Nečas korunoval jubilejní start v NHL gólem, Carolina zvítězila na ledě Columbusu

Hokejový útočník Martin Nečas oslavil svůj 100. start v NHL gólem. Dvaadvacetiletý rodák z Nového Města na Moravě šestou brankou v ročníku pečetil výhru Caroliny v Columbusu 3:0. Jakub Voráček asistoval u jediné trefy Philadelphie při domácí prohře s New York Islanders 1:2 v prodloužení.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Caroliny Martin Nečas v utkání proti Columbusu

Útočník Caroliny Martin Nečas v utkání proti Columbusu | Foto: James Guillory | Zdroj: Reuters

Carolina porazila Columbus po dvou prohrách 2:3 v prodloužení a posunula se na druhé místo Centrální divize. Rozhodující fáze utkání přišla v první polovině druhé třetiny, kdy Hurricanes dvěma góly odskočili na konečných 3:0.

Nečas si v 29. minutě dvakrát vyměnil kotouč se Sebastianem Ahem, střelou z první překonal Joonase Korpisala v brance Blue Jackets a uzavřel skóre duelu.

Philadelphia v souboji s Islanders otevřela skóre v 33. minutě. Voráček za brankou přihrál Claudeovi Girouxovi, ten vybruslil k pravému kruhu, našel Oscara Lindbloma a švédský útočník bruslí dopravil kotouč za záda brankáře Ilji Sorokina.

Newyorčané ještě ve druhé třetině vyrovnali díky Oliverovi Wahlstromovi a v prodloužení zásluhou Anthonyho Beauvilliera rozhodli o svém vítězství.

NHL:
Vegas - St. Louis 5:1, NY Rangers - Buffalo 5:3, Columbus - Carolina 0:3, Philadelphia - NY Islanders 1:2 v prodl., Minnesota - Anaheim 2:1, Vancouver - Winnipeg 0:4, Arizona - Colorado 1:5, Ottawa - Calgary 2:1, San Jose - Los Angeles 2:1. Utkání Montreal - Edmonton bylo odloženo.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme