Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmarkizák prežíva obrovský žiaľ: Zomrela žena jeho života!

Exmarkizák prišiel o ženu svojho života. Zobraziť galériu (9)
Exmarkizák prišiel o ženu svojho života. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Napriek tomu, že niekoľko týždňov sa bývalý markizák Ján Pasiar (43) teší z malého synovčeka, ktorý je v poradí štvrtým potomkom jeho sestry, zasiahla ho aj veľká strata. Koncom mesiaca navždy prišiel o milovanú ženu.

Diváci ho dlhé roky registrovali ako investigatívneho reportéra v televízii Markíza, kde spolu s ďalšími kolegami pracoval na relácii Paľba. Pred desiatimi rokmi však dal kamerám zbohom a zo Záhorskej Bystrice presunul svoje pôsobisko do Mlynskej doliny. Nie však do verejnoprávnej televízie, ale rozbehol si vlastný biznis a začal podnikať s gréckymi výrobkami, na ktoré nedá dopustiť.

V živote sa mu darí a donedávna sršal šťastím. Aj z toho dôvodu, že k dvom krásnym neteriam Zoe a Kristínke a synovcovi Miškovi pribudol malý Šimonko. Narodil sa 20. apríla tohto roku. Radosť z drobčeka však niečo vyše mesiaca po jeho narodení vystriedal obrovský žiaľ. Ján Pasiar navždy prišiel o milovanú mamu. „Mamička, tak už si s oteckom. Odpočívaj v pokoji. Navždy zostaneš v našich srdciach,” podelil sa svojím smútkom na sociálnej sieti 25. mája bývalý markizák. Jeho mamina sa tak ešte stihla dožiť štvrtého vnúčatka a teraz na neho, i celú rodinu dozerá zhora.

Ján Pasiar prišiel navždy o milovanú mamu.
Zobraziť galériu (9)
Ján Pasiar prišiel navždy o milovanú mamu.  (Zdroj: Facebook J.P.)

Viac o téme: Ján Pasiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu