Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
1. Futsal liga 2023/2024

SOUHRN: Sparta vynulovala Hradec a stáhla náskok Třince, Kometa potřetí za sebou neinkasovala

Sparta porazila v dohrávkovém "kole" Hradec Králové 3:0. Pražané po dvou duelech bez zisku zabrali a dotáhli se za vedoucí Třinec na tři body. Oceláři v druhém utkání s Plzní během 24 hodin schytali debakl 0:5. Sérii venkovních vítězství prodloužil Liberec ve Vítkovicích a Mladá Boleslav v Pardubicích, kde se rozhodovalo až v nájezdech. Kometa potřetí za sebou nedostala gól, brankář Vejmelka pomohl k výhře ve Zlíně 38 zásahy. Litvínov podruhé během týdne porazil Karlovy Vary, tentokrát 6:4 i zásluhou dvou branek svátečního střelce Davida Šticha. Olomouc porazila 3:2 v prodloužení České Budějovice.

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta - Hradec Králové 3:0

Sparta po dvou porážkách zabrala, v dohrávce 8. kola porazila Hradec Králové 3:0. Domácí se dvakrát prosadili v poslední pětiminutovce úvodní třetiny zásluhou kapitána Michala Řepíka a Lukáše Rouska, ve třetí části jistil výhru další reprezentační útočník David Tomášek. Matěj Machovský vychytal třetí čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Hradec Králové

Vítkovice - Liberec 1:4

Hokejisté Liberce vyhráli v extralize čtvrté venkovní utkání za sebou. Bílí Tygři zvítězili v dohrávce 26. kola ve Vítkovicích 4:1. Ač měli hosté více ze hry, na rozdílový gól z hokejky Michala Birnera čekali až do 44. minuty. Třemi góly v posledním dějství nakonec rozhodli o jasném vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Liberec

Pardubice - Mladá Boleslav 4:5 SN

Mladá Boleslav vyhrála v dohrávce 9. kola v Pardubicích 5:4 po samostatných nájezdech a připsala si venku páté vítězství v řadě. V dresu Bruslařského klubu zazářil útočník Oscar Flynn, který nejdříve v 59. minutě vyrovnal na 4:4 a v desáté sérii rozstřelu svým třetím úspěšným pokusem ze čtyř rozhodl. Dynamo po osmizápasové vítězné sérii podruhé za sebou prohrálo a útočník Matěj Blümel mu pomohl premiérovým hattrickem v nejvyšší soutěži jen k bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Zlín - Brno 0:3

Potřetí za sebou neinkasovali v extralize hokejisté Komety. Brňané po výhře ve Vítkovicích a doma nad Karlovými Vary uspěli i ve Zlíně, když v dohrávce 7. kola zvítězili 3:0. Brankář Karel Vejmelka pochytal všech 38 střel Beranů, vítězný gól vstřelil v úvodu třetí třetiny Luboš Horký.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Brno

Karlovy Vary - Litvínov 4:6

Dvě branky obránce Davida Šticha přispěly k vítězství Litvínova v dohrávce 5. kola na ledě Karlových Varů. I třetí podkrušnohorské derby v sezoně tak vyhrál hostující tým, Chemici proti Varům uspěli podruhé během jednoho týdne. Severočeši si připsali třetí výhru za sebou, naplno však bodovali poprvé po osmi zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Olomouc - České Budějovice 3:2 PP

Olomouc zdolala v dohrávce 9. kola poslední České Budějovice 3:2 v prodloužení, bodovala počtvrté v řadě a z toho podruhé vyhrála. V čase 62:27 rozhodl obránce Jiří Ondrušek. Motor podlehl po dvou vítězstvích, ale bodoval potřetí za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - České Budějovice

Plzeň - Třinec 5:0

Dohrávka 6. kola mezi čtvrtou Plzní a Třincem skončila vysokou výhrou Západočechů 5:0 a Indiáni tak oplatili Ocelářům nedělní porážku 3:4 v prodloužení. Čistý hattrick dal útočník Petr Straka. Druhým čistým kontem v sezoně k výhře přispěl brankář Dominik Pavlát, který si připsal 38 úspěšných zákroků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Třinec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články