FORTUNA:LIGA - preview 6. kola

02.10.2020, 08:37, aktualizováno 04.10.2020, 08:52
Previews
Slavia se bude snažit udržet tempo Sparty v neoblíbené Ostravě. Další souboj z čela tabulky uvidí Olomouc, kde se Sigma postaví Plzni. Západočeši po vyřazení z Evropské ligy budou muset rychle přeřadit na vyšší stupeň. Liberec se naopak do skupiny EL dostal a teď si euforii bude chtít přenést do souboje s Příbramí. Poslední duel patří Bohemians a Zlínu.
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (neděle 15:30)
Ačkoliv minulý týden fotbalisté Liberce proti Pardubicím tvrdě narazili, mohou jít do zápasu s Příbramí pozitivně naladěni. A to díky tomu, že ve čtvrtek zdolali v předkole Evropské ligy APOEL a po čtyřech letech se podívají do základní skupiny.

Vyrovnané a nepříliš pohledné čtvrteční utkání bylo rozhodnuto až v nastaveném čase, kdy po hře rukou hráče APOELu dostal Slovan příležitost pokutového kopu, jenž proměnil Kamso Mara. Zapomenut tak je předchozí nezdar v Ďolíčku, tamnímu azylantovi minulý týden Severočeši podlehli 3:0. Připsali si tak druhou porážku v této sezóně, opět ne úplně vynucenou - předtím totiž podlehli Olomouci.

Příbramští měli jeden ligový duel odložený a odehráli tak pouze čtyři zápasy, přesto je zisk pouhého jednoho bodu bídným počinem. Nutno podotknout, že los pro Středočechy příliš příznivý nebyl - prohráli totiž s oběma pražskými "S" a Teplicemi, paradoxně nejvíc je tak může mrzet jediná remíza doma proti Opavě.

Dlouhodobě úspěšnější je ve vzájemných zápasech Liberec, který vyhrál sedm z posledních osmi střetů. Ten poslední v červnu ale dopadl ve prospěch Příbrami, jež zvítězila díky dvěma Nového trefám 2:1, Peškův gól Slovanu na body nestačil.

Pavel Hoftych by měl mít k dispozici kompletní kádr, dá se však očekávat, že po náročném evropském duelu dostanou příležitost někteří hráči z lavičky. Na straně hostí bude chybět Zorvan, otázkou také je, zda už jsou všichni ostatní vyléčeni z koronaviru.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Hromada, Mara - Pešek, Beran, Mosquera - Rabušic
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Kleščík, Cmiljanovič - Soldát, Folprecht - Pilík, Rezek, Vávra - Pinc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.26 - 9.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (neděle 15:30)
Po povedeném jaru a vítězném vstupu do nové sezóny se toho od Bohemians čekalo hodně, realita je však mnohem krutější - Klokani sídlí jen o kousek nad sestupovými pozicemi, což mohou vylepšit proti Zlínu.

Bohemka na úvod vyprovodila Mladou Boleslav čtyřgólovým debaklem, pak se však zasekla a ze tří zápasů získala jediný bod. To když si přivezla remízu z Brna, poté nestačila na Olomouc ani Plzeň. Její další zápas s Českými Budějovicemi pak bylo odložen. Zeleno-bílé trápí hlavně koncovka. Antonín Vaníček se sice díky gólu a třem asistencím nachází mezi nejproduktivnějšími hráči ligy, vstřelit za tři zápasy jako celý tým jedinou branku je ale žalostně málo.

Ševci zatím střídají dobré výkony s těmi horšími. Na úvod prohráli se Slováckem, poté na sto procent zvládli zápasy proti Mladé Boleslavi a Brnu, načež bez bodu dokončili utkání na pražské Letné i doma s Olomoucí. Do toho ještě vypadli v Ústí nad Orlicí z poháru. Letos jsou alespoň gólově poměrně potentní, za pět kol nastřádali už osm branek, na čemž mají z poloviny zásluhu dvougóloví Dramé a Poznar.

Vzájemné střety jsou od návratu Zlína do nejvyšší soutěže pohromou pro tým, který hraje doma. Z deseti duelů hned pětkrát zvítězili hosté, zbylých pět skončilo nerozhodným výsledkem.

Klokani budou postrádat zraněné Valeše s Vodhánělem, nejistý se start stopera Pokorného. Na straně soupeře bude zase chybět Vyhnal.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Bederka, Hůlka, Schumacher - Hronek, Jindřišek, Vacek, Ljovin, Vaníček - Puškáč
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Jawo, Poznar, Dramé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.63 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (neděle 15:30)
Atraktivní souboj dvou týmů dělících se o třetí příčku bude k vidění v neděli na Andrově stadionu. Rozjetí domácí tam přivítají vicemistra loňské sezóny, Plzeň se bude chtít oklepat po evropském průšvihu.

Jedinou dosavadní ztrátou Sigmy je přes měsíc staré utkání na pražské Letné, kde na Spartu jednoznačně nestačila. Jinak se jí ale vede nadmíru dobře, při čtyřech vítězstvích zapsala dokonce tři čistá konta. To poslední ve Zlíně, kde o tříbodovém zisku rozhodl krátce po návratu ze šaten Zmrzlý. I přes solidní umístění mají Hanáci ve svém středu jen jednoho vícególového střelce, je jím David Houska, jenž je na metě dvou tref.

"Podařilo se nám zlepšit věci, které nám loni tolik nešly. V utkáních, jako bylo to ve Zlíně, se stávalo, že jsme neudrželi vedení a třeba jsme i prohráli. Pracujeme kompaktně dozadu, mužstvo je silné, nedělá zbytečné chyby. Cítím z něho vůli vítězit," tvrdí trenér Radoslav Látal.

To viktoriáni mají ve střelecké tabulce více želízek v ohni - čtyři zásahy má Beauguel, polovinu pak Ba Loua, Kopic a Čermák. Přesto by asi všichni tyto individuální úspěchy vyměnili za vítězství ve čtvrtečním utkání na hřišti Beer Shevy, kde po brzké penaltě prohráli 1:0 a s evropskými poháry se pro letošek rozloučili. Tento nezdar přišel i přesto, že minulý víkend proti Brnu se naladili skvěle vítězství 4:1. Prosadili se všichni výše zmínění kanonýři kromě Ba Louy, jehož v listině nahradil Hořava.

"Snažíme se udělat vše pro to, aby kluci byli připraveni na tento zápas. Věděli jsme už před Beer Ševou, jaký program nás čeká. Chlapci to přijali, protože vědí, že potřebují být čerství na nejbližší duel nejen fyzicky, ale i mentálně," říká slovenský lodivod Adrian Guľa.

Pokud bychom hledali favorita na základě vzájemných zápasů, pak jím bude Plzeň. Ta naposledy prohrála v roce 2012, od té doby včetně zapsala jedenáct výher a remízu v lize a postup v MOL Cupu k tomu.

Olomouc bude v zápase postrádat zraněného Kerbra, start řady dalších hráčů je v ohrožení. Řeč je o Benešovi, Štěrbovi, Houskovi, Yunisovi a Daňkovi. Hosté nemohu počítat s Hybšem a pravděpodobně ani Alvirem a Hořavou.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Greššák - Zahradníček, Breite, González, Falta - Nešpor
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Ondrášek, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.65 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Pokud by měli fotbalisté pražské Slavie vybrat venkovní stadion, kde se jim hraje nejhůře, pak by asi zvolili ten ve Vítkovicích. Nyní však mají k zisku tří bodů velmi příznivé podmínky, Baníku se totiž vůbec nedaří.

Slezané měli na úvod poměrně snadný los, ze kterého však vytěžili jen pět bodů z pěti zápasů. Porážkou skončila jejich utkání v Teplicích i Jablonci, jen remízu si přivezli z nedaleké Karviné a dělba bodů také přišla po zápase s Českými Budějovicemi. Odpíchnout se tak můžou snad jen od posledního domácího zápasu s Pardubicemi, který díky trefám Zajíce, Azeveda a Tijaniho zvládli poměrem 3:0.

"Pro nás je důležité, abychom výkon zlepšili oproti Teplicím, stabilizovali výkonnost a měli jsme čisté svědomí, že jsme odevzdali opravdu absolutní možné maximum. Budeme se prát, abychom Slavii vzali nějaký bod. Slavia měla těžší program, určitě ještě mají v hlavách to středeční utkání Ligy mistrů a není někdy jednoduché hned přepnout na domácí soutěž. Určitě máme šanci, ale pravda vždy leží na hřišti. Slavia má hodně široký kádr, ale nemyslím si, že udělá moc změn. Nemá se moc na co šetřit a myslím, že ta pauza od utkání v Dánsku není tak krátká, očekáváme ji v nejsilnějším složení," myslí si Luboš Kozel.

Pro sešívané půjde zejména o test, jak se vypořádají se smutkem po nepostupu do Ligy mistrů. Porážka v Herningu kromě toho znamenala i ukončení dlouhé šňůry zápasů bez porážky. V myšlenkách budou slávisté chtít být spíše u minulého ligového utkání, v němž doma porazili Slovácko 3:0, a to zejména díky dvougólovému Kúdelovi. Zbylou trefu přidal Provod.

Zatímco v Edenu se Slavii na Baník daří, v Ostravě je to úplně jiná písnička. Z předchozích pěti ligových duelů tam Vršovičtí uspěli jen v tom úplně posledním, který zvládli 1:3. Předtím třeba nezvládli bodovat proti Ostravě hrající celý zápas v devíti nebo si nechali vyrovnat v závěru nastaveného času.

"Očekávám stejný zápas jako vždy, když hrajeme v Ostravě. Je to vždy bojovné utkání. Teď sice Ostrava není v komfortní situaci při pohledu na tabulku, ale to ani my po vyřazení z play off. Bude to pro oba velmi důležitý zápas, který my musíme zvládnout," říká obránce David Hovorka.

Jedinou ohlášenou absencí z obou táborů je domácí stoper Stronati, dá se však očekávat, že vzhledem k středečnímu náročnému zápasu v nohách nenastoupí v plné síle ani pražská Slavia.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Tetour, Jánoš - De Azevedo, Kuzmanovič, Holzer - Šašinka
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bořil, Zima, Hovorka, Oscar - Holeš - Provod, Stanciu, Ševčík, Olayinka - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.73 - 4.15 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Teplice  (sobota 16:30)
Dva celky, které v dosavadním průběhu sezóny navazují na matné výkony z loňské sezóny, se nyní střetnou v Opavě. Domácí tým tam přivítá dalšího soupeře ve žluto-modrých barvách, přijedou Teplice.

Slezané jsou dosud jedním ze čtyř mužstev, které neochutnalo sladký pocit vítězství. Po úvodních dvou bezbodových kolech přišly remízy s Příbramí a Českými Budějovicemi, v Jablonci minulý víkend se ale vrátili zpět na vlnu porážek. Domů si odvezli debakl 4:1, porážku mírnil jediným gólem Pikul. Ani v poháru nepřišlo zlepšení nálady, proti Kroměříži totiž Opava postoupila bez boje.

"Teplice mají bojovné Teplice mají bojovné mužstvo. Když jim teče do bot, dokáží se vždy dobře připravit. Hráli v rozestavení 4-5-1. Líbili se mi oba stopeři jak Heidenreich, tak Mareček. Byli aktivní, snažili se o hru," říká zkušený Pavel Zavadil.

Tepličtí zvítězili v prvním a dosud posledním zápase ligového ročníku. Nejprve zdolali Příbram, po sérii tří porážek si pak poradili i s ostravským Baníkem. Toto vítězství přišlo díky trefě Žitného a Fillově vlastenci. Zvláštností v případě sklářů také je, že i při sedmi vstřelených brankách se ani jeden z hráčů neprosadil více než jednou.

Po návratu Opavy do ligy bývají vzájemná utkání velmi vyrovnanou záležitostí. V tom prvním uspěli Slezané, další dvě patřila Severočechům. Poslední květnové střetnutí pak skončilo remízou 2:2, když Opava dokázala dvakrát srovnat.

Domácí budou v duelu postrádat zraněné Hnaníčka se Schaffartzikem, hosté přijedou bez Řezníčka, Nazarova a Hyčky. Nejistý je i Vondráškův start.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Didiba, Žídek, Večerka - Mondek, Texl, Zavadil, Holík, Helešic - Juřena, Pikul
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Černý, Heidenreich, Mareček, Radosta - Vukadinovič, Kučera, Žitný, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.37 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:30)
Pouze čtyři body mají po pěti kolech na kontě fotbalisté Mladé Boleslavi, všechny ale získali v posledních dvou utkání a mají se od čeho odrazit. Teď navíc doma přivítají České Budějovice, jež ještě nezvítězily.

Středočeši po naprosto tristním jaru příliš neposílili a podle toho také vypadal vstup do nové sezóny. Debakl v Ďolíčku předznamenal další trápení v podobě nezdarů se Zlínem i Plzní. Až těsné pohárové vítězství v Hostouni jako by je nastartovalo, v následujícím utkání si poradili s Jabloncem a do Karviné přijeli alespoň pro bod. Ve všech těchto třech zápasech navíc neobdrželi ani jeden gól.

Stejně jako v minulém ročníku, i v tom aktuálním se Dynamu příliš nepovedl vstup do sezóny. Mohl za to i těžký los v domácích zápasech, které proti Slavii a Liberci zakončili s celkovým skóre 0:8. Umístění v tabulce alespoň částečně zachraňují venkovní utkání ve Slezsku, Jihočeši si z nich pokaždé přivezli remízu, a to jak z Ostravy, tak z Opavy.

Mezi nadcházejícími dvěma soky se v uplynulé sezóně odehrála hned čtyři utkání. Třikrát v nich slavila Mladá Boleslav, včetně obou zápasů play-off o Evropskou ligu, Budějovice dokázaly vyhrát jednou. Zápasy se vyznačovaly poměrně vysokým počtem gólů, padlo v nich celkem čtrnáct branek.

Domácí budou postrádat zdravotně indisponovanou čtveřici Hubínek, Jiří Klíma, Matějovský, Pech, hosté postrádají Šulce s Havlem a pravděpodobně i Ledeckého s van Burenem. Navíc je sužují koronavirové trable.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka - Zahustel, Túlio, Budínský, Mazáň - Fulnek, Škoda, D. Mašek
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Kladrubský, Králik, Talověrov, Novák - Brandner, Čavoš, Javorek, Havelka, Mršič - Matějka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.72 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - MFK Karviná  (sobota 16:30)
Dosud asi největší příležitost k získání vítězství mají v šestém kole fotbalisté brněnské Zbrojovky. Ti přivítají na Srbské Karvinou, které se naopak start do sezóny vydařil a drží se ve středu tabulky.

Brněnští mají dosud problém zejména s obranou. Jakmile ji jednou dokázali zpevnit, hned z toho byla bezbranková remíza proti Bohemians. Jinak však inkasovali ve čtyřech zápasech hned patnáct gólů. S jednoznačně nejhorší obranou v soutěži se tak Zbrojovka krčí na úplně posledním místě tabulky.

Naopak Slezané dosud předvádí mnohem lepší výkony než v uplynulé sezóně. Zatím jen jednou ochutnali hořkost porážky, když nechali otočit pražskou Spartu. Kromě toho dokázali získat tři body v Opavě a o body se rozdělili s Baníkem, Libercem a Mladou Boleslaví. Horší zprávou pro příznivce karvinské kopané je středeční pohárový neúspěch proti Vlašimi.

"Čekáme samozřejmě těžký zápas. Brno má pouze bod a situace jim velí doma zvítězit. My budeme jednoznačně proti, chceme udržet venkovní neporazitelnost a neodjet s prázdnou," říká trenér Juraj Jarábek.

Během posledních pěti let na sebe tyto celky narazily čtyřikrát, pokaždé v nejvyšší soutěži. Hned trojice zápasů skončila remízou, to zbylé připadlo ve prospěch Karviné.

Zatímco Karvinští by do zápasu mohli nastoupit prakticky v plném složení, domácí se potýkají s početnou marodkou. Mimo hru jsou Kryštůfek, Kotula, Dreksa a Endl, v ohrožení je start Bariše, Moravce, Fouska, Čermáka a Černína.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Štepanovský, Gajič, Šural, Moravec - Pachlopník, Vaněk, Sedlák, Šumbera - Přichystal, Růsek
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Santos, Šindelář, Twardzik - Mikuš, Herc, Qose, Bartošák - Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.59 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 19:00)
Posledním zápasem na programu sobotního hracího dne ve FORTUNA:LIZE je duel mezi dvěma pravidelnými pohárovými účastníky. Dosud stoprocentní pražská Sparta přivítá na svém hřišti Jablonec.

Letenští za sebou mají vskutku vydařený vstup do sezóny, a to možná i díky tomu, že se nemuseli potýkat s evropskými předkoly a rovnou postoupili do základní skupiny Evropské ligy. Ve všech svých pěti zápasech vstřelili alespoň tři branky, ani jednou neprohráli a s patnácti body vévodí ligové tabulce. Nutno podotknout, že dosavadní los rudých nebyl vůbec smrtící - potkali čtyři týmy z loňské skupiny o udržení a nováčka z Brna.

Severočeši zatím nepůsobí vůbec dobrým dojmem, přesto body dělají a aktuálně jim patří páté místo. Drží je však hlavně domácí zápasy, ve kterých zatím získali maximální počet devíti bodů. Venku už to tak slavné není, ze Slovácka si přivezli pouze bod, z Mladé Boleslavi ani to. Nepovedlo se jim navíc ani utkání předkola EL v Dunajské Stredě. Čím se Radova družina může pyšnit, to je obrana. Méně gólů totiž v dosavadním průběhu inkasovala pouze pražská Slavia.

"Bude to určitě náročný zápas. Sparta pět zápasů v řadě vyhrála a má plný počet bodů, takže je v lize jediná bez ztráty. Takže jsou teď v pohodě. Od začátku ročníku hrají dobře a střílí hodně branek. Kádr mají zdravý, většina hráčů se dostává do reprezentace, takže nás čeká těžký soupeř," říká trenér Petr Rada.

Jednoznačně ve prospěch Sparty hrají vzájemná utkání. Pražané získali z posledních osmi utkání dvacet bodů, v lize pak Jablonec vyhrál jen v jednom z předchozích dvaceti zápasů. Naposledy na začátku července sparťani uspěli díky dvěma trefám Kozáka a jedné Hložkově 3:0.

Domácí se musí obejít bez zraněných stoperů Štetiny a Hancka, v ohrožení je k tomu start Vindheima. Jablonec nemůže počítat s Kratochvílem a Chramostou, nejistota panuje nad Pleštilem a Kubistou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Plechatý, Čelůstka, Lischka - Karlsson, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Juliš, Hložek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Štěpánek, Podaný - Ladra, Hübschman, Považanec, Zelený - Schranz, Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.03 - 7.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Pardubice  (pátek 19:00)
Slovácko má na svém kontě stejný počet bodů jako páteční protivník z Pardubic, avšak odehrálo o jeden zápas méně. Oběma mužstvům se start do ligy vyvedl, v Uherském Hradišti se tak ukáže, kdo hodlá dobrou formu déle udržet.

Moravané o minulém víkendu poprvé v ročníku ztratili body, nešlo však o žádnou ostudu, neboť padli na půdě obhájce titulu a největšího favorita na zisk další cenné trofeje Slavie. I přes nepříznivě se vyvíjející zápas navíc Slovácko zejména ve druhé půli svého soka pořádně potrápilo a ukázalo, že se žádného protivníka nebojí. Pryč je mužstvo, které do posledních kol bojovalo o záchranu, v Uherském Hradišti pod vedením kouče Martina Svědíka roste sebevědomí celek s ambicemi v horní polovině tabulky.

Pardubice vstupovaly do sezony se skromnějšími cíli. Aby taky ne, jakožto nováček nejvyšší soutěže chtějí v prvé řadě mezi tuzemskou smetánkou alespoň déle než rok vydržet. Sebevědomí Východočeši ale rozhodně nepůsobí ustrašeně. V pěti úvodních kolech si na své konto připsali solidních sedm bodů, všechny pak ve svém dočasném azylu ve vršovickém Ďolíčku.

Svou sílu demonstrovaly Pardubice před týdnem, kdy jasně o tři branky porazily Liberec. "Vstoupili jsme do utkání agresivněji a s větším nasazením. Trenéři na nás doléhali, ať jsme agresivnější a hrajeme s větším klidem na balónu. To jsme splnili, protože jsme podali lepší výkon a zaslouženě jsme vybojovali tři body," vysvětlil záložník Cadu, proč Východočeši podali po porážce v Ostravě lepší výkon.

Se Slováckem mají Pardubice v podstatě minimální zkušenosti. Oba celky na sebe narazily jednou v národním poháru, což je již však zkušenost sedm let stará. Pod pardubickou Vinicí tehdy těsně zvítězili Moravané. Z dnešních hráčů na soupiskách obou týmů odehrálo pohárové klání pět plejerů - pardubičtí Martin Šejvl s Janem Jeřábkem a Petr Reinberk, Vlastimil Daníček a Marek Havlík jakožto tehdejší i dnešní hráči Slovácka.

Do sestavy Východočechů by se po uplynutí trestu za červenou kartu mohl vrátit krajní bek Jan Prosek. Na straně výběru z Uherského Hradiště naopak nadále absentují obránce Josef Divíšek s útočníkem Václavem Jurečkou.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml. Surzyn - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Pfeifer - P. Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.47 - 7.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha550018:515
2.Slavia Praha541018:213
3.Viktoria Plzeň540114:812
4.Sigma Olomouc54019:512
5.FK Jablonec53118:410
6.Slovan Liberec52127:67
7.FK Pardubice52126:67
8.1. FC Slovácko42115:57
9.Fastav Zlín52038:86
10.MFK Karviná51315:76
11.FK Teplice52037:116
12.Baník Ostrava51226:65
13.Bohemians Praha 190541125:74
14.FK Mladá Boleslav51134:94
15.SFC Opava50234:102
16.Dynamo České Budějovice40222:102
17.1. FK Příbram40133:101
18.Zbrojovka Brno50145:151

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (928)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele