Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jak trávila Taťána Gregor Brzobohatá čas v karanténě: Pracovali s Ondřejem na miminku?

+ Dalších 7 fotografií
Redakce eXtra. cz vyzpovídala modelku Taťánu Gregor Brzobohatou (32). V rozhovoru prozradila, jak trávila čas v karanténě. Našla si čas na aktivity, které v běžném pracovním životě nestíhá. Většinu volna byla především s rodinou a náramně si to užila. Krom toho se půvabná modelka také zmínila, jak to vidí s miminkem.

Kvůli koronavirové pandemii nastala v České republice karanténa, což se dotklo i řady slavných osobností. Jednou z nich je modelka Taťána Gregor Brzobohatá Nyní exkluzivně promluvila pro eXtra.cz a prozradila, co celé dny svého volna dělala.

Karanténa Taťány

"Paradoxně jsem si užila první možnost volna. Měla jsem naplánované busy jaro. První tři týdny jsem strávila se svými rodiči, babičkou a ségrami doma. Po více než patnácti letech jsem mohla být ve svým pokojíčku doma a užívat si běžné věci, jako je hraní společenských her. Bylo to krásný, i když to bylo náročné v rámci naší nadace. Koordinovala jsem veškeré dovážky jídla a rozdali jsem přes 3 000 roušek. Na jednu stranu fajn neplánované volno a na jednu stranu to bylo náročné, protože pro naše klienty to byla doba velkého stresu," vyzradila Brzobohatá, která se podílí na projektu Jsem žena, jsem bohyně

Jsem Evropa

Projekt Jsem Evropa navazuje na projekt Lilie Khousnoutdinové s názvem Jsem žena, jsem bohyně Letos Lilia Khousnoutdinova vybrala dvanáct slavných žen a nechala je nafotit jako méně známé ženy historie, které se ale výrazně zasloužily o pozvednutí evropských dějin. Taťána Gregor Brzobohatá se stylizovala do baronky Berthy von Suttner, která se v roce 1905 stala první ženou, která získala Nobelovu cenu za mír. Celá akce, má charitativní přesah. Kromě Taťány Gregor Brzobohaté se do historických postav dále proměnily Olga Lounová, Patricie Pagáčová, Lenny Trčková, Šarlota Frantinová či Gábina Partyšová.

Co Taťáně karanténa přinesla? "O vlastní osobě už všechno vím. Ale asi jsem se utvrdila v některých hodnotách. Byl čas si třeba otevřít knížku, kterou jsem četla před deseti lety, což bylo fajn. Částečně to byly i rodinný konstelace, když člověk je po tak dlouhé době se svojí rodinou uvězněn. Bylo fajn si toho tolik říct. Probírali jsme se starými fotkami a vyprávěli jsme si o různých historkách. Člověk měl najednou čas na věci, na které běžně čas nemá, což je škoda, protože i tyhle věci jsou důležité. Každému to něco dalo a mně to dalo klid," popisovala někdejší vítězka Miss World

Dále řekla, co bylo naopak v karanténě nejhorší. "Těžce jsme nesli situaci, kterou prochází řada osamělých lidí. Zrušili se společné aktivity, aby se předešlo nákaze. Snažili jsme se volat našim klientům. Nejhorší pro nás tedy bylo vidět izolaci našich klientů. Velmi nás to v rámci nadace trápilo," zmínila.

Vzhledem k tomu, jakou má Taťána profesi, nemá moc volného času, který by mohla věnovat svému manželovi Ondřeji Brzobohatému (37). Nyní spolu trávili veškeré volno. Jak to oba zvládli? "S Ondřejem jsme sedm let, takže nás už nic nepřekvapí. Bylo to fajn. Ondřej vařil, já jsem se věnovala nadaci, a když jsme měli pocit, že je toho moc, šla jsem si zaběhat. Žádné přetlaky ani neshody nebyly. Naopak to bylo moc příjemné strávení času. Při našich profesích to není obvyklé, abychom na sebe měli tolik času a že se můžeme vídat tak často," vysvětlovala Taťána.

Vyhlídky do budoucna

A protože tvoří pár už tolik dlouhých let, většinu fanoušků často napadá otázka, jak to vidí s miminkem. "Práce na miminku úplně není na pořadu dne," uvedla se smíchem, že na těhotenství je ještě dost času.

Protože je situace taková, jaká je, Taťána má jasnou představu, co bude dělat v létě. Chtěla by konečně procestovat Českou republiku a ráda by se detailněji podívala i na Slovensko "Pro nás bude české a slovenské léto. Člověk si přesně uvědomí, že procestoval celý svět, ale ta česká místa úplně neznám, a protože jsem velká milovnice historie, tak chci určitě navštívit řadu zámků. Protože mám slovenské kořeny, chci procestovat i Slovensko," řekla bývalá Miss České republiky

A co bude dělat po létě? "Myslím, že podzim a zima budou hodně nabité pracovně a tomu dám přednost zatím," zakončila.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy