Osmifinále MOL Cupu: souboj dvou Slavií | SK Slavia Praha
Více

Osmifinále MOL Cupu: souboj dvou Slavií

Sešívaní vyzvou v osmifinále MOL Cupu třetiligový tým FC Slavia Karlovy Vary. Rozhodl o tom pondělní los na Strahově v sídle FAČR.

Slávisté odehrají utkání na domácím hřišti v Edenu, oficiálním termínem osmifinále je středa 3. března. Karlovy Vary jsou jediným třetiligovým celkem, který se probil mezi nejlepších šestnáct týmů letošní pohárové soutěže. 

Sešívané posunula do osmifinále lednová domácí výhra nad pražskou Duklou. Vítězství 4:1 zajistili góly David Hovorka, Ondřej Lingr, Jakub Hromada a v posledních vteřinách Peter Olayinka.

FC Slavia Karlovy Vary vyřadila ve 3. kole překvapivě jasně 3:0 prvoligovou Opavu. Jedním ze šéfů klubu je bývalý obránce František Dřížďal, který během své kariéry dvě sezony působil i v Edenu. 

Svěřenci Jindřicha Trpišovského ovládli domácí pohár dvakrát v letech 2018 a 2019, vloni vypadli v osmifinále s Baníkem Ostrava.

Aktuálně

Před posledním zápasem sezony do fanzony

24. 5. 2024
Užijte si poslední utkání letošní sezony naplno, přijďte do fanzóny, dejte si skvělé občerstvení a změřte své dovednosti a sílu s ostatními fanoušky na našich atrakcích. Na zápas se opět dostanete autobusy Slavia expres, jeden speciální spoj vypravujeme z Xaverova po skončení zápasu B-týmu.

O La Masii i tlaku. Zafeiris a nový HALFTIME

24. 5. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Slávistická neděle. Na béčko a pak rovnou do Edenu

23. 5. 2024
V neděli 26. května vyzve slávistický B-tým na Xaverově od 10:15 druhé Domažlice, čeká na vás zlepšené občerstvení i posílená doprava. Přijďte slávisty podpořit v cestě za vítězstvím!

Další články