Proti COVIDu: Bolt nabízí všem lékařům jízdy autem zdarma

Brno, 26. října 2020 - Přepravní aplikace Bolt se rozhodla v současné situaci ulehčit život zdravotnickému personálu. Lékaři, zaměstnanci nemocnic, zdravotnických zařízení a laboratoří mohou od dnešního dne k cestám po Praze, Brně, Ostravě a Kladně využít aplikaci Bolt a objednat si odvoz autem zdarma.

auto bolt

“V Boltu velmi oceňujeme nasazení, se kterým zdravotnický personál pečuje o pacienty s onemocněním COVID-19. Jsme rádi, že můžeme jejich život alespoň částečně usnadnit tím, že jim umožníme zdarma si objednávat jízdy s našimi partnerskými řidiči. Bolt apeluje na všechny, aby se řídili aktuálně platnými nařízeními vlády a co nejvíce omezili svůj pohyb na veřejnosti. Současně si však uvědomujeme, že existují lidé, kteří se nadále potřebují pohybovat po městě. Mezi ně patří právě i zdravotnický personál, kterému tímto krokem chceme ulehčit život,” dodává Jakub Dvořák, country manažer pro Českou republiku v Boltu.

Bolt aktivně oslovil zdravotnická zařízení z měst, ve kterých odvoz auty nabízí. Poté, co Boltu zašlou přehled personálu, který má o využívání odvozů s touto aplikací zdarma zájem, je jim použití platformy pro tyto účely zpřístupněno.

Aby při jízdě s partnerským řidičem bylo minimalizováno riziko přenosu nákazy, je samozřejmostí nasazená rouška po celou dobu přepravy. Partnerským řidičům je také doporučováno dbát zvýšené opatrnosti a dodržovat všechna platná hygienická nařízení. Bolt rovněž partnerské řidiče vyzývá, aby interiér vozidla po vystoupení každého cestujícího důkladně vyvětrali. Lidé si také v současné době mohou objednat odvoz autem z kategorie Bolt Protect, ve které jezdí pouze vozy, které jsou vybavené plastovou přepážkou, která odděluje prostor pro řidiče a cestujícího a minimalizuje tak riziko přenosu infekce.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...