Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

SOUHRN PLAY-OFF: Pardubice smetly Karlovy Vary jedenácti góly, Olomouc znovu uspěla v Plzni

Ve všech čtyřech sériích předkola play-off uspěly stejné týmy jako ve středu. A to včetně Olomouce, po základní části dvanáctá Mora zvládla obě utkání v Plzni a má na dosah skalp velkého favorita. S ostudou se vrací domů Karlovy Vary, Energie inkasovala v Pardubicích jedenáct gólů. Hradec Králové porazil posedmé v řadě Litvínov a Vítkovice získaly mečbol proti Kometě Brno.

Hokejisté Pardubic se radují z branky
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice - Karlovy Vary 11:3

Pardubice rozstřílely ve druhém utkání předkola play-off Karlovy Vary rekordně 11:3. Dynamo se tak stalo prvním mužstvem historie českého play-off, jemuž se podařilo za jediný zápas nastřílet jedenáct branek. V sérii vedou Východočeši 2:0 a v sobotu mohou na ledě Energie dovršit postup do čtvrtfinále.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 2. utkání předkola play-off Pardubice – Karlovy Vary

Hradec Králové - Litvínov 3:1

Hradec Králové porazil Litvínov 3:1 a v sérii hrané na tři výhry vede 2:0. Domácí rozhodli ve druhé třetině, ve které si vypracovali dvoubrankový náskok. Východočeši porazili Chemiky posedmé za sebou a v sobotu si mohou na Zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově zajistit postup do čtvrtfinále.

Plzeň - Olomouc 2:3

Měla to být asi nejjednoznačnější série předkola, ale Olomouc nepřestává šokovat. Kohouti vyhráli i druhé utkání na ledě favorizované Plzně, tentokrát 3:2 a už v sobotu si mohou zajistit účast ve čtvrtfinálovém souboji se Spartou. Po základní části pátí indiáni teď nemají kam couvnout, další zaváhání je pošle definitivně ze hry. Hanáci si rozhodující náskok vypracovali dvěma góly v první desetiminutovce a svůj náskok pak už uhájili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 2. utkání předkola play-off Plzeň – Olomouc

Vítkovice - Brno 2:1

Vítkovice zvládly oba domácí zápasy a vedou v sérii předkola nad brněnskou Kometou 2:0. Po středeční výhře v prodloužení otevřel v 10. minutě skóre exbrněnský Alexandre Mallet. V polovině utkání přidal druhý gól do odkryté branky Vladimír Svačina, za Kometu už jen snížil v přesilovce Filip Král.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 2. utkání předkola play-off Vítkovice - Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články