Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neuvěřitelná smůla! Pár nestihl vsadit svá čísla do loterie, vyhrál by 5,5 miliardy

Autor: DH - 
2. března 2021
20:16

Mladičký pár z Velké Británie přišel o neuvěřitelnou výhru 182 milionů liber v loterii. Do osudí se totiž dostala jejich čísla, která pravidelně sází. Bohužel pro ně se nezvládla zpracovat jejich platba za sázku.

Rachel Kennedyová (19) a její přítel Liam McCrohan (21) se svojí smůlou „pochlubili“ na sociálních sítích poté, co zjistili, že by jejich obvyklá vsazená čísla 6, 12, 22, 29, 33, 6 a 11 vyhrála, a to neuvěřitelnou částku 182 milionů liber, tedy v přepočtu o něco více než 5,5 miliardy korun.

Bohužel, Rachel si v aplikaci EuroMillions nastavila automatickou koupi sázky, ale na účtu neměla v té chvíli dostatečné finance. Platba tak neprošla. Když si ovšem chtěla zkontrolovat výsledky, notifikace jí oznámila, že její obvyklá čísla vyhrála. Její finální zklamání tak bylo ještě větší.

„Myslela jsem si, že jsem skutečně vyhrála. Zavolala jsem proto přítele Liama a moji mámu do místnosti - a oni tomu nemohli uvěřit, takže jsem zvedla telefon a zavolala do sázkové kanceláře. Tam mi ale řekli, že čísla sice správná byla, ale že neprošla moje platba, takže to nevyšlo. Byla jsem na vrcholu světa, ale pak jsem zjistila, že z toho nic nebude,“ popsala Rachel.

Ještě větší zklamání prý zažil její přítel Liam, který už si plánoval, co vše si pořídí. Student ekonomie ale musel rychle na vše zapomenout. „Představoval jsem si náš vysněný dům, vysněné auto. Abych byl upřímný, nechal jsem se trochu unést. Vypadalo to, že jsme skutečně vyhráli, ale pak přišlo zklamání,“ přiznal Liam v rozhovoru pro The Sun.

Místo mladého páru si nakonec výhru v Euromilionech nárokuje výherce ze Švýcarska.

adam.jacques ( 3. března 2021 14:01 )

Jaj chudák!

Zobrazit celou diskusi