Společnost Huawei představila servery s procesory Cascade Lake Refresh společnosti Intel

Procesor Intel Cascade Lake Refresh

Procesor Intel Cascade Lake Refresh

Huawei FusionServer Pro 2298 V5 (PRNewsfoto/Huawei)
Huawei FusionServer Pro 2288H V5 (PRNewsfoto/Huawei)

Společnost Intel představila procesor Cascade Lake Refresh, nového člena rodiny procesorů Cascade Lake, který poskytuje výkon o 36 % vyšší než jeho předchůdci.

Jako známku blízkosti společností Huawei a Intel společnost Huawei v únoru přizpůsobila své servery řady FusionServer Pro pro procesor Cascade Lake Refresh. Společnost Huawei doposud dokončila adaptační testy a uvedla na trh širokou škálu běžných produktů, včetně rackových serverů 1288H V5, 2288H V5, 2298 V5 a 5288 V5, serveru X6000 V5 s vysokým výkonem a blade serveru E9000.

Servery FusionServer Pro 1288H V5 a 2288H V5 jsou typické univerzální rackové servery společnosti Huawei a oba mají robustní výkon, flexibilní konfiguraci, inteligentní úsporu energie a inteligentní správu. FusionServer Pro 2288H V5 je dvouzásuvkový 2U rack server použitelný pro více scénářů, včetně virtualizace cloud computingu, databáze a velkých dat. Je konfigurovatelný se sloty 24 DDR4 DIMM a rozšiřujícími sloty 10 PCIe a podporuje 28 NVMe SSD, 20 3,5palcových jednotek nebo 31 2,5palcových jednotek pro lokální úložiště. Navíc pro snížení provozních nákladů (OPEX) a zvýšení návratnosti investic (ROI) integruje proprietární technologie, jako je Dynamic Energy Management Technology (DEMT) a Fault Diagnosis & Management (FDM).

FusionServer Pro 2298 V5 je 2U dvouzásuvkový úložný rack server, který se vyznačuje hybridní architekturou úložiště pro vrstvené ukládání dat. Podporuje 24 3,5palcových disků a 4 NVMe SSD. Splňuje požadavky na stupňovité využívání horkých, teplých a studených dat a archivaci historických dat. Díky svému efektivnímu designu může server 2298 V5 uvolnit maximální výpočetní výkon s flexibilním rozšířením a velmi velkým místním úložištěm při nižších nákladech na ukládání dat.

Společnost Huawei jako globální strategický partner společnosti Intel zachovává přístup orientovaný na zákazníka a přijímá neochvějné závazky k digitální transformaci podniků pro úspěch zákazníků. Klíčem k naplnění tohoto závazku je inteligentnější datové centrum. Společnost Huawei spolupracuje se společností Intel na poskytování vysoce výkonných, energeticky efektivních, bezpečných a spolehlivých produktů a řešení.

O společnosti Huawei

Společnost Huawei je předním světovým poskytovatelem infrastruktury informačních a komunikačních technologií (ICT) a inteligentních zařízení. S integrovanými řešeními ve čtyřech klíčových oblastech - telekomunikačních sítích, IT, inteligentních zařízeních a cloudových službách - jsme odhodláni přinášet digitalizaci každému člověku, domácnosti a organizaci pro plně propojený, inteligentní svět.

Komplexní portfolio produktů, řešení a služeb společnosti Huawei je jak konkurenceschopné, tak bezpečné. Prostřednictvím otevřené spolupráce s ekosystémovými partnery vytváříme trvalou hodnotu pro naše zákazníky, pomáháme lidem, obohacujeme domácí život a inspirujeme inovace v organizacích všech forem a velikostí.

Ve společnosti Huawei se inovace zaměřují na potřeby zákazníků. Intenzivně investujeme do základního výzkumu a zaměřujeme se na technologické průlomy, které pohánějí svět kupředu. Zaměstnáváme více než 194 000 pracovníků a působíme ve více než 170 zemích a regionech. Společnost Huawei, založená v roce 1987, je soukromá společnost plně vlastněná jejími zaměstnanci. Pro více informací o společnosti Huawei naleznete na stránkách www.huawei.com nebo nás sledujte na:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137506/Huawei_Intel_processor.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137504/Huawei_2288H_V5.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137505/Huawei_2298_V5.jpg

KONTAKT: Wanni Zhong, +86-185-6666-2551

Klíčová slova Čína-počítače-Huawei

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.