Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vše, co vás zajímá o koronaviru: Ptejte se ministra Vojtěcha a epidemiologa Prymuly

Autor: red - 
21. března 2020
15:59

Koronavirus zasáhl Česko na mnoha úrovních. Jedněmi z nejsledovanějších mužů posledních dní jsou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a jeho náměstek, epidemiolog a šéf Ústředního krizového štábu Roman Prymula. V neděli od 11:00 přímo na televizní obrazovce vystoupí společně v Partii na FTV Prima. Položit svůj dotaz jim však mohou v rámci spolupráce médií nejen v těchto těžkých časech i čtenáři Blesku. Ptejte se těch nejpovolanějších na to, co Vás ohledně koronaviru zajímá.

Online chat

Moderátorka Partie na Primě Terezie Tománková přivítá v neděli dva hosty - šéfa Ústředního krizového štábu Romana Prymulu a ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Tománková přitom stejně jako další tváře z televizní obrazovky dodrží nařízení a poprvé po 22 letech bude moderovat v roušce.

Místo klasických 60 minut, které Partii v programu obvykle náleží, se navíc protáhne vysílání na 1,5 hodiny.

„Nedělní Partie bude mimořádně prodloužena. Vysílání začne v 11 hodin, ale potrvá až do 12.30. Hlavní téma je Česko v karanténě a krizová opatření kvůli koronaviru. Mými hosty jsou momentálně dva nejsledovanější muži v Česku,“ uvedla k tomu Tománková.

„Země je v nouzovém stavu a zažíváme těžké časy. Jsme na začátku? Uprostřed? Jak daleko je dramatické finále? Co ještě může přijít? Budu se ptát,“ dodala moderátorka. Své dotazy mohou pokládat i čtenáři Blesku přes formulář v tomto článku.

V Partii FTV Prima vystoupí Adam Vojtěch a Roman Prymula ke koronaviru v Česku V Partii FTV Prima vystoupí Adam Vojtěch a Roman Prymula ke koronaviru v Česku | FTV Prima

villon ( 21. března 2020 22:29 )

Ken má supr roušku. Je v ní ještě více sexi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa