‚Bez ztráty kytičky.‘ Fotbalisté Slavie půjdou na Leicester v plné síle, testy na covid mají negativní

Fotbalisté pražské Slavie mohou ve čtvrtek bez obav nastoupit k úvodnímu duelu vyřazovací fáze Evropské ligy s Leicesterem. Pražský klub nebude postrádat žádného hráče kvůli koronavirové nákaze, protože celý tým měl testy na covid-19 negativní. V úterý o tom informoval šéf úřadujícího českého mistra Jaroslav Tvrdík na sociálních sítích.

Praha (Aktualizováno: 22:54 16. 2. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Slavie mají radost, francouzskému soupeři z Nice vstřelili další gól

Fotbalisté Slavie se radují | Zdroj: Reuters

„Slavia prošla předzápasovými UEFA PCR testy u hráčů, kteří se jim dnes podrobili, bez ztráty kytičky,“ uvedl na sociální síti twitter předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Slavia prosla predzapasovymi UEFA PCR testy u hracu, kteri se jim dnes podrobili, bez ztraty kyticky 🙏

19:45 – 16. 02. 2021

6 625

Pražané měli s koronavirem v této sezoně několikrát problémy. Naposledy nákaza českého šampiona postihla v zimní přestávce, kdy dokonce červenobílí museli zrušit plánované zahraniční soustředění.

64 testů za rok

„Jsou hráči, kteří to měli dvakrát, dokonce máme jednoho, který to měl třikrát. Jedním z těch, který to měl už podruhé, je Kuchtič (útočník Jan Kuchta). Kluci se s tím vyrovnávají dobře, ale jsou výjimky. Třeba Koli (brankář Ondřej Kolář) měl těžký průběh. Kdyby byl hráč v poli, myslím, že nastupovat nemůže. Když se podívám na pravděpodobnou základní jedenáctku, osm z nich to prodělalo a tři to neměli,“ uvedl Tvrdík, podle něhož hráči za loňský rok podstoupili 64 testů metodou PCR.

Slávisté ve čtvrtek domácím zápasem 2. kola s Leicesterem vstoupí do jarní fáze pohárů, kterou si zahrají podruhé za poslední tři sezony. Odveta je na programu o týden později v Anglii.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme