FORTUNA:LIGA - souhrn 6. kola

02.10.2020, 20:57, aktualizováno 04.10.2020, 20:00
Komentáře a souhrny
Slavia vydřela tři body v Ostravě a vrátila se o dva body za vedoucí Spartu, která doma zdolala Jablonec. Naopak Plzeň zaváhala, když pouze remizovala v Olomouci. Doma zvítězily Liberec a Bohemians 1905. Opava otočila doma duel s Teplicemi, České Budějovice brankou v v nastavení získaly bod z utkání v Mladé Boleslavi a Karviná si odvezla vítězství z půdy brněnské Zbrojovky...

Baník Ostrava - Slavia Praha 0:1

04.10.2020 18:00

Góly: 69. Nicolae Stanciu (pen.)

Nepříliš povedený výkon předvedla po nepostupu do Ligy mistrů Slavia při zápase v Ostravě. V první půli měl Baník více ze hry, gólu však nedocílil. Druhý poločas se nesl spíše v bojovnějším duchu, o vítězství Slavie rozhodl z penalty Stanciu.

Slezané hned od začátku zaskočili soupeře svou aktivitou. Už během prvních tří minut mohli skórovat Tijani a Pokorný, o chvíli později pálil nepřesně i Holzer. Slávisté se osmělili až po čtvrthodině, jako první ohrozil Laštůvkovu branku Stanciu, avšak jeho rána byla sražená.

Největší šance první půle přišla v sedmadvacáté minutě, kdy po Holzerově centru Zima nastřelil sám sebe a poté i tyč. Po následném Kolářově odkopu pálil ještě Azevedo, z první ovšem poloodkrytou branku netrefil. Brazilský šikula chtěl své zaváhání vzápětí napravit, jeho přízemní pokus ale Kolář vytěsnil, stejně tak Holzerovu dělovku.

Druhý poločas začal tak, jak skončil první, a sice příležitostmi Baníku. Jánošovu střelu zneškodnil Kolář, Svozil zase po rohu netrefil prázdnou bránu. Mezitím mohl na druhé straně otevřít skóre Musa, to by ale hlavou nesměl trefit brankovou konstrukci.

Rozhodující a také sporná situace přišla po necelých třech čtvrtinách utkání. Pomezní chybně signalizoval odkop od slávistické brány namísto rohu pro Baník. V následném útoku pak Tecl odstavil v souboji Fleišmana a píchnul si balón podél Laštůvky, který hostujícího útočníka trochu zbytečně fauloval a kopala se penalta. Té se ujal Nicolae Stanciu a s naprostým přehledem ji proměnil.

Poté, co Kolář skvělým zákrokem zastavil Kuzmanovićovu ránu v cestě do brány, se utkání změnilo spíše na boj plný zápasů o míč u rohového praporku i šarvátek. Podstatné však je, že další gól už nepadl a slávisté tak nadále nepříjemně dýchají na záda Spartě, kdežto Baník je hluboko ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 3:0

04.10.2020 15:30

Góly: 64. Michael Rabušic (pen.), 76. Michael Rabušic, 78. Michael Rabušic (pen.)

Až během druhého poločasu naskočil na hřiště Michael Rabušic, přesto se stal hlavním hrdinou zápasu Liberce proti Příbrami. Proměnil dvě penalty a přidal jednu trefu k tomu, díky čemuž Slovan zvítězil 3:0.

Severočeši měli v nohách čtvrteční duel proti APOELu a první půle možná i díky tomu byla vyrovnaná. V úvodu po individuální akci zakončoval nepřesně Matoušek, na druhé straně Nguyena pořádně protáhl Vávra. Liberečtí ve dvaadvacáté minutě předvedli pěknou souhru, tu ale Mosquera zakončil nepřesně.

V závěru první půle pak mohly jít oba celky do vedení. Pilíkův centr ještě Nguyen vyboxoval na vápno, na Vávrovu ránu se však mohl už jen dívat. K jeho úlevě se míč odrazil od tyče ven. Melichar se pak musel činit proti Matouškově střele levačkou.

Klíčový moment utkání přišel v sedmapadesáté minutě, kdy Berana na hřišti nahradil Michael Rabušic. Hned po jeho příchodu nastřelil Mikula břevno, chvíle pro libereckého útočníka ale přišla až o něco později. Po zákroku na Mosqueru byla nařízena penalta, které se právě Rabušic ujal a také ji mimo Melicharův dosah proměnil.

V obrovské šanci pak selhal Matoušek, který sobecky zakončoval namísto přihrávky Rondićovi. Naštěstí pro Slovan Rabušic ještě zdaleka neřekl poslední slovo. Po Peškově centru a zpracování balónu vypálil, načež se míč odrazil od tyče za brankovou čáru. A hned vzápětí přišel další faul ve vápně na Mosqueru, další penalta a další Rabušicův gól. Zrodil se tedy hattrick.

Zejména jeho přičiněním tak Liberec zvítězil a vyšvihl se na pátou příčku, naopak Příbram je předposlední.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 2:0

04.10.2020 15:30

Góly: 32. Petr Hronek, 86. Ibrahim Keïta

Po více než měsíci se hráči Bohemians dočkali ligového vítězství. Povedlo se jim ho dosáhnout v domácím zápase proti Zlínu, který přehráli 2:0. Brankami se o to zasloužili Hronek a Keïta.

Začátek utkání nemohl diváky vůbec nadchnout, na první zajímavější situaci se čekalo až do sedmnácté minuty, kdy těsně vedle brány vypálil Vaníček. Jindřišek už mířil o něco přesněji, avšak na něj si pro změnu přišel Dostál. Po půlhodině Vaníček dokázal dokonce dopravit míč do sítě, jenže po zásahu VAR gól neplatil pro hru rukou.

Na regulérní trefu ale "Klokani" nemuseli čekat dlouho. Nepovedená střela Puškáče skončila u Petra Hronka, jenž si se situací poradil a poslal míč do poloodkryté branky. Hosté mohli před pauzou ještě srovnat, Poznarův nadějný pokus ale zastavil Jindřišek.

A poslední zmiňovaný hráč měl také na svědomí první ohrožení brány po pauze, jenže zamířil jen do připraveného Dostála. V sedmdesáté minutě mohli ševci srovnat krok díky čerstvému Janetzkému, který ranou k tyči pořádně vyzkoušel Le Gianga. Úspěch neslavil ani Čanturišviliho volej, jenž letěl mimo.

Na druhé straně své ofenzivně laděné spoluhráče zastínil brankář Dostál, jehož bravurní výběh zachránil situaci. Uklidnění pro Bohemku přeci jen přišlo. Nečas napálil míč do tyče, od níž se balón vrátil k Ibrahimu Keïtovi a ten už zamířil přesně. Ačkoliv původně kvůli ofsajdu gól neplatil, nakonec zasáhl videorozhodčí a původní verdikt byl změněn.

"Klokani" své vedení udrželi a posunuli se tak do horní poloviny tabulky, a to ještě mají zápas k dobru. Zlín má o bod méně a je jedenáctý.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 2:2

04.10.2020 15:30

Góly: 13. Martin Hála, 70. Šimon Falta - 17. Zdeněk Ondrášek, 63. Aleš Čermák (pen.)

Čtyři branky a nerozhodný výsledek viděli diváci, kteří v neděli odpoledne přišli na olomoucký Andrův stadion. Za domácí otevřel skóre Hála, skóre pak na stranu Plzně překlopili Ondrášek s Čermákem a končený výsledek stanovil Falta.

První šance zápasu přišla po deseti minutách, kdy si na Čermákův centr nabíhal Řezník. Zakončit se mu ale nepovedlo, a tak mohli udeřit Hanáci. Rohový kop byl zahrán přesně na hlavu Martina Hály, proti jehož hlavičce byl Hruška bezmocný. Na vyrovnání se ovšem dlouho nečekalo a opět přišlo nejsvrchnější částí těla. Tentokráte se prosadil Zdeněk Ondrášek po Kayambově centru.

Po necelých pětatřiceti minutách postupně zatrnulo oběma brankářům. Breiteho hlavičku vytáhl ten plzeňský na rohový kop, na druhé straně chybělo Káčerově ráně jen pár centimetrů. Hruška pak musel hned dvakrát do akce proti Nešporovi, nejprve zneškodnil jeho teč, pak se musel vytáhnout proti sraženému centru.

I po návratu ze šaten se utkání neslo ve vyrovnaném duchu. Znovu jen kousek scházel ke gólové radosti Káčerovi, Hrušku zase protáhl Hála. Po hodině hry přišla penaltová situace pro Viktoriány. Hubníkův zákrok na Ondráška byl posouzen jako nedovolený, načež se k pokutovému kopu postavil Aleš Čermák a do šibenice skóroval.

Vzápětí mohl navýšit vedení Ondrášek, jenže zamířil nepřesně. Podruhé v utkání se tak prosadila i Sigma. Dobře provedený protiútok zakončil po Breiteho pasu Šimon Falta, jehož prudká rána slavila úspěch a znamenala vyrovnání.

Zbytek utkání už se nesl v poklidnějším duchu a žádné větší šance k vidění nebyly. Olomouc i Plzeň tak nadále mají na dělené třetí pozici stejný počet bodů, konkrétně třináct. Tříbodový je pak jejich náskok na pronásledovatele i ztráta na Slavii.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 2:1

03.10.2020 19:00

Góly: 30. Lukáš Juliš, 34. Adam Hložek - 76. Tomáš Čvančara

Pravidelný sběr bodů, to je oč tu běží. Tato činnost se Spartě dříve nedařila, dnes jí však jde na jedničku. Ani v šestém kole neztratili Pražané body, když na domácí Letné přemohli Jablonec. Opět se to obešlo bez čistého konta, to je ale jen malá kaňka na pokračující jízdě rudé mašiny.

Na straně Pražanů opět excelovalo útočné duo Adam Hložek - Lukáš Juliš, které bylo u obou vstřelených branek svého týmu. Díky jejich příspěvku zůstává Sparta ve vedení ligy. Severočeši i přes čestný zásah Čvančary vyšli naprázdno, i tak se drží v horní polovině tabulky.

Trenér Letenských Kotal učinil ve výběru svého celku jedinou změnu, když Karlssona, který se zasloužil o poslední výhru nad Příbramí, nahradil v sestavě Trávník. O něco větší zemětřesení nastalo v jedenáctce Jablonce, v níž tentokrát chyběli Holík se Zeleným a Čvančarou. Jejich posty tentokrát obsadili Haitl, Hrubý a Pilař.

Vedoucí celek soutěže poprvé zahrozil v desáté minutě. Dočkal přihrávkou rozběhl Hložka, ten si udělal prostor ke střele zpoza pokutového území, avšak jeho pokus nakonec proletěl vedle tyče. Dvě minuty nato přiťukl Juliš po autovém vhazování míč Krejčímu staršímu, jenž z první taktéž nemířil do prostoru mezi třemi tyčemi. Zatímco Hložek nadále šteloval mušku, přispěchali hosté po dvaceti minutách hry se svojí příležitostí. Pilař při rychlém brejku vyhledal na pravé straně osamoceného Ladru, který přízemní střelou vystrašil Letnou. Balon se však zase odkutálel do zámezí.

Ve 30. minutě už se měnilo skóre. Juliš si po rychle vhozeném autu vyměnil míč s Hložkem a i díky teči jednoho z bránících hráčů poslal Spartu do vedení. To navíc o čtyři minuty později navýšil Hložek, který si naběhl na pas od Trávníků, dostal se před bránícího Martince a zblízka nedal šanci brankáři Jablonce Hrubému. Ve 41. minutě opět vyzkoušel štěstí Hložek, ovšem svatyni Hrubého o několik decimetrů netrefil. Těsně před pauzou zasahoval také gólman Pražanů Heča, jenž snadno zlikvidoval nedůrazný pokus Ladry z úhlu.

Do druhé půle vstoupil aktivněji Jablonec. Tři minuty po změně stran pálil po rohovém kopu Pilař, avšak jen do míst, v nichž se pohyboval jistý Heča. Na další vzrušující moment se čekalo poměrně dlouho. Až v 71. minutě vyrazil Heča prudký centr Haitla nejistě jen před sebe, naštěstí pro Spartu odkopli obránci domácích balon daleko pryč. Pět minut na to se už hosté radovali. Pilař nejprve trefil tyč, střídající Čvančara se ale z dorážky nemýlil. Situaci ještě konzultoval videorozhodčí, ten však nakonec neshledal, že by jablonecký Doležal bránil Hečovi v zákroku, tudíž branka Jablonce platila.

Svěřenci trenéra Rady se v závěru tlačili za vyrovnáním. Nejprve v 83. minutě hlavičkoval o fous nepřesně po centru od Podaného Štěpánek. Za dalších šest minut neuhlídala obrana Letenských Pleštila, který ale ztroskotal na Hečovi, jenž včas vyběhnul proti střelci. A za okamžik vyrazil brankář Sparty i ránu střídajícího Zeleného. V závěru sice Pulkrab odmítl pojistku na výhru domácích, když mu merunu na poslední chvíli odkopl od kopaček Štěpánek, Sparta nicméně vedení udržela až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Teplice 2:1

03.10.2020 16:30

Góly: 45+3. Jan Žídek (pen.), 55. Karol Mondek - 9. Jakub Mareš

Opava se nenechala zlomit nešťastným úvodem utkání a nakonec proti Teplicím otočila výsledek ve svůj prospěch. Domácí se tak radovali z první výhry v sezóně a mají na svém kontě pět bodů, tedy o jeden méně než jejich sobotní protivník ze severu Čech.

Slezané zahájili duel velmi aktivně. Již ve druhé minutě pálil Juřena zblízka těsně vedle brány Teplic, záhy se do centru od Texla opřel Mondek a donutil brankáře Severočechů Grigara k vynikajícímu zákroku. Tlak Opavy pokračoval další střelou Holíka, která proletěla kolem tyče, a přímým kopem Zavadila, jenž díky dalšímu zásahu Grigara skončil na rohovém kopu.

Domácím však úvodní tlak nebyl nic platný, neboť v deváté minutě inkasovali. Moulisův pas na přední tyč si našel Mareš, jenž hlavou rozradostnil Skláře. Čtyři minuty nato mohl náskok Teplic navýšit Vukadinović, jenže při samostatném úniku trefil jen gólmana SFC Fendricha. Slezany obdržená branka evidentně rozhodila, Hrabina pak v šestnácté minutě odpověděl pouze slabým pokusem bez razance. Grigar si mohl na delší dobu oddechnout.

Po půlhodině hry se za další trefou hnal Mareš, jenž si poradil s bránícími Večerkou a Didibou, ovšem při zakončení nesešteloval mířidla. Ve 41. minutě připravil Vukadinović palebnou pozici pro nabíhajícího Žítného, který trefil boční síť. Až na konci poločasu se SFC probral. Blízko vyrovnání byl již Dedič, jemuž gól uzmul až na brankové čáře Mareček. V nastavení první půle ale zahrál ve vápně Teplic rukou Černý a Slezané dostali výhodu pokutového kopu. Penaltu si vzal na starost kapitán Žídek, který bez potíží skóroval.

Devět minut po změně stran předložil Mareš balon Trubačovi, jenž ovšem z nadějné pozice pálil na tribunu. Záhy přišel úder SFC. Mondek pro sebe uzmul odražený balon, snadno si jej nachystal na obstřel levou nohou, který neomylně zapadl k tyči kolem marně se natahujícího Grigara. Vyrovnáno mohlo být po hodině hry. Moulis získal merunu a předložil ji Marešovi, tomu ale radost na poslední chvíli překazil blokující Večerka. V 70. minutě se Moulis sám uvolnil k zakončení, narazil však na gólmana Slezanů Fendricha.

Potřetí se Opava radovala osm minut před koncem, jenže přihrávající Dordić se pohyboval v ofsajdu a zásah Helešice tedy nakonec neplatil. I tak všechny body zůstaly ve Slezsku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 2:2

03.10.2020 16:30

Góly: 11. Ondřej Zahustel, 32. Michal Škoda - 42. Benjamin Čolić, 90. Lukáš Jánošík

České Budějovice nadále čekají na první výhru v sezoně, ovšem bod vybojovaný v Mladé Boleslavi má pro Jihočechy cenu zlata. Hostům se totiž nepovedl první poločas, v závěru však dvoubrankové manko přece jen dohnali. I tak Dynamo zůstává podobně jako jejich sobotní soupeř v dolní polovině ligové tabulky.

Díky dvoutýdenní přestávce, kterou zapříčinila přítomnost koronaviru v kádru, se do sestavy Budějovic vrátil po zranění stoper Havel. V obraně nechyběli ani Čolić se Skovajsou. V záloze pak místo Ekpaie operoval Mršić. Kouč domácích Weber se k žádné změně neodhodlal.

Dynamo dostalo míč do brány již ve druhé minutě hry, jenže gól neplatil kvůli ofsajdu jednoho z Jihočechů. Posléze už se směrem dopředu činila Boleslav. Nejprve v osmé minutě zasahoval proti střele Škody gólman hostů Drobný. Krátce nato trefil Mašek po pasu od Túlia břevno, dorážku Budínskému pak připravil Škoda, avšak šikovný středopolař domácích netrefil zařízení.

Do třetice se už ale Středočeši prosadili. Proti ráně Túlia z jedenácté minuty ještě Drobný zasáhl, ovšem na doklepnutí od Zahustela již byl krátký. Po půlhodině hry vedli domácí o dvě branky. Túlio nejprve přenesl hru na Fulneka, jehož centr usměrnil za záda Drobného Škoda. Budějovice se však v závěru první půle vzchopily. Nejprve se ve 42. minutě rozběhl na pravé straně Brandner, následně předal míč Čolićovi, který dostal až příliš prostoru. Bosenský bek toho využil a přesnou střelou k tyči snížil skóre. Těsně před odchodem do kabin pak měl tutovku Brandner, jenž se ocitl za obranou soupeře, avšak trefil pouze vyběhnutého brankáře Boleslavi Mikulce.

Po změně stran se nejprve zastřeloval Javorek, v 58. minutě se zase mohl prosadit Brandner, který utekl Křapkovi, jenže z úhlu jej opět vychytal Mikulec. Domácí o sobě dali opět vědět až za dalších osm minut, kdy Túlio napřáhl ke skákavé ráně, kterou s problémy vyrazil Drobný. Podobně dopadl též Fulnek o pět minut později.

Když už se zdálo, že všechny body zůstanou v automobilovém městě, vydalo se Dynamo na zteč a dosáhlo vyrovnání. Bassey přenesl hru napravo, odkud Čolić odcentroval před bránu, kde si naskočil střídající Jánošík, jenž hlavičkou zařídil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - MFK Karviná 0:2

03.10.2020 16:30

Góly: 58. Kristi Qose (pen.), 67. Tomáš Ostrák

Brno si od samotného začátku sezony nebezpečně zahrává se svojí prvoligovou příslušností. Nezkušený celek z Králova Pole tentokrát sice jakž takž zkonsolidoval obranu, jenže pro změnu pálil šance v útoku a následně prohrál po individuální chybě ve vlastních řadách. Zbrojovka tedy podlehla i Karviné a zůstává poslední.

Do sestavy Flinty se po zranění dostal krajní obránce Moravec, kvůli němuž musel na lavici náhradníků putovat Gajić. Absentujícího Pachlopníka pak v záloze nahradil Hladík. V základní jedenáctce Slezanů naopak nedošlo k jediné změně.

Již po třech minutách hry mohla jít Karviná do vedení, když si na Bartošákův centr naskočil Mikuš, jenže trefil pouze brankáře domácích Šustra. Po úvodním tlaku hostů dokázalo Brno hru vyrovnat a v patnácté minutě taktéž vážně zahrozilo, když Hladíkova střela proletěla kolem pravé tyče brány, kterou hájil gólman MFK Neuman. Po dvaceti minutách vložil Růsek nohu do přihrávky od Vaňka a donutil Neumana ke skoku za balonem.

Moravané se do šestnáctky soupeře tlačili častěji. Po půlhodině hry zažehl motory Štepanovský, jenž pláchl po pravé straně. Jeho prudký pas Neuman neudržel, Ndefe však nebezpečnou situaci z pohledu Karviné uhasil. Ve 39. minutě se připomněli také Slezané. Twardzik se na kraji hřiště dostal k přihrávce do pokutového území, kterou v obtížné pozici zakončil směrem k Purkyňově ulici Ostrák.

Dvě minuty po změně stran si Brno vypracovalo velkou šanci, když Reiter připravil šanci pro Přichystala, který však trefil jen Neumanovu nohu. Následně se ale Zbrojovka sama potopila ke dnu. Šustr se totiž pustil do kličkované, při níž jej obehrál Papadopulos. Brankář Brna pak zatáhl za záchrannou brzdu a útočníka MFK fauloval, nečež rozhodčí Královec nařídil penaltu. Tu po vzoru Antonína Panenky bez potíží proměnil Qose - 0:1.

Posléze Moravané pokračovali v pálení příležitostí. Reiter se v 60. minutě šikovně dostal za obránce MFK, jenže tváří v tvář trefil Neumanovu dolní končetinu. Pět minut nato hledal Fousek Růska, kterému chybělo pár centimetrů, aby uklidil pumlíč do sítě. O dvě minuty později již padla branka, ovšem zase do sítě Flinty. Koudelka byl při postupu vpřed čistě zastaven, následně se za dlouhým nákopem rozběhl Ostrák, ten snadno oklamal Hlavicu a na konci akce prostřelil Šustra.

Povzbuzení Slezané mohli přidat i třetí zásah. Bartošák v 74. minutě při standardní situaci trochu nečekaně vypálil přímo na bránu a jeho dělovku musel Šustr vytěsnit na rohový kop. Zmar Zbrojovky dokonal v 83. minutě Růsek, který po ostrém faulu viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. V závěru se ještě alespoň částečně vykoupil Šustr, jenž zlikvidoval nájezd střídajícího Guby ze strany. Na dalším zklamání Brna však jeho zásah nic nezměnil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice 0:1

02.10.2020 19:00

Góly: 90+4. Michal Surzyn

Slovácko sice vstoupilo do této sezóny velmi dobře, z úvodních třech kol vydolovalo hned sedm bodů, jenže v posledních dvou zápasech, včetně tohoto, se jako by stroj zasekl. Nováček ligy z Pardubic naopak urval už své třetí vítězství a vyhoupl se hned na šestou příčku v tabulce. Dokázal totiž využít vyloučení Jana Kalabišky, a to díky brance Michala Surzyna.

Domácí sice byli od prvních minut o něco lepším týmem, že by však vyloženě zářili, to se říci rozhodně nedá. V 9. minutě si vytvořili ve finále první větší možnost pardubičtí hráči, a to prostřednictvím Cadua, avšak brankář Nemrava nakonec zasahovat nemusel, neboť Brazilcova střela skončila těsně vedle brány. Východočeši zlobili i v minutách následujících.

Znovu se ozval Cadu, jemuž přihrával spoluhráč Černý, před vápnem se ale k zakončení nepropracoval, jelikož ho zastavil bránící Kalabiška. Až ve 23. minutě se podařilo zahrozit také Slovácku, to když Cicilia hlavou prodloužil míč na Sadílka, ten už se chystal zaměstnat gólmana Boháče, avšak včas k němu přistoupil bek Surzyn, jenž celému podnikání zamezil.

V závěru poločasu se mohli hned dvakrát ujmout vedení domácí. Nejprve ve 40. minutě Havlík odcentroval balón z pravé strany do nebezpečného prostoru, k odražené meruně se najednou dostal Kadlec, jehož pokus bravurně zlikvidoval Boháč. A ve 45. minutě mohl udeřit svou hlavičkou Hofmann, nicméně i v tomto případě si stačil Boháč zavčasu poradit.

O všem podstatném se stejně nakonec rozhodovalo až ve druhém poločase. V 69. minutě inkasoval červenou kartu Kalabiška, který ošklivě přišlápl Hlavatého, a přestože rozhodčí Hocek původně ukázal kartu žluté barvy, po shlédnutí videa své rozhodnutí přehodnotil. Emoce zároveň neudržel domácí vedoucí Veliče Šumulikoski, jenž byl vyloučen z lavičky.

Dokonce i v oslabení se mohlo Slovácko prosadit, jenomže po Petrželově akci nepřekonal Hellebrand připraveného Boháče, přičemž Pardubice zasadily rozhodující úder ve čtvrté minutě nastavení. Sláma svou chytrou přihrávkou uvolnil v šestnáctce volného Surzyna, ten si narovnal míč na svou pravačkou a poslal svou dělovku nekompromisně pod břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha660020:618
2.Slavia Praha651019:216
3.Viktoria Plzeň641116:1013
4.Sigma Olomouc641111:713
5.Slovan Liberec631210:610
6.FK Jablonec63129:610
7.FK Pardubice63127:610
8.MFK Karviná62317:79
9.Bohemians Praha 190552127:77
10.1. FC Slovácko52125:67
11.Fastav Zlín62048:106
12.FK Teplice62048:136
13.Baník Ostrava61236:75
14.FK Mladá Boleslav61236:115
 SFC Opava61236:115
16.Dynamo České Budějovice50324:123
17.1. FK Příbram50143:131
18.Zbrojovka Brno60155:171

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (548)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele