Sparta navzdory ztrátě není ve finanční tísni, pomohla jí EL

14.01.2021, 19:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
magpie

Poslední větou: "... je příjemnější dosahovat vyrovnanějších výsledků hospodaření" jen dokázal, že si tam jen tak blbnou s čísly, ale na výsledku vlastně nesejde. Křéťa to kdyžtak zatáhne...

Reagovat
žrout

To asi taky dokresluje, proč je Sparta tak neefektivní, všichni jsou tam tak nějak v pohodě a nic se vlastně neděje. Bez potřebného tlaku se nikam moc neposunou, ani fanoušci už nemají na to furt nadávat a tak nějak rezignovali. Fakt úpadek v tom klubu. Ale přesně to je výsledek pohodlnosti a toho, že mají každy prachy jisté bez ohledu na výsledky.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je pěkná blbost teda

Reagovat
žrout

Jako třeba může být, ale řekni mi, čím si teda vysvětlujete ty tragické výsledky posledních cca 10 let a to vše v kontextu toho, že za posledních víc než 15 let jste nebyli vůbec schopni se dostat ani jednou do LM, byť jste k tomu měli všechny předpoklady. Před DK se tam Sparta dostávala pravidelně. Tituly jste sbírali pravidelněji pouze do roku 2010. Pak až na Lavičkovu krátkou epizodu nic + teda jeden pohár. Vždyť to je v porovnání s vašimi možnostmi, ambicemi a historií naprostá tragédie a někde ta příčina prostě být musí. Tvrdík ve Slavii za pár roků dokázal víc než vy za posledních 10 let a to měl v ruce pouze klub v naprostém rozkladu a v insolvenci.

Asi je blbost tvrdit, že všechno je zapříčiněno jenom tím, ale podle mě to je jeden z faktorů, který vás paradoxně brzdí v dosahování vašich cílů. K tomu se daj samozřejmě přičíst další jako nekompetentní a pohodlní lidé, špatně nastavené kompetence a nejednota Strahov - Letná, slabý scouting atd.

Ale nevím, prostě ten úpadek od doby, co to koupil DK, mi přijde jasný, byť byl postupný. Tak snad jste teď na dně té křivky a zase půjdete navrch.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To už je lepší. Ne, ale vážně. Čím si vysvětlit těch tragických posledních 5 let, deset určitě ne, kdybych věděl a hlavně ne já, ale kompetentní lidé z vedení, tak by s tím dávno něco udělali....Ale jak píšeš a já také níže, ta nekompetentnost a já dodávám špatné dřívější vedení a asi celkový chaos v tom řízení klubu jsou ty hlavní příčiny toho úpadku

Reagovat
žrout

Tobě přijde to období 11-15 v pohodě?

Reagovat
smazaný uživatel

Vono to ale je deset let!!!

Reagovat
Y.N.W.A

přesně tak.. hlavně to srovnání s Plzní (Paclék, Šádek), která hrála za tu dobu LM třikrát a se Slavií, která hrála LM 2x (jednou Tvrdík), vyznívá pro Spartu prostě tragicky...

Reagovat
Kucka

Reagovat
magpie

Souhlas. Sice si nemyslím, že by rezignovali fanoušci, ale vedení nad sebou nemá bič a to je prostě špatně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Křéťa je prý takový Český Elon Musk....zkrátka ví,kam investovat

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/den-v-byznysu-i-v-cesku-mame-sveho-elona-muska-bohatne-rychle-137649

Reagovat
Y.N.W.A

Bohužel právě proto Sparta tak trpí, protože je to hračka a vedení prostě nemusí mít výsledky, zodpovědnost žádná

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No neřekl bych, že vedení mu nemusí vykazovat výsledky. Je to sparťan, má ten klub sice jako koníček, ale určitě mu není jedno, že nejsou výsledky a úspěchy. Takhle jednoduše ten dlouhodobý problém pojmenovat nejde. Křetínský je určitě velmi inteligentní člověk, vzhledem k tomu, co dokázal, akorát že byl podle mě obklopen špatnými lidmi ve vedení klubu....

Reagovat
Y.N.W.A

jj, zjednodušil jsem to, ale i těmi lidmi se obklopil on a to byly ty chyby... Všem bylo jasný, jaka kravina je Stramacioniho projekt a on se nechal tím snatkovym podvodnikem oblbnout u flipchartu, zatimco Trpisovsky mu med kolem huby nemazal... Hodně chyb Kréta udělal, hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Dan za své chyby zaplatil

Reagovat
Y.N.W.A

doslova

Reagovat
žrout

Reagovat
Neon

@Fenomén tragického přirovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za debilni prirovnani. Musk neni investor. Musk rejzuje prachy kvuli Tesle a ne kvuli investicim do jinych spolecnosti.

Reagovat
REPLIKATOR

EL, do které se dostali podvodem

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To furt nemůže rozdejchat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt zoufalec

Reagovat
REPLIKATOR

Zoufalci jsou jenom ve Spartě. S takovým rozpočtem nedokázat roky poskládat schopný tým a muset se spoléhat na pomoc od rozhodčích.

Reagovat
ACSeRw!n

ale prosimte, jak radi by ste taky uplaceli a meli rozhodci na ruku, ale bohuzel pro vas to tak neni.. tak brecte dal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne prosimte nebrec...

Reagovat
Skleepy

Přestaň brečet a pusť si penaltu na Malínského a jeho následný rozhovor na uklidnění.

Reagovat
TheMally11

a y můžete Lafatu proti Teplicím už přistál? nebo ještě letí?

Reagovat
Skleepy

Vole vytáhni ještě něco staršího u čeho nebyl VAR ty klaune.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
AC Sparta Praha good

Od doby, co se přestěhovalo béčko Slávie jsou liberečtí fanoušci fakt toxic

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínský má Spartu jen proto, aby tam mohl postavit hotel, o nic jinýho mu nejde. Již to má schválený, uvidíte že časem se Sparta přesune na Strahov, bohužel. Křetínský je rakovina Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

však ten hotel se už staví..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele