Časopis dTest

Čerstvé nebo trvanlivé? Do testu polotučných mlék jsme zařadili oba tyto typy. Zkoumali jsme například jak jsou na tom s kvalitou nebo čím se od sebe liší.

Testu se podrobily i dětské autosedačky, tentokrát v novém a propracovanějším testovacím programu. Nejdůležitějším kritériem je stále ochrana dítěte.

Po roce přinášíme test bezdrátových přenosných reproduktorů. V laboratoři jsme podrobili zkouškám kvality zvuku, obsluhy nebo baterií téměř dvě desítky modelů.

Laboratorními testy tentokrát prošla i nová várka modelů dětských vysokých židliček. Který model si vybrat? Více v aktuálním vydání.

V posledních týdnech lidé více začali využívat software pro internetové videokonference. Přinášíme vám test jedenácti z nich.

Zvažujete pořízení chytré pračky? Co tyto pračky umí, jakými funkcemi disponují a co od nich očekávat? Více našem minitestu mobilních aplikací k chytrým pračkám.

Světové dědictví UNESCO – v aktuálním vydání se dočtete o historii i památkách v České republice.

V rozsáhlé anketě s odborníky se věnujeme tématům epidemií a pandemií. Dozvíte se mj. co nejvíce přispívá k šíření virů a jak je možné tomuto zabránit.

Na příčiny vysoušení krajiny a možnosti nápravy jsme se zeptali předsedy spolku a člena Výboru pro Krajinu, vodu a biodiverzitu při Radě vlády pro trvale udržitelný rozvoj Jiřího Malíka.

Ve finanční rubrice se věnujeme veřejnému zdravotnímu pojištění, v právní pak novým pravidlům pro realitní kanceláře a neférovým seznamkám.

Jednotlivá vydání si mohou prohlížet pouze přihlášení uživatelé. Pokud nepatříte mezi předplatitele, a nemáte tedy přihlašovací údaje pro přístup na naše stránky, pořiďte si předplatné, ke kterému je dostanete. Měsíční předplatné můžete získat již za 129 Kč.

Objednat předplatné

Přihlásit