Bitva o Českou televizi: Bobo po 20 letech vrací úder!

Podivné dění kolem České televize nabírá na obrátkách. Jana Bobošíková, která ve vedení veřejnoprávní televize na přelomu milénia spustila největší demonstrace do té doby od listopadu, si pěkně dvacet let počkala a nyní naplno vrací úder. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co za hrůzy se dějou na Kavčích horách.

Bobošíková si po odchodu z televize založila Institut pro svobodu a demokracii, který provozuje ze své zásilkovny, a našla si dokonce i podobně smýšlející kamarády. Gratulujeme! Její kolegyně Hana Lipovská se minulý týden postarala o velké divadlo na Kavčích Horách, kam na jednání rady dorazila v doprovodu policie, kde se následně snažila sundat jejího ředitele Petra Dvořáka.

A nač byla ta ochranka od našich hrdinů s odznakem? Haně Lipovské někdo usiluje o život! A kdo? No podle ní je to sám Petr Dvořák. Ocitly se Kavčí Hory ve spáru masového vraha, aniž bychom si toho všimli? Prohání se Petr Dvořák po nocích ulicemi s maskou na obličeji a sekáčkem na maso v ruce? Samé otázky, žádné odpovědi. A to znamená, že je tu opět chvíle pro našeho zvláštního reportéra Tomáše Plhoně, který otázky klade, ale odpovědi nepotřebuje. 

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.