Hotel v krásnom kaštieli neďaleko Bratislavy má menšiu, príjemnú reštauráciu v klenbových priestoroch, kde gro ponuky tvoria jedlá panónskej kuchyne. V lete k nej pribúda vždy veľmi pekná a príjemná terasa, okrem toho je v podzemí aj pekný vinárnička.

Na jedlo sa môžete navnadiť už pri študovaní jedálneho lístka na webovej stránke aj s príhovorom šéfkuchára.  My sme sa navnadili na Grilovanú foie gras parfumovaná čerešňovým drevom (10,70 EUR), ktorú nám doniesli štýlovo pod skleneným zvonom a na výbornú polievku z pečenej tekvice (3,80). Ako hlavné jedlo sme si dali Karamelizované rebierka z mliečneho prasiatka, na tmavom pive a jablkách, so sezamovým pureé, baby karotkou, šalotkou, blanšírovaným špenátom, (16,30), porcia síce vyzerala „veľko“, ale keďže išlo o rebrá, bola tak akurát, mäso bolo šťavnaté, dobre dochutené, prílohy nám k nemu boli vhodne vybrané. Ani k druhému jedlu, Rump steaku z telacej špičky s risottom z pečených chilli paprík, dusenou špargľou, grilovanou zeleninkou a hráškovým pyré (16,90) sme nemali nijaké výhrady, chutilo nám.

V tomášovskom kaštieli vedia robiť výborné dezerty, určite sa na ne oplatí nechať miesto. Vyskúšali sme Gaštanový cheesecake s marhuľovým Yel, domácim čučoriedkovým sorbetom, čokoládovým výliskom, tuille a bobuľovým ovocím (6,90) a Ananásový cranachan s domácou kokosovou zmrzlinou, virgin pina coladou, ananásovým chipsom a karamelom (6.90). Obidva môžeme odporučiť, ak by sme si mali medzi nimi vybrať, ktorý nám chutil viac, tak to bol ten prvý.

V Tomášove sme sa stretli s výbornou obsluhou, čašník bol veľmi ochotný, príjemný, nestrácal úsmev, aj keď v hoteli boli vtedy viaceré  akcie a pendloval medzi reštauráciou a nimi.