Fousek doporučuje Kúdelovi odvolání, klidně až k arbitráži v Lausanne

19.04.2021, 21:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
Kop do titulků

Obávám se že 15 minut Olegovi slávy už uplynulo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem doufal, ze aspon par dnu bude od teto kauzy pokoj, dneska zacala revoluce ve fotbale, ale tahle kktina dostane svuj prostor

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych šel k CAS, většinou to rozhodnutí FIFY nebo UEFY změní... tam už se pojede na důkazy a ne na nějaký emoce. Hlavně bude UEFA už z obliga. Prostě se neposrat a jít až tam

A odvolat se i proti směšnýmu trestu pro kickboxera a Rangers za tu hodinovou patálii.

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

A kdo by se musel odvolat za ten kickbox? Kolář nebo Slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě Slavie...

Reagovat
Kily

za mě je CAS naprostá samozřejmost a odvolání bych směřoval rovnou tam, ostatní je ztráta času

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
uff

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Losinho

Reagovat
dave30

Mluví z tebe emoce. Prosek udělal proti Bohemce naprosto identický zákrok (hráč sleduje míč a ne soupeře a neuvědomí si, že takto vysoká noha může ublížit) a nikde jsem neviděl žádné požadavky na exemplární potrestání. To jenom proto, že následky toho zákroku byly minimální? To je přece špatný pohled, ne?

https://www.youtube.com/watch?v=2iihIR2Mklw (1:17 - 1:45).

https://www.youtube.com/watch?v=vARIeT-os4s (1:55 - 2:04)

Reagovat
Kop do titulků

Takže když to převedu na zločin tak pokus o vraždu je na stejné úrovni jako vražda?

Reagovat
dave30

Výborný příměr.

Takže ten Skot i Prosek se pokusili o vraždu. Zatímco Bohemák před zbraní cuknul, tak Kolář si na tu kudlu dobrovolně naběhl.

Reagovat
Kop do titulků

Nemyslím to takhle jde o to že pokud uděláš čin, který potenciálně směřuje ke zranění tak je samozřejmě horší když se to "povede" než když se to nestane i když oba byly ve stejné situaci.

Reagovat
dave30

To samozřejmě chápu. Ale zaznamenal jsi zde v souvislosti s Proskem nějakou podobnou hysterii jako s Kolářem. Přitom , tvými slovy, skutková podstata naprosto stejná.

Reagovat
dave30

Zastav si ten zákrok Proska někdy 1:57. Pro mě je ten Proskův zákrok daleko horší (v době kopu již musel soupeře vidět). Nicméně nikde zde nevidím požadavky na jeho exemplární potrestání a také jsem nezaznamenal takovýto trest (kolik vlastně dostal?).

Reagovat
Kop do titulků

Já sem o tomhle třeba vůbec nevěděl, a určitě by si tak 7 zápasů zasloužil, ale pořád mi přijde ten Roofe horší (jak se podle rozsahu zranění ukázalo) tam mu to dal celou kopačkou přímo na obličej, tohle bylo pořád jen takový štrejchnutí i když hnusný. Na druhou stranu to Prosek asi udělal úmyslně skoro určitě ale že to Roofe udělal nachvál si na základě jeho smíchu, neomluvy a neznalosti Kolářova jména, myslim taky

Reagovat
dave30

Prosím tě jaký smích? To myslíš ten desetinový pohyb ústy? To myslíš vážně? Pokud to někdo vyfotil v ten desetinový okamžik, tak je mi jasné, že spousta lidí to takto vidí. Okamžitě po zákroku zvedá ruce nad hlavu ( na omluvu) a chytá se za hlavu. Jde ke Kolářovi a ručně vysvětluje, že ho neviděl. I po té červené nevypadá, že by mu to bylo jedno. Ale samozřejmě každý vidí, co chce. Snažím se být vždy nezaujatý. Opět opakuji. Cloumají s námi emoce.

Reagovat
Kop do titulků

Pro mě je tohle smích ale dobře když na to zapomeneme, tak pořád se neomluvil a každý kdo aspon trochu svědomí by se za to musel okamžitě omluvit a né brečet že mu nějaký jouda nadává do opic

Reagovat
dave30

A to je přesně ten rozdíl v chápání. Oni mají úplně někde jinde opici, my zase omluvu. A neuděláš s tím nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jo, mluví. Podívej tohle se musí hodnotit i v souvislostech. Roofe tvrdil a šel tam s úmyslem někoho sestřelit a jeho reakce, ten úsměv, když viděl že má Kolář prokopnutou hlavu?

Normální reakce měl tenkrát Shawcross, kterej přelomil nohu Ramseymu. Nefalšovaně se zhroutil na tom hřišti když mu došlo co udělal. Netvrdím že měl Roofe brečet, ale tyvole normální člověk se zhrozí co to udělal když to není záměr a vidí co se děje jak jsou ostatní hráči zděšení a volají lékaře.

Roofe by měl jít k psychiatrovi. Já nějak neřeším že se to stalo. Stane se v kontaktním sportu. Ale co řeším je reakce. Za tu jeho rekaci bych mu pozastavil činnost dokud by nešel na léčení a neměl pozitivní psychiatrickej posudek.

A neříkám to, jako odpolatu za Kedel Kamara, mohl to udělat kdokoliv klidně že Slávie a mluvil bych stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Psychicky labilní magoři nemaj co v kontaktním sportu dělat. Natož potom v profesionálním. Hele mluví že mě zkušenost. Když jsem hrál prales, tak byl na okrese vyhlášenej kostilam. Alespoň 1x v sezoně musel někomu zlomit nohu. No problém byl že frajer sestřelil spoluhráče vedle mě. Ten zvuk z hlavy nedostanu a po tomhle zážitku jsem s fotbalem skončil.

Kostilam nakonec asi 2 roky na to skončil domlacenej se zlamanejma hnátama v nemocnici sám. Fakt to byl totální vypíčenej kretén.

Ale jak říkám tohle nemá co dělat ve sportu natož v profesionálním. Ty hráči co tohle provedou by měli preventivně dostat stopku dokud nebudou mít psychiatrickej posudek.

Prostě to nesnáším a Roofe si to sám svojí reakcí dokurvil. A neomluvit se celý týden? A sfouknout to laxním a vágním já nechtěl co sem měl dělat? To běžte do píče.

Reagovat
dave30

Opravdu vidíš za tím desetinovým pohybem jeho rtů něco jako výsměch? V tom případě nemám dalších připomínek...

Reagovat
dave30

Jen zopakuji.

Pokud to někdo vyfotil v ten desetinový okamžik, tak je mi jasné, že spousta lidí to takto vidí. Okamžitě po zákroku zvedá ruce nad hlavu ( na omluvu) a chytá se za hlavu. Jde ke Kolářovi a ručně vysvětluje, že ho neviděl. I po té červené nevypadá, že by mu to bylo jedno. Ale samozřejmě každý vidí, co chce. Snažím se být vždy nezaujatý. Opět opakuji. Cloumají s námi emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že se mnou cloumaji emocí vždyť sem řikal proč. Přestaň si hrát na povznesenýho neatranýho chudáčka, kterej se zastává nevinných. Vypatlanej magor je vypatlanej magor.

Reagovat
dave30

Dokonce jsem přesvědčený o tom, že Prosek musel vidět soupeře ještě před tím, než tu nohu vykopl. V případě Koláře zřejmě až ji měl proti němu (a s tím již nic neuděláš). Jak říkám. Cloumají s námi emoce z celého průběhu zápasu a všeho toho kolem...

Reagovat
dave30

Jo, a ta hodinová patálie byla zřejmě v režii delegátů UEFA (chtěli předejít konfliktu, což se jim stejně nepodařilo...).

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jedno kdo tu patálii zmatlal. Rangers byli pořadatelé a hodinu jakožto pořadatelský tým nechali hnít hostující tým na zavřeným prostoru stadionu.

Jestli to prodělali delegáti UEFA už je problém Rangers. To si budou v případě muset obhájit sami.

Reagovat
dave30

Chceš říci, že pokud ti delegát nařídí, že máš nechat hosty na hřišti, dokud se situace neuklidní, tak ty se na to vy..reš s tím, že ty jsi organizátor a ty si budeš dělat co uznáš za vhodné? V tom případě opět - nemám další připomínky.

Reagovat
deiw

Chápu, že se zde snažíš nastínit i druhej pohled, ale tohle je mimo.

Jestli to nařídil delegát, tak ano, je správně že čekali tak dlouho venku. Jenže problém tady je, že hostující tým nemá mít ohroženou po zápase svou bezpečnost. Ještě by se dalo pochopit, pokud by to bylo kvůli divákům - i tohle je špatně, ale až tak ovlivnit se to nedá. Ale aby se hostující tým bál o svou bezpečnost po zápase před hráči a vedením pořadatele? Nepřijde ti tohle hodně přes čáru?

Pokud to tedy musel nařídil sám delegát, tak už za tohle měl přijít pořádnej flastr.

Stejně tak ten zákrok Roofe vs. Kolář. Takhle hráč prostě do balonu v zápase chodit nesmí ani když kolem něj evidentně nikdo není (mnohokrát za to padali červený, i když se nic nestalo). Sám jsem v útoku hrával a takto bych si jít do balonu v blízkosti vápna, kde můžu počíítat s tím, že už může být brankář (pokud ho teda neviděl jak tvrdí), nedovolil. Už jen v kontextu celého toho zápasu se prostě mělo přiklánět k tomu, že se mohlo jednat (když už teda ani důkazy vlastně nejsou potřeba) o úmysl a ten trest je extrémně slabej. A vzhledem i k jejich nezájmu o Koláře a po daném střetu i radosti, že tam jde teď mladej brankář, se mělo i tohle připočíst.

Reagovat
dave30

Téměř se vším souhlasím.

Nicméně jaký úmysl a jaká radost? To zase vidí pouze ti, co to chtějí vidět.

Reagovat
deiw

Roofeho jsem viděl hrát poprvé v životě, takže těžko takto soudit jakej přesně je. Ale po celej zápas byli Rangers horší, frustrovaní a prasili. Roofe potom udělá z první akce tohle a prý byla ze střídačky Rangers slyšet radost, že tam jde te´d mladej gólman (ano, slyšel jsem to pouze od slávistů, takže to být pravda nemusí). Mě osobně z toho ale prostě vychází, že Roofe sice přesně takto zlikvidovat Koláře nechtěl, ale z cílem vyřadit ho ze hry na hřiště šel a podle toho taky takto jednal v tom souboji. Buď budu mít balon, nebo aspoň sestřelím brankáře.

Reagovat
vceradnesazitra

Slavia by měla zaujmout nekompromisní postoj, vystoupit ze soutěží pořádaných UEFou a přihlásit se do Superligy

Reagovat
kilobyte

Spíše založit vlastní. Třeba Naše Organizovaná Borcovská Láskyplná Asociace Kamarádů Slovanů.

Reagovat
Creespoo

TNOBLAKS?

Reagovat
kilobyte

To třeba není součást názvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti udělal oblak?

Reagovat
Creespoo

Ale mohlo by

Reagovat
Realita

Chybí ti tam Civilizovaných, mezi A a K.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

To už by mohlo být rasistický. Navíc je snad jasný, že tam budou jen civilizovaný lidé.

Reagovat
Losinho

Takže absence: Sima, Olayinka, Oscar..

Reagovat
kilobyte

Ti nejsou civilizovaný?

Reagovat
Losinho

Kdyby sis zkusil vyměnit pár vět třeba s Olayinkou, tak bys o tom začal rychle pochybovat

Reagovat
kilobyte

Tak nějaké základy mít bude, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff já bych bral Slavic ligu... výjezd na Balkán by byla rvačka a slivovička, doma klobása s pivem a na východě by byli pirožky s vodkou.

Liga Slavia. V suchým triku

Reagovat
krupa1919

určitě u CAS věřím, že s tím dokáží nějak ještě manipulovat s tou výši trestu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdik to Kudelovi nedovoli. Je to prizdisrac.

Reagovat
dave30

Také se obávám. Tvrdík to totiž dostane příkazem od vlastníků...

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě, udělal by to každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Drzet hubu a smirit se s tim.

Tak je narizeno Tvrdikovi a tak to narizeno i Kudelovi.

Reagovat
Maximm9

Slavia a Kudela jsou blazni, ze si takhle uz 3 tydny nechaji srat na hlavu. Nejsou zadne dukazy, pravnicky je Slavia a Kudela musi rozmetat. Poslat to tak vysoko, jen jak to jde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele