Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 21. KOLA: Plzeň přepustila první místo Třinci, Pardubice se výsledkově zvedají

Plzeň utrpěla ve 21. kole extraligy první porážku na svém kluzišti v sezoně, když podlehla Brnu 1:2. Celkově Indiáni nebodovali ve třetím z posledních čtyř utkání a přišli o vedení v tabulce. Do čela se vyhoupl Třinec, který v repríze posledního finále přestřílel Liberec 6:4. Stejně jako Kometa vyhrála venku o gól také Sparta, když udolala Hradec Králové, vítězství veze i Mladá Boleslav z Olomouce a České Budějovice ze Zlína. Pardubice pod novým trenérem Richardem Králem uspěly ve druhém ze tří zápasů, když porazily Litvínov 2:1. O výhře Karlových Varů nad Vítkovicemi rozhodlo až prodloužení.

Radost hokejistů Třince
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Liberec 6:4

V osmé minutě prohrávali 0:2, přesto hokejisté Třince i šesté domácí utkání v sezoně zvládli a přestříleli Liberec 6:4. Polovinu branek obou týmů vstřelili obránci, vítěznou si připsal Jan Jaroměřský. Jednou skóroval v dresu Ocelářů Matěj Stránský, který má na kontě 13 gólů z dvanácti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Hradec Králové - Sparta 1:2

Hradec Králové podruhé za sebou doma v extralize nebodoval. Východočeši v přímém souboji o třetí místo podlehli 1:2, přestože skórovali jako první zásluhou Jakuba Orsavy. O obrat Pražanů se postarali David Tomášek a Matúš Sukeľ, který rozhodl v čase 50:53.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Sparta

Plzeň - Brno 1:2

Brno zvítězilo na ledě Plzně 2:1 a uspělo teprve podruhé z posledních pěti zápasů. Hráči Komety se ujali vedení v první třetině a na vyrovnání domácích na začátku závěrečné části dokázal odpovědět svým devátým a nakonec i vítězným gólem Peter Schneider. Brankou a asistencí se blýskl obránce hostů Jakub Zbořil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Brno

Karlovy Vary - Vítkovice 2:1 v prodloužení

Karlovy Vary v minulém kole po vítězné šňůře tvrdě narazily v Boleslavi a s Vítkovicemi chtěly nastartovat další úspěšnou sérii. Měly převahu, jenže téměř polovinu zápasu prohrávaly. Pak ale za Energii vyrovnal Hladonik a zápas rozřešilo až prodloužení. V něm rozhodl o výhře domácích 2:1 ve třetí minutě Kohout.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Pardubice - Litvínov 2:1

Hokejisté Pardubic zdolali Litvínov 2:1 a vyhráli druhý ze tří zápasů pod novým trenérem Richardem Králem. V čase 40:58 rozhodl o úspěšném završení šestizápasové série domácích duelů Dynama slovenský obránce Juraj Mikuš. Východočeši dokázali porazit Chemiky po třech prohrách ve vzájemných soubojích za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Litvínov

Zlín - České Budějovice 2:3

V úterý vyloupil Zlín jih Čech, nyní slavil Motor na Moravě. České Budějovice si připsaly druhé vítězství v sezoně, když přehrály Berany na jejich ledě 3:2. Ke třem bodům pomohl svěřencům Václava Prospala dobrý úvod, tedy hned po třech minutách dvoubrankové vedení a dva góly Alberta Michnáče.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - České Budějovice

Olomouc - Mladá Boleslav 0:3

Mladá Boleslav potvrdila dobrou formu a zvítězila na ledě Olomouce. Po bezbrankové první třetině se hosté dostali ve druhé části do tříbrankového vedení a ve třetí třetině svůj náskok udrželi. U všech tří gólů si připsal asistenci David Šťastný, nulu uhájil díky 25 zákrokům brankář Jan Růžička. Hanáci prohráli potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články