25. září 2020 • 10:30

Litvínov odkládá zápasy! Televize marně sháněla náhradu za přenos

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Litvínova kvůli podezření na nákazu koronavirem u několika hráčů neodehrají dnešní zápas 3. kola extraligy v Liberci ani nedělní domácí utkání 4. kola proti Plzni. Oba duely byly z preventivních důvodů odloženy na neurčito. Televizní přenos z dnešního zápasu na O2 TV Sport padnul.



„U několik hráčů našeho klubu jsme zaregistrovali zdravotní potíže, a proto jsme z preventivních důvodů kontaktovali krajskou hygienickou stanici,“ uvedl litvínovský klub v tiskové zprávě.

Všichni hráči i členové realizačního týmu podstoupí v nejbližší době testy na koronavirus a podle jejich výsledků se Severočeši budou řídit pokyny krajské hygienické stanice.

O problému informoval na Twitteru Jan Homolka, komentátor O2 TV Sport, která měla duel přenášet. Televize se snažila najít alternativu, to ovšem nevyšlo.

„Vzhledem k tomu, že všechny tři plánované přenosy ze 3. kola Tipsport extraligy padly (100% úspěšnost volby) a není možné přesunout techniku přes celou republiku, a v Plzni není možné přenosový vůz narychlo umístit, jsme nuceni dnes nevysílat. Udělali jsme vše možné a omlouváme se divákům," napsal.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud