Veletrh URBIS Smart City Fair 2020 je přesunut na začátek září

Vzhledem ke stávajícímu celoevropskému zákazu konání hromadných akcí včetně pořádání veletrhů a konferencí se vedení společnosti Veletrhy Brno v této mimořádné situaci rozhodlo přesunout veletrh URBIS Smart City Fair do náhradního termínu 2.-4. září 2020.


Veletrhy Brno se snaží přistupovat v rozhodování maximálně odpovědně ke všem zúčastněným vystavovatelům, návštěvníkům a partnerům veletrhů. Cílem opatření je eliminace všech rizik spojených s případným nekonáním akce v původním termínu. Rozhodnutí bylo učiněno na základě konzultací s klíčovými partnery a doporučení Krajské hygienické stanice Brno, neboť nelze garantovat odvolání zákazu konání akcí do doby původně stanoveného termínu.


"Jedním z klíčových aspektů této akce je výměna zkušeností mezi představiteli měst a obcí s tuzemskými a zahraničními experty. Akce Urbis Smart City Fair má nadále ambici být mezinárodní akcí s přítomností zástupců Evropské komise a měst a institucí z celé Evropy. Důležité je, aby pro vystavovatele a návštěvníky byly zajištěny veškeré předpoklady pro hladký průběh veletrhu včetně možnosti bezproblémově cestovat," uvedl generální ředitel společnosti Veletrhy Brno Jiří Kuliš.


Se všemi vystavovateli veletrhů se v nejbližších dnech spojí obchodní tým, aby je informoval o dalším postupu a podmínkách vypořádání závazků spojených s účastí na veletrhu.


Společnost Veletrhy Brno děkuje za pochopení a věří, že se společně podaří připravit standardní akci v náhradním termínu.


Aktuální informace najdete na www.smartcityfair.cz

Klíčová slova ČR-MHD-komunikace-URBIS Smart City Fair-Veletrhy Brno

Oblast
Jihomoravský (bn)

Kategorie
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.