Společnost Mindray dokončila první dodávku zdravotnických prostředků do Itálie během 15 dnů

Společnost Mindray, přední poskytovatel zdravotnických prostředků a řešení, obdržela od italské vlády zakázku na dodávku téměř 10.000 zdravotnických prostředků pro monitorování a léčbu pacientů v souvislosti s nákazou COVID-19. První část dodávky zdravotnického vybavení, včetně 5.000 sledovacích monitorů a 400 ventilátorů pro pacienty, přistála v Itálii 28. března. Za dva dny byla všechna zařízení instalována ve velkých nemocnicích, které při záchraně kriticky nemocných závodí s časem. Společnosti potřebovala na dokončení dodávky a instalaci těchto prvních zařízení pouhých 15 dnů od přijetí objednávky.

Společnost také urychluje výrobu a dodávky zdravotnického vybavení, včetně druhé šarže ventilátorů, které mají být dodány v následujících týdnech, jako součást podpory ke zmírnění zatížení místního zdravotnického systému vyvolaného pandemií.

„Abychom vyhověli této bezprecedentní poptávce, pro urychlení procesu jsme koordinovali prostředky centrály a místní distribuční sítě a zajistili jsme, aby veškerá nezbytně potřebná zařízení mohla být dodána do 15 dnů. Jsme odhodláni poskytovat nejlepší lékařská řešení a odborné znalosti, abychom našim krajanům pomohli tento virus porazit," řekl Fabio Pitzoi, generální ředitel společnosti Mindray Italy.

Společnost Mindray během postupu této virové nákazy zorganizovala a hostila řadu webinářů s lékaři v první linii z Číny, Itálie, Španělska a mnoha dalších zemí, aby diskutovali o klinických poznatcích v oblasti prevence infekce a léčby pacientů. Společnost Mindray také darovala zdravotnická zařízení pro udržení života do nejvíce zasažených oblastí v severní Itálii.

„Společnost Mindray je přesvědčena, že během této pandemie je naší odpovědností být s lidmi v Itálii, Evropě a dalších vážně postižených zemích a bojovat bok po boku. Věříme, že se silnou lékařskou technologickou podporou lidstva v této bitvě společně zvítězíme," řekl David Yin, viceprezident společnosti Mindray Group.

Společnost Mindray od vypuknutí nákazy COVID-19 prostřednictvím svých 300 odhodlaných zaměstnanců v Evropě spolupracuje s místními partnery a zdravotnickými odborníky, aby pomohla místním zdravotnickým systémům bojovat s touto globální krizí veřejného zdraví. Společnost Mindray také vytvořila mezinárodní komunikační platformu, která umožňuje více než 400.000 zdravotnickým pracovníkům z více než 110 zemí sdílet své zkušenosti s bojem proti tomuto viru.

Další informace naleznete zde nebo na webových stránkách společnosti Mindray.

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1141730/Mindray_Completes_First_Batch_Delivery_of_Medical_Devices_to_Italy_within_15_Days.jpg

KONTAKT: Vicky Wang, vickywang@mindray.com, 86-755-81888702

Klíčová slova Čína-koronavirus-elektronika-Mindray

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.