Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Další tragédie Kennedyů se završila: Našli tělo malého Gideona (†8)! Leželo pár set metrů od mámy

Autor: ČTK, VaB - 
9. dubna 2020
07:12

Rod Kennedyových provázejí tragické události. Po několika dnech pátrání byla nalezena část těla osmiletého Gideona McKeana. Pohřešován byl společně se svou matkou. Její tělo se našlo o dva dny dříve. 

Záchranáři z amerického státu Maryland našli ve středu místního času tělo pravnuka někdejšího ministra spravedlnosti a senátora Roberta Kennedyho.

Osmiletý Gideon McKean se pohřešoval několik dní společně se svojí matkou Meave Kennedyovou Townsendovou McKeanovou poté, co ztratili kontrolu nad kánoí v zálivu Chesapeake.

Tělo Gideonovy matky se našlo před dvěma dny, asi 600 metrů od místa nálezu byly chlapcovy pozůstatky, informovala agentura DPA. 

McKeanová byla s rodinou na návštěvě u své matky, která je nejstarší dcerou Roberta Kennedyho a neteří někdejšího prezidenta Johna F. Kennedyho. McKeanová se synem Gideonem údajně vypluli na kánoi, aby vylovili z vody míč, který tam zakoplo jedno z dětí.

Její manžel na facebooku později napsal, že se s kánoí dostali kvůli větru nebo proudu daleko od břehu. Kdosi je z pevniny viděl a zavolal policii. Pak už je podle Davida McKeana nikdo nespatřil. Jejich loď záchranáři našli druhý den několik kilometrů od místa, ze kterého vypluli. 

Rodinu Kennedyových léta provázejí tragické události. Loni v srpnu Saorise Kennedyová Hillová, 22letá vnučka Roberta Kennedyho, byla nalezena mrtvá v rodinné usedlosti na massachusettském mysu Cape Cod, podle vyšetřovatelů se neúmyslně předávkovala drogami.

Starší bratr Roberta Kennedyho, prezident John F. Kennedy, se stal v roce 1963 obětí atentátu. V roce 1968 byl zavražděn také Robert Kennedy. Prezidentův syn John F. Kennedy mladší zahynul v roce 1999 se svojí manželkou a švagrovou při leteckém neštěstí u ostrova Martha´s Vineyard. 

Elssa ( 9. dubna 2020 12:40 )

Bára 42,ano i to co říkáte je adrenochrom ale ten pravý, co funguje v satanskych ritualech je to co říkám já, a v televizi tohle téma není, když ho použiji mají monokl v obličeji, doplňte si znalost

adeso ( 9. dubna 2020 10:56 )

chovají se jako nesmrtelní hlupáci, tak jim to příroda občas předvede. Nikdo normální by takhle neriskoval.

Bara41 ( 9. dubna 2020 10:40 )

Řekla bych, že se moc díváte na seriály. Adrenochrom je chemická sloučenina vyráběná normálně průmyslově a je součásti léků pro schizofrenie. Ještě se akorát zkoumá zda psycgoedelicke stavy vyvolává u těchto pacientů lék, nemoc nebo lenost, protože adrenochrom se tvoří oxidaci nespotřebovaného adrenalinu v těle, i u dospělých, takže líný lidí, kteří jen leží a sedí u televize jsou unavenejsi než kdyby šli něco dělat a těšit se z výsledků kdy se adrenalin spotřebovává.

Tara-Tara ( 9. dubna 2020 09:43 )

dejte svetu pokoj s touto familii

Elssa ( 9. dubna 2020 09:14 )

Už 60 let válci sataniste clintnovi a Bushovi a spol s kenedyovymi a trumpovci, trump teď vítězí, a tohle je pomsta, nic víc. Pro nezasvecene, pouze tolik, statisíce umucenych děti pro drogu adrenochrom, kterou od papeže po magnáty z Hollywoodu berou všichni kdo něco znamenají, drogu získají z nadledvin umuceneho dítěte, které stahují z kůže, informoval o tom i brad Pitt a mell Gibson, novináři by měli lidi pravdivé informovat, Kennedy tomu chtěl zabránit, lennon, Jackson. Všichni divné mrtví, tak už se všichni probudte! Madonna a lady gaga další Satanist KY!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání