Logo regionálního portálu regionzidlochovicko.cz

Regionální zpravodajství

Nemáte plán na sobotu? Přijeďte do Židlochovic na Žerotínský farmářský trh

Lenka Betášová, MKS Židlochovice
čtvrtek 8.10.2020

Ilustrační foto
Autor: Lenka Betášová, MKS Ž...

Již tuto sobotu 10. 10. 2020 Vás zveme do Židlochovic na náš jedinečný trh s velkým výběrem farmářských produktů a doplňkového sortimentu pro vaše zdraví, dům i zahradu, který skutečně bude.

Vybrali jsme pro vás jen to nejlepší - podzimní farmářskou zeleninu, květinové vazby, proutěné zboží, dřevěné bedýnky i hračky,  textil z  dílen šikovných švadlenek, červený burčák, kváskové pečivo, italské nejen sladké dezerty Dolce passione, fermentované uzeniny, škvarky, voňavé sádlo, pštrosí maso i klobásy, dýně, ovčí sýry ze Zašové, kozí sýry z Opatovic, nové mléčné výrobky z Farmy Sokol, šperky, medy, pivo z Černé Hory, kávu z Pouzdřan, utopence z Hastrmanky, Štarpovy nože, trdelníky, Býčkovo bio hnojivo, BIO  kosmetiku, lahodný medovník usměvavé paní Báry Bullen a mnoho dalšího. Máme připraveno i pár novinek.

Stačí se jen stavit, začínáme v 8 hodin ráno a prodejci se už těší. 

Věřte, že výběr na 83 pečlivě vybraných stáncích vás určitě nezklame.

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama