernejšiu tvár na tejto planéte. Jeho skóre bolo 92, 15%. Tesne za ním skončil Henry Cavill so skóre 91, 08%, Bradley Cooper mal rovnaké skóre ako Henry a štvrtý bol Brad Pitt s 90, 51%. Päticu uzatvoril 58-ročný George Clooney s 89.91%. O ženách a zlatom reze sme písali TU.

 

Priatelia sa vrátia

Len pred pár dňami vybuchol Instagram z postov celej šestky legendárnych Priateľov. Všetci totiž postli rovnakú fotografiu s krátkym popisom “Deje sa to…” (Až teda na Joeyho, ktorý hodil fotografiu seriálu M*A*S*H). Už v máji sa dočkáme špeciálnej epizódy, ktorú uvedie nová streamovacia platforma HBO Max. Tá začne fungovať až v máji a keďže dostala pod svoje krídla aj celý seriál Priatelia, momentálne nie je dostupný v žiadnej streamovacej televízii. Z Netflixu vypadla presne 1. januára. Hoci seriál skončil v roku 2003, stále vie zarobiť obrovské prachy. O špeciálnej časti sa zatiaľ toho veľa nevie. Najskôr sa hovorilo, že pojde o rozhovor šestice s moderátorom. Najnovšie informácie hovoria, že pôjde o improvizovanú epizódu. The Hollywood Reporter prišiel s informáciou, že každý z hlavných hercov by mal zarobiť okolo troch miliónov za túto epizódu.

 

Harvey Weinstein (67) bol uznaný vinným

Po dvoch rokoch konečne padol rozsudok. Bývalému filmovému magnátovi nepomohli ani zúfalý výraz a chodítko s tenisovými loptičkami. Federálny súd a 12-členná porota v zložení 7 mužov a 5 žien ho uznalo vinným zo znásilnenia tretieho stupňa a sexuálneho útoku prvého stupňa. Presný trest ešte nie je známy. Keďže ho závažnejších obvinení zbavili, tak sa zdá, že sa Harvey vyhol doživotnému trestu. Harvey však čelí ďalším obvineniam, takže sa všetko môže zmeniť. Za tento rozsudok mu hrozí až 25 rokov väzenia. Krátko po vynesení rozsudku bol hospitalizovaný.

 

Jenna Dewan (39) sa zasnúbila

Počas svojej baby shower sa zasnúbila Jenna Dewan. Steve Kazee (44) pokľakol a Jenna sa na Instagrame pochválila poriadnym kameňom. Títo dvaja by sa mali dočkať potomka každým dňom, veď Jenna sa gúľa už nejaký ten piatoček.

 

Penn Badgley v očakávaní

Dobre teda, v očakávaní je jeho žena, nie Penn (33). A držíme mu naozaj palce, keďže pár oznámil, že po dvoch potratoch by sa mali dočkať prvého potomka. Sú spolu už šesť rokov, z toho tri roky manželia. Penn má teraz úspešný seriál You, ktorý rozhodne odporúčam.

 

Kirk Douglas zanechal svoj majetok charite

Legendárny herec zlatej éry Hollywoodu, ktorý sa dožil neskutočných 103 rokov zanechal svoj miliónový majetok charite. Presnejšie povedané ide o 61 miliónov, ktoré väčšina pôjde do charitatívnej organizácie Douglas Foundation. Kirk bol známy svojou charitatívnou činnosťou počas života.

 

Zdroje: ew.com, theverge.com, etonline.com, dailymail.co.uk, people.com, mirror.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk