Logo regionálního portálu regionivancicko.cz

Regionální zpravodajství

Podpořte vaše podnikání díky regionálním portálům

Filip Šťastný, Veronika Miškaříková
pondělí 16.11.2020

Ilustrační foto
Autor: Pexels

Kvůli koronavirové pandemii dnes musí být na internetu vidět každý. Pokud vlastníte obchod, firmu nebo živnost, bude vás jistě zajímat, jak se můžete na našich regionálních portálech zviditelnit. Pojďme si projít krok za krokem, co všechno regionální portály umožňují. 

 

Zápis do katalogu firem

První možnost, kterou portály nabízí zcela zdarma, je zápis do katalogu firem. Neberte ho na lehkou váhu a pečlivě vyplňte všechny údaje - pomohou například vaše stránky, otevírací doba i klíčová slova. Vyplňte podrobný popis vašeho podnikání a nezapomeňte na fotku. Nabízíte něco speciálního? Určitě se tím pochlubte. Jedině tak získáte možnost oslovit ty správné zákazníky.

Propagační článek za hubičku

Díky propagačnímu článku, který se zobrazí v regionálních zprávách, se o vašem podnikání dozví stovky čtenářů. Článek podpoří návštěvnost vašeho profilu v katalogu firem, vašich webových stránek i e-shopu. 

Publikování propagačního článku je na jednom regionu zdarma. Pokud byste rádi oslovili případné zákazníky i v okolních regionech, není to problém. Zveřejnění článku na každém dalším regionu je zpoplatněno částkou 500 Kč (bez DPH). Kompletní ceník naleznete zdePokud byste si s napsáním článku nevěděli rady, neváhejte nás kontaktovat. Za pouhých 500 Kč (bez DPH) vám rádi vytvoříme článek přesně na míru. 

Podpora na Facebooku

Jak jistě víte, zazářit na sociálních sítích je stále složitější. Příspěvky stránek se ukazují méně, dokonce i vašim fanouškům. Proto nabízíme reklamu na Facebooku, která podpoří vaše sdělení. Příspěvky pečlivě zacílíme, aby se zobrazily skupině, která má zájem o vámi nabízené služby. Vy se nemusíte o nic starat a učit, sociálním sítím rozumíme.

Jak to funguje v praxi?

Nyní si vše ukážeme na příkladu. Pokud pravidelně navštěvujete portál Ivančicka nebo Rosicka, pak si určitě pamatujete na článek o nově otevřeném obchodu Bobík v Ivančicích. Pojďme se spolu podívat na to, jak majitelce obchodu Bobík paní Lucii Hosnedlové pomohly naše služby.

Díky pečlivě vyplněnému profilu a vynikající návštěvnosti, kterou podpořil propagační článek, můžete vidět, že pokud do vyhledávače Google zadáte hesla Kočárky Bobík Ivančice, tak se profil obchodu vytvořený na regionálním portále zobrazí na prvním místě. Google si z něj vezme všechny potřebné informace, takže je vaši potenciální zákazníci rychle najdou. Zobrazujeme se dokonce před firemním zápisem od Seznamu, což pro vás může být výhoda. Z regionálních portálů získá zákazník lepší přehled o vašem podnikání díky propojení s dalšími sekcemi (kalendář akcí, nabídky práce atd.). Propagační článek měl stovky přečtení a po několik týdnů se objevoval v sekci „Nejčtenější zprávy" na hlavní stránce regionálních zpráv.


Pozvánky na veškeré události vkládejte do kalendáře akcí

Do našeho kalendáře akcí můžete vložit událost, kterou připravujete (např. i otevření obchodu nebo slevovou akci). Vložení akce je zdarma. Pokud byste chtěli, aby vaše pozvánka „nezapadla" mezi ostatní, využijte službu nazvanou topování, díky které se vaše nabídky zobrazí uživatelům jako první. Nabízíme také podporu na sociálních sítích či prodej vstupenek přes náš vlastní systém.

Nové zaměstnance hledejte v nabídkách práce

Pokud hledáte nové zaměstnance, doporučujeme vám využít sekci „Nabídky práce”. Vaše inzeráty pravidelně podporujeme na facebookových stránkách věnovaným přímo pracovnímu trhu. Vložení inzerátu je zdarma, za poplatek můžete váš inzerát topovat

Neváhejte nás kontaktovat 

Stále si nejste jistí, co by vám mohlo pomoci? To vůbec nevadí. Napište Martinovi Horkému, řediteli Regionů, na info@regionyBrnenska.cz nebo mu zavolejte na číslo +420 608 441 229. Využít může také náš Kontaktní formulář..

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama