Fortuna liga - souhrn 8. kola

26.09.2020, 19:52, aktualizováno 27.09.2020, 20:02
Komentáře a souhrny
Dunajská Streda se oklepala z výsledku v Evropské lize a zůstává na Slovensku stoprocentní díky výhře nad Trenčínem. Na poslední místo tabulky se po tomto kole propadla Senica, ta nezvládla souboj s Trnavou a prohrála 0:2. Slovan Bratislava rozstřílel pěti góly Ružomberok. Čtyřgólový výprask nečekaně na půdě Zlatých Moravců utrpěla Žilina. Nitra si poradila se Seredí, Michalovce s Pohroním...

DAC Dunajská Streda - AS Trenčín 3:1

27.09.2020 18:00

Góly: 30. Zsolt Kalmár, 36. Marko Divković, 62. Marko Divković - 15. Ante Roguljić

V Európe veľký výbuch, v domácej súťaži "valec zo Žitného ostrova". FC DAC 1904 Dunajská Streda zdolal v nedeľnej dohrávke ôsmeho kola Fortunaligy AS Trenčín 3:1 a dosiahol ôsme víťazstvo v rade.

Hostia boli spočiatku aktívnejší. V 14. minúte. poslal loptu z priameho kopu z pravej strany tesne vedľa brány Fábry. V 15. minúte prešiel po pravej strane Lingeon a jeho prízemný center usmernil za chrbát gólmana Roguljič - 0:1. V 22. minúte mohlo byť 0:2. Roguljič dostal dobrú loptu v pokutovom území, prešiel popri dvoch brániacich hráčoch, ale prestrelil bránu. V 30. minúte zahrával priamy kop z 25-tich metrov Kalmár a potvrdil povesť vychýreného exekútora - 1:1.

V 33. minúte Davis fauloval v pokutovom území, no Čatakovič z penalty nastrelil brvno. O chvíľu na druhej strane Kalmár z ľavej strany našiel nabiehajúceho Divkoviča, ktorý z prvej poslal loptu do bránky - 2:1. V 39. minúte Kalmárovu strelu Šemrinec veľmi dobrým zákrokom skrotil. V 41. minúte mohol Ghali postupovať sám na bránku, dobehol ho však Davis a slabú strelu trenčianskeho hráča Jedlička kryl. V 43. minúte Davis zahrával priamy kop z rohu pokutového územia a nastrelil brvno.

V druhom polčase videli diváci dva útočne naladené tímy. V 58. minúte Kalmár prihral z prvej Davisovi, a jeho strelu Šemrinec chytil. V 60. minúte dostal Zubairu druhú žltú a následne červenú kartu. Zároveň tréner Trenčína Stijn Vreven dostal žltú kartu za protesty. V 62. minúte si Divkovič v šestnástke prebral loptu pravačkou a ľavou ju poslal do brány - 3:1. V 75. minúte Divkovič vystrelil z prvej, ale Šemrinec bol pozorný. O minútu neskôr Kalmárovu strelu Šemrinec opäť zneškodnil. V 88. minúte pohrozil ešte Davis, ale z priameho kopu nastrelil ďalšie brvno. DAC Dunajská Streda aj s kusom šťastia zdolal AS Trenčín 3:1 a teší sa z ôsmeho plného bodového zisku v rade.

"Gratulujem tímu, akým štýlom sa dokázal vrátiť po prehre v Linzi. Nebolo ľahké vrátiť sa do Dunajskej Stredy s vedomím, že v nedeľu máme ďalší zápas proti kvalitnému mužstvu. Zápas s Linzom sme analyzovali, povedali sme si, čo ešte potrebujeme, aby sme sa dostali na európsku úroveň. Súpera sme si tiež analyzovali. Trenčín mal šance, ale aj my. Najväčšiu šancu mal pri penalte, následne prišiel fantastický gól Divkoviča. Potom nasledovala červená karta a bolo po zápase, bolo to pre nás jednoduchšie. Musím pogratulovať mužstvu, je to krásna séria ôsmich víťazstiev za sebou. Ale už sa pozeráme dopredu. V stredu máme pohárový zápas, a potom hráme v Žiline," uviedol po ôsmom víťazstve v rade tréner domácich Bernd Storck.

"Chcel by som pogratulovať kolegovi, osem víťazstiev je fantastických. Začali sme dobre, dali sme aj gól. Mohli sme zvýšiť, ale nepodarilo sa. Potom súper z priameho kopu vyrovnal. Nepremenili sme penaltu a po červenej karte už bolo rozhodnuté. Futbal je o detailoch. Všetci hovoria, že hráme pekne a dobre, ale futbal je o góloch a tie nám chýbajú. Vidíme, že vyhrať v lige nie je jednoduché. Máme však dobrý tím, zlepšujeme sa a musíme nájsť cestu k víťazstvám. Na konci sezóny bude mužstvo tam, kde chceme byť, čiže bojovať o medzinárodné poháre," pridal svoje pozápasové postrehy tréner hosťujúceho celku Stijn Vreven.

Více informací k zápasu

Zemplín Michalovce - FK Pohronie 2:0

26.09.2020 19:00

Góly: 15. Igor Žofčák, 53. Matej Trusa

MFK Zemplín Michalovce dosiahol druhé sezónne víťazstvo, keď na vlastnej tráve zdolal FK Pohronie 2:0 (1:0). Zemplín tak opustil poslednú priečku tabuľky.

Domáci už od úvodného hvizdu prezentovali snahu otvoriť skóre. Vo ôsmej minúte sa k strele z väčšej vzdialenosti dostal Kolesár, no minul bránku. V 15. minúte východniarom vyšiel protiútok. Popovic sa uvoľnil aj vďaka zaváhaniu obrancu Badola a nabil Žofčákovi. Matador slovenských trávnikov prekonal brankára Jenča ľavačkou - 1:0. Úsilie hostí neraz stroskotávalo na nepresnosti ich prihrávok ešte v strede poľa. Chýbal tiež moment prekvapenia. V závere prvého polčasu si hráči Pohronia vypracovali miernu prevahu, avšak bez nebezpečného zakončenia.

Druhý zlomový moment duelu prišiel v 53. minúte. V rýchlom protiútoku Žofčák prihral Trusovi, ktorý prestrelil Jenča a upravil na 2:0. Hostia síce naďalej mali loptu viac na kopačkách, ale aktívna defenzíva Michalovčanov bola pre nich veľkou prekážkou. Navyše domáci stále hrozili protiútokmi. V 66. minúte sa v jednom z nich ocitol Popovic, ale Jenčo jeho zakončenie eliminoval. Gólom sa krátko nato neskončilo ani zakončenie Spoljariča. Ten poslal loptu tesne nad bránku. Michalovce zdolali Pohronie 2:0, zaznamenali tak druhé víťazstvo v sezóne (predtým domáca výhra nad Zlatými Moravcami 1:0) a odskočili z posledného miesta v tabuľke.

Více informací k zápasu

FC Zlaté Moravce - MŠK Žilina 4:0

26.09.2020 19:00

Góly: 7. Filip Balaj, 35. Tomáš Ďubek (pen.), 42. David Hrnčár, 57. Alexandros Kyziridis

MŠK Žilina opäť potvrdil svoju nevyspytateľnosť, tentoraz na trávniku ViOn-u Zlaté Moravce, ktorému podľahol vysoko 0:4 (0:3).

Vstup do zápasu domácim vyšiel. Vo štvrtej minúte sa v sľubnej pozícii ocitol Ďubek, ale z ôsmich metrov prestrelil. V šiestej minúte Hrnčárov center napálil Ďubek z prvej do ľavej žrde, od ktorej sa lopta odrazila k nekrytému Balajovi. Ten už pohodlne skóroval do prázdnej žilinskej brány - 1:0. V 25. minúte sa po Myslovičovom rohu a následnom závare v pokutovom území domácich dostal k lopte Vallo. Jeho prudkú strelu Chovan vyrazil. V 35. minúte Javorček v pokutovom území podkopol Hrnčára a nariadený pokutový kop s prehľadom premenil Ďubek - 2:0. V 41. minúte sa k málo vídanému sólu odhodlal Hrnčár a loptu poslal prízemnou strelou k ľavej žrdi - 3:0.

V 50. minúte pekná akcia Ďubeka s Hrnčárom skončila na jednom z obrancov Žiliny. V 57. minúte opäť sa po kombinácii Ďubeka s Hrnčárom z premiérového gólu tešil Kyziridis - 4:0. Po hodine hry mohli čestný úspech zaznamenať žltozelení, ale Fazlagičovu strelu z priameho kopu na bránkovej čiare vyhlavičkoval Menich. V závere stretnutia domáci zvoľnili a iniciatívnejší boli hostia. V 83. minúte skúšal šťastie Bičachčjan, ale s jeho strelou si brankár Chovan poradil.

FC ViOn Zlaté Moravce zdolal MŠK Žilina nečakane vysoko 4:0. "Po niekoľkých neuspokojivých výsledkoch sme konečne dosiahli taký, aký sme očakávali. Veríme ceste, ktorú sme si nastolili. Musíme aj naďalej tvrdo pracovať," uviedol po úspešnom zápase svojich zverencov tréner Zlatých Moraviec Ľuboš Benkovský. "Podobné chyby a podobné góly ako v zápase so Sereďou... Domáci dokázali využiť šance, ktoré si vypracovali. My sme sa nevzdávali, ale súper nás dnes prevýšil. Bol takticky veľmi dobre pripravený. Musím mu pogratulovať k víťazstvu," povedal lodivod hostí Pavol Staňo.

Více informací k zápasu

FC Nitra - ŠKF Sereď 3:0

26.09.2020 19:00

Góly: 2. Martin Adamec, 45. Michal Faško, 52. Michal Faško (pen.)

Mierne prekvapenie sa zrodilo pod Zoborom, kde domáci FC Nitra rozdielom triedy zdolal dovtedy tretí tím tabuľky ŠKF iClinic Sereď 3:0 (2:0).

Už v druhej minúte sa k odrazenej lopte pred šestnástkou dostal Adamec a presnou prízemnou strelou k žrdi poslal Nitru do vedenia - 1:0. V 23. minúte prenikol domáci Gatarič, ktorý využil medzeru medzi hosťujúcimi obrancami, no v nájazde na brankára Yakubu neuspel. Po polhodine hry sa po brejkovej akcii dostal do nebezpečnej koncovky Bušnja. Šípoš jeho strelu vyrazil a nabiehajúci Iván sa už k dorážke nedostal. V závere prvého dejstva dominovali domáci. Najskôr sa po nevýraznej strele Mustafiča takmer dostal do gólovej koncovky Franko. Djiby Ba jeho šancu v poslednej chvíli zmaril. Už v nadstavenom čase Nitranom vyšla rýchla kontra, ktorú utešeným "angličákom" zakončil Franko. Domáci mohli byť spokojní, keď na polčas schádzali s dvojgólovým vedením.

Zverencom trénera Gergelyho Geriho vyšiel aj začiatok druhého polčasu. V 52. minúte Faško kolmou prihrávkou za obranu pripravil šancu Gataričovi, ktorý po súboji s brankárom Yakubuom padol na zem a rozhodca Somoláni ukázal na biely bod. Nariadený pokutový kop premenil Faško - 3:0. Od tohto momentu tempo hry výrazne opadlo. V 68. minúte pozornosť brankára hostí otestoval strelou z uhla Záhumenský. V záverečnej desaťminútovke videli diváci ešte príležitosti Mustafiča na jednej a Duranského i Šumeského na druhej strane. Skóre sa však už nemenilo, a tak Nitra zdolala Sereď vysoko 3:0.

Více informací k zápasu

Slovan Bratislava - MFK Ružomberok 5:0

26.09.2020 19:00

Góly: 24. Aleksandar Čavrić, 30. Dávid Holman, 47. Aleksandar Čavrić, 60. Dávid Holman, 80. Rafael Ratão

Slovan Bratislava si napravil chuť po európskom pohárovom sklamaní a na domácej tráve zdolal vo ôsmom kole Fortunaligy MFK Ružomberok vysoko 5:0 (2:0).

Zápasu predchádzala malá komplikácia. Pred úvodným výkopom na štadióne zhasli svetlá a rozhodca Ziemba poslal hráčov do kabín. Hrať sa začalo po desiatich minútach. Na Tehelnom poli videli diváci od začiatku rýchly futbal. Prvé šance musela riešiť obrana hostí. Najväčšiu mal po úvodnom tlaku belasých Medved, ale zblízka prekopol bránu. Ďalšiu dobrú príležitosť na otvorenie skóre mal Holman, no ani on nenamieril presne. Slovan svojho súpera napádal na jeho polovici, Ružomberčania sa dopredu dostávali ťažko. Po jednom pressingu zbehol po krídle Čavrič, nabil pred bránu voľnému Holmanovi, ale maďarský stredopoliar gólovú šancu zahodil. Domáci hosťom do 20. minúty nedovolili prakticky nič. V 20. minúte Mohova strela tesne minula pravú žrď. V 24. minúte si Čavrič narazil loptu s Holmanom a poslal ju do vzdialenejšieho - vinkľa - 1:0. O šesť minút neskôr po prihrávke Bajriča presne zakončil Holman - 2:0. Belasí dominovali ďalej, avšak Liptáci mohli aj znížiť. Po faule na Gereca kopal pokutový kop Ján Maslo, ale Greif jeho strelu zneškodnil.

Ihneď po prestávke po pravej strane unikol Čavrič a rozvlnil sieť tretí raz - 3:0. Hostia mali následne pár dobrých momentov. V 60. minúte však Slovanu vyšiel signál po priamom kope. Nono našiel Holmana, a ten prekonal Macíka - 4:0. Tréner Milanič prestriedal, na ihrisko prišli štyria noví hráči. Jeden z nich - Ratao - doklepol do siete prihrávku ďalšieho striedajúceho hráča Vladimíra Weissa. Ružomberčania mohli dať čestný gól v závere zápasu; po šanci Gereca vykopával loptu, smerujúcu do bránky stopér Abena. Slovan zdolal Ružomberok vysoko 5:0.

Více informací k zápasu

FK Senica - Spartak Trnava 0:2

26.09.2020 18:00

Góly: 40. Martin Bukata, 71. Saymon

V sobotnom prvom zápase ôsmeho kola Fortunaligy podľahol FK Senica na domácej tráve Spartaku Trnava 0:2 (0:1). Hostia po zmene trénera bodujú.

Už v šiestej minúte mohol skóre zápasu otvoriť Carrillo po dobrom centri Pirosku zo štandardky. Hlavičku španielskeho stopéra vytlačil na rohový kop brankár hostí Rusov. V 15. minúte po centri Turňu neuspel hosťujúci Mikovič, keď jeho strela tesne minula ľavú žrď Fryštákovej brány. V 29. minúte po centri z pravej strany zakončil hlavou Cabral, no Fryšták jeho pokus bez problémov kryl. V 40. minúte sa po chybe domácich a zlom odkope v šestnástke dostal k lopte Bukata a strelou k žrdi nedal Fryštákovi šancu - 0:1. Po zmene strán už v 47. minúte zakončoval strelou spoza šestnástky striedajúci Gallovič. Rusov nezaváhal. V 60. minúte našiel Malec na krídle Mosesa. Domác hráč si to namieril do stredu a jeho pokus letel tesne nad bránu Rusova.

V 68. minúte Yao po prihrávke Mikoviča prudko zakončil z hranice šestnástky. Fryšták predviedol dobrý zákrok a loptu vyrazil na roh. V 70. minúte zaútočil Spartak po pravom krídle. Center Bamideleho našiel na zadnej tyči Cabrala, ktorý loptu usmernil do prázdnej brány - 0:2. O minútu nato mohol znížiť Malec. Avšak center striedajúceho Totku bol na zadnej tyči pridlhý. V 76. minúte zahrával priamy kop Yenne, a jeho strela preletela tesne vedľa pravej žrde. V 83. minúte preletel dobrý center Kopečného cez Maleca a Berishu až k Yennemu. Technický obstrel domáceho futbalistu tesne minul priestor medzi tromi žrďami. FK Senica podľahol vo ôsmom kole na domácom ihrisku obrodenému Spartaku Trnava 0:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.DAC Dunajská Streda880028:824
2.Slovan Bratislava751122:516
3.Spartak Trnava841310:813
4.ŠKF Sereď833212:1412
5.FC Nitra832311:1711
6.MŠK Žilina831420:1710
7.FC Zlaté Moravce823312:109
8.AS Trenčín814312:167
9.MFK Ružomberok814310:147
10.FK Pohronie81439:137
11.Zemplín Michalovce82156:217
12.FK Senica71247:165

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (88)

Přidat komentář
stas87

Bude zasa naliate savo do oci a kritika ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
penepi

Dohrali sme.

Reagovat
Minister

Jeblo im úplne fakt

Reagovat
xawi

Hlavne, ze vo futbalovych kolektivoch sa obajvil koronavirus v minimalnych poctoch a tych kolektivov bolo dost. Cize sa v tych kolektivoch siril minimalne.

Pochopim hokej a indoor sporty, tam ked to prepuklo, tak vo velkom.

Ale posilnovne necha otvorene... Nedivim sa, ze ludia nechu tie nariadenia dodrziavat.

Reagovat
rabl

Chceli te zmenu, mate ju tak nepojdeme na futbal ale do posilky, potom do nakupneho centra na kavu a potom na pohreb.

Reagovat
penepi

"Chceli te zmenu, mate ju "

- toto je najväčšia hlúposť, akú som dnes čítal

Reagovat
rabl

Mas viac citat

Reagovat
penepi

Skôr by to prospelo tebe, potom by si možno nesplietal takéto somariny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Ta prva veta.

Reagovat
ratusek

Matovič je pěknej kokot. Roušky i venku

Reagovat
smazaný uživatel

Rúška sú asi najmenší problém

Reagovat
adalbertus

no, aby sme nemali aj my od stredy

Reagovat
ratusek

Můžeme mít, ale venku je fakt nosit nebudu a může se Prymula s Andrejem stavět na hlavu

Reagovat
adalbertus

správnej přístup

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
penepi

Iba ak sú rozostupy medzi ľuďmi menšie ako dva metre.

Reagovat
rabl

Mal este zakazat svadby mimo Slovenska. Cely sever preklada svadby do Polska, preto to tam aj tak vyzera momentalne.

Mohla by aj nasa repre hrat v Polsku. Aj pepici sem chodia cez Polsko bez obmedzeni, ukrajinci detto.

Ale my zdejsi budeme znova trpiet.

Reagovat
uff

Reagovat
xawi

to musi byt krasne presuvat svadbu za hranice a trpnut, ci po Tvojej svadbe nepojdu stari rodicia rovno spitalu alebo do truhly.

Reagovat
uff

Chceš mi povedať, že zo všetkým súhlasíš? Zo spôsobom ako to oznamujú. Ako sa na kopu vecí vykašľali? Ako robia ani nie polovicate riešenia? O ďalších veciach ani nepíšem. Ja som tak z tejto vlády sklamaný.

Reagovat
r3

Dovod preco niektore opatrenia nie su lokalne, ale celostatne je prave ten, ze ked je nieco niekde zakazane tak "sikovni" obcania to presuvaju za hranice alebo do vedlajsieho okresu. Cim neobahujem vacsinu nezmyslov z tych opatreni.

Reagovat
pistacik11

Neverím, že to píšem, ale nominácia celkom OK, skoro žiadne výhrady nemám. Snáď len ten Spalek miesto Maka alebo Mihalika

Reagovat
zgeroTT

A Pauschek je tam ok?

Reagovat
penepi

Pri tej biede s fullbackmi veru áno.

Reagovat
pistacik11

Koho mesto neho?

Reagovat
zgeroTT

Uprimne, neviem. Akurat nerozumiem, na zaklade coho prave on.

Reagovat
penepi

Práve preto, že tam nikto iný nie je možno Sekulić, ale netuším, ako na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dražič k Ševelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Prestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Hosťovanie plus opcia na prestup

Reagovat
penepi

Nitra vypadla s dedinou, čo má necelých 600 obyvateľov a futbalový klub je v 4. lige v prostriedku tabuľky. Good job.

Reagovat
pistacik11

Veď treba nejak zarobiť na výplaty

Reagovat
wild

kurz 34

ale je to velka hanba

Reagovat
twelwer

Reagovat
pistacik11
Reagovat
Ferguson6

Ja skôr nechápem o čo sa snažila tá michalovská 7ka... To ako chcel strieľať na bránu či čo?

Reagovat
penepi

Reagovat
pistacik11

No to tiež len tak ani v bývalej 2.triede neuvidíš ale bol z toho gól, čo viac treba

Reagovat
Ferguson6

To mi pripomína ako som raz dal gól na futbale na telesnej, keď som chcel prihrávať zo stredu na krídlo a nejako som si kopol loptu do vlastnej nohy, s čím nikto nepočítal a tak sa odrazila do protipohybu všetkých a do brány

Reagovat
pistacik11

https://slovensko.hnonline.sk/2220328-matovic-prezradil-detaily-k-hromadnym-podujatiam-novy-limit-bude-50-ludi

Babky si vymodlili a chvála im, aj keď hokeju tie počty budú asi na 2 veci

Reagovat
Emmett Brown

Hokeju to nepomôže. Jasné, že je to kvôli omšiam.

Reagovat
xawi

som zvedavy, co spravia hokejisti, ci obmedzia supisky trebars na 3 utoky + 2 brankari, alebo nebudu hrat vobec.

Reagovat
rabl

Dá sa v tom pošte robiť aj prenos zo zápasu? Myslím futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

50 je bez hráčov a organizátorov, čiže prenosy by mali byť.

Reagovat
penepi

Je to aj s hráčmi a organizátormi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pravda

Reagovat
Ferguson6

Toto nechápem, prečo nemôžu dať jednoduché nariadenie hrať bez divákov. A celý argument, že aby si nikto nezávidel je úplne scestný.

Reagovat
Emmett Brown

22 hráčov na ploche, povedzme 10 na lavičke, 2 tréneri, 4 asistenti, 2 lekári, 2 maséri, 2 vedúci mužstva, 4 rozhodcovia, 2 delegáti, videotechnik = 51 ľudí a to treba ešte rátať s usporiadateľmi a možno som aj na niekoho zabudol

V hokeji to vychádza na nejakých 65 ľudí...

Reagovat
Degree

Bude sa hrat iba jedna tretina z jednou formaciou popripade 3 nahrdnici inak to nevidim debilita najvacieho ...

Reagovat
penepi

Zmätky sa skončili krátko pred štvrtou popoludní, keď Úrad verejného zdravotníctva vydal nariadenie, podľa ktorého je maximálna kapacita športových podujatí 50 ľudí vrátane športovcov a divákov. Ak je počet účinkujúcich vyšší, udalosť sa môže konať, no bez prítomnosti divákov.

Reagovat
penepi

Ave Igor. Facebookový premiér.

Reagovat
smazaný uživatel

Najvyšší čas vybaviť si novinársky preukaz

Reagovat
xawi

Dufam, ze modliaci sa clen cirkvi je ucastnik omse a nie divak.

Reagovat
pistacik11

Babky vybavili 50 ľudí, hokejisti vyššiu účasť účinkujúcich. Pol roka dozadu si fitnesaci vybavili otvorené fitka.

Tak ma napadá, keby sa nazbieralo dosť ľudí, povolia aj koncerty a diskotéky

Reagovat
pistacik11

A samozrejme aj svadby

Reagovat
smazaný uživatel

Petržalka

Reagovat
Emmett Brown

Do smrti si budem vyčítať, že som tam nakoniec nešiel aj keď v 50. minúte som si myslel niečo iné

Reagovat
penepi

Odporúčam tiež zo záznamu oozrieť penaltový rozstrel Oravské Veselé - Žilina. Miestny hlásateľ kvalitný bizár

https://www.youtube.com/watch?v=5cs3na6qS6U&feature=emb_title&ab_channel=MSKZilinaTV

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
pistacik11

Ten zápas musela byť fakt sranda sledovať

https://www.facebook.com/53517587929/posts/10158868354362930/

Reagovat
adalbertus

DAC sedmička

Reagovat
smazaný uživatel

Milanič je strata času !

Reagovat
smazaný uživatel

Do žni,pak de k turkovi.

Reagovat
Ferguson6

Godál do Podbrezovej

Reagovat
penepi

Postreh dňa:

Mne sa na týchto pravidlách páči, že napríklad na futbale, ak hráč dostane červenú kartu, tak namiesto neho bude môcť prísť na štadión jeden nový divák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na takom dedinskom futbale veľmi pravdepodobné aj reálne zrealizovatelné. Červená karta a pôjde pekne za plot, namiesto neho vylosovaný divák spoza plotu. Dokonalé.

Reagovat
rabl

Gula dobry trener to je ale akurat pre nas alebo pre Zilinu. Vie to s mladikmi a pri tom by mal zostat. Ziadny vacsi zapas nevyhral, ci uz za nas, za Zilinu a tak osto aj za Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako preceňovaný ako Ševela

Reagovat
smazaný uživatel

jedina nasa nadej, takze sme bez dobreho trenera?

Reagovat
lukass111

nasa nadej? neviem, ci si ho sledoval v ziline, ale snad vsetky pobabrane velke zapasy idu z velkej casti na jeho triko

Reagovat
lukass111

velmi sa bojim, ze ked z plzne vyleti a z repre pojde Hapal kade lahsie, budu ho silou mocou tlacit do repre....vzdy som tvrdil, ze na to proste nema, nevie zmenit taktiku, hra to iste proti mocenku aj proti realu madrid, to iste co sevela...

Reagovat
xawi

mne sa na Gulovi nepaci aj to, ze prakticky nemeni zakladnu zostavu. Aj ked pridu nove posily, trva mu polroka, kym ich zacne stavat, pokial vyslovene nemusi.

A neviem, kto mu vybera brankarov, ale dlhodobe uprednostnovat Volesaka pred Holecom je hlupost. V Plzni ma priemerneho Hrusku a k nemu zobral podpriemerneho ligoveho brankara, ked mal zase volneho napr. Holeca.

Reagovat
smazaný uživatel

Holec je v Sparte momentálne trojka až tak by som ho nepreceňoval

Reagovat
xawi

to ano, pre tu Plzen to bolo mozno prehnane, ale v ZA mi to prislo velmi okate, ako preferoval Volesaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj mal Guľa dáky konflikt s jeho bratom tak možno preto ho ignoroval

Reagovat
Emmett Brown

Toho sa aj ja bojím, teraz dostane výsledkové ultimátum, my vypadneme s Írskom, tak vyhodia Hapala, medzitým Guľu vyhodia a rovno ho vezmú do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho by ste brali do repre? vazne mi nenapada nikto, iba zahranicna cesta

Reagovat
lukass111

jasne, ze zo svk asi nik, kto by to bol schopny ozivit, ale gula by bola samovrazda, my potrebujeme taktika ako bol weiss alebo kozak s tym, ze si udrzia kabinu a gule na to, aby nepreferovali svoje kone, ked nebudu mat vykonnost a dokazu niecim prekvapit supera (nasadenim no name hraca, ktory rozhodne, ako sa im to darilo prve roky ich posobenia)

Reagovat
penepi

Kde sa berie tá kvalita LASKu? V zostave skoro samí domáci, ale reprezentanti len dvaja, pričom Rakúsko nie je žiadna futbalová smotánka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zohratosť , kondícia , rýchlosť , tímovosť , herný systém , dátová analytika podobná cesta ako Slavia , Midtjylland alebo Brighton

Reagovat
penepi

Každopádne Šporar sa prepracoval zo základnej zostavy tímu, čo hrá skupinu, na lavičku tímu, ktorý Európu nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto neho tam tlačia nejakého 18 ročného chlapca pritom góly dával minulú sezónu v lige a mal dobrú aj prípravu pred sezónou

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni hlavne hravaju inak, kazdy si tam hra na seba. On je tam dost vypojeny z hry a malo hracov ho hlada aj ked ma dobre postavenie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele