NBA se nehraje, LeBron ale slaví. Hvězda Lakers se raduje z titulu pro Liverpool, má k tomu důvod

Fotbalisté Liverpoolu si po 30 letech čekání zajistili mistrovský titul v anglické Premier League. Radost a oslavy ale propukly nejen u stadionu Anfield, kde se i přes zákaz shromažďování sešlo několik tisíc fanoušků, ale také u LeBrona Jamese v americkém Los Angeles.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

LeBron James

LeBron James | Zdroj: Reuters

Reds završili svoji impozantní sezonu zaslouženým ziskem titulu a kdo mohl, vyrazil v severozápadním městě Anglie k domovskému stadionu na Anfield Road.

Liverpool je po 30 letech anglickým mistrem. K titulu v Premier League mu pomohla výhra Chelsea

Číst článek

„Slavte doma, s pivem, ale zůstaňte doma,“ prosil všechny klubové příznivce trenér Jürgen Klopp, ale marně. Tisícovky lidí ve čtvrtek před půlnocí zahalily město do červené barvy i díky pyrotechnice, červeně svítily také některé slavné budovy.

Liverpool získal titul s rekordním předstihem, protože do konce restartované sezony Premier League zbývá ještě sedm kol. A všechna se nadále budou hrát bez diváků.

Pravděpodobně bez pyrotechniky ale probíhaly oslavy titulu i o několik tisíc kilometrů dál –  v americkém Los Angeles, kde bydlí basketbalista LeBron James.

Slavil jako hráč i vlastník

Hvězda LA Lakers poté, co Manchester City prohrál v Londýně s Chelsea (1:2) a bylo jasné, že ohromný náskok liverpoolského týmu už do konce sezony nedožene, nažhavila telefon a poslala prostřednictvím twitteru do světa všeříkající vzkaz.

PREMIER LEAGUE CHAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!! LET’S GO 🗣🗣🗣🗣🗣 @Liverpool FC #YNWA♥️ 🙏🏾💪🏾🏆👑

23:17 – 25. 06. 2020

49355 241299

Trojnásobný vítěz NBA má k oslavám liverpoolského triumfu patřičný důvod. V roce 2011 totiž podle webu Business Insider do anglického velkoklubu investoval částku 6,5 milionu dolarů (v přepočtu asi 155 milionů korun) a stal se tak jeho dvouprocentním vlastníkem.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme