Festival Metronome ohlásil pro ročník 2021 první hvězdu. Přijede britské duo Underworld

Příští rok v červnu vystoupí na pražském Metronome festivalu britské duo Underworld. Původně měli tito taneční producenti v Praze zahrát už letos v červnu, pak kvůli koronaviru v září. Nakonec ale organizátoři i kvůli zatím nejasným pravidlům pro pořádání větších akci přesunuli Metronome na červen 2021.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rick Smith a Karl Hyde z dua Underworld

Rick Smith a Karl Hyde z dua Underworld | Foto: David Jensen/ EMPICS Entertainment | Zdroj: Reuters

Duo Underworld se proslavilo mimo jiné hitem Born Slippy z filmu Trainspotting.

„Jsem rád, že slib, který jsme s kapelou Underworld českým divákům dali, budeme moct dodržet,“ řekl Radiožurnálu zakladatel Metronome festivalu David Gaydečka.

Diváci se podle něj můžou těšit i na další jména původně oznámená na letošní červen.

„Většina hudebníků ví, k čemu se zavázala. Ví, že je tady spousta nadšených diváků, kteří se těšili a lístky si koupili nebo to plánují,“ dodává.

Na polovinu září, kam se měl festival původně letos přesunout, pak organizátoři připravili takzvaný půlMetronome, na kterém vystoupí hlavně čeští interpreti.

Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme