Brankář Vaclík přišel v závěru o čisté konto, Sevilla bere ze zápasu s Levante jen bod

Vlastní gól z 87. minuty připravil českého reprezentačního brankáře Tomáše Vaclíka o další vychytanou nulu ve španělské fotbalové lize. Sevilla v utkání 29. kola téměř celý druhý poločas držela vedení, nakonec ale jen remizovala na hřišti Levante 1:1.

Valencie Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Vaclík.

Tomáš Vaclík. | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

Skóre mohl otevřít už po čtvrthodině hry Munir El Haddadi, z přímého kopu ale trefil břevno. Stejný hráč ale pár vteřin po změně stran předložil míč před prázdnou bránu Luuku De Jongovi, který si připsal šestou trefu v sezoně.

Real si poradil s Eibarem a zůstává v kontaktu s čelem tabulky. Atlético nezlomilo remízovou sérii

Číst článek

Vaclík dlouho nemusel řešit žádnou vážnější šanci soupeře, nakonec ale na čisté konto z minulého kola nenavázal. Tři minuty před koncem základní hrací doby totiž srazil střílený centr z pravé strany jen do spoluhráče Diega Carlose a od něj se míč odrazil do sítě.

Sevilla zůstává na třetím místě s náskokem čtyř bodů na San Sebastian, ten má ale zápas k dobru. Levante je po třetí remíze v řadě 12.

Španělská fotbalová liga - 29. kolo:
Levante - Sevilla 1:1 (87. vlastní Diego Carlos - 46. De Jong)

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme