Návrat ztraceného syna. Bývalý nejdražší fotbalista světa Bale bude hostovat v Tottenhamu

Velšský fotbalista Gareth Bale se vrací do Tottenhamu, odkud před sedmi lety odešel do Realu Madrid. Jednatřicetiletý útočník bude v londýnském klubu následující sezonu hostovat. Společně s ním přichází na přestup levý obránce Sergio Reguilón.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Všem fanouškům Spurs, po sedmi letech – jsem zpátky!“ napsal Bale na svůj twitter. Jeho příchod potvrdil i samotný klub.

Jsou Baleovy dny v Realu sečteny? Hvězdný útočník není ani v nominaci na poslední zápas

Číst článek

Bale odešel do Realu Madrid v roce 2013 za tehdy rekordní částku 100 milionů eur. S královským klubem vyhrál čtyřikrát Ligu mistrů a ve 251 zápasech nastřílel 105 gólů.

I kvůli sporům s trenérem Zinedinem Zidanem ale vypadl postupně ze sestavy a v uplynulé ligové sezoně nastoupil jen k 16 utkáním. Po koronavirové pauze dokonce odehrál pouhých 177 minut a například během zápasu s Alavésem předstíral na tribuně v roli náhradníka spánek.

Bale má v Madridu smlouvu ještě na dva roky, nyní se ale vrací do známého prostředí. Právě v Tottenhamu se propracoval mezi největší hvězdy světového fotbalu. Ve 203 utkáních dal 56 branek a na dalších 58 přihrál.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme