Bílí Tygři Liberec

Další díl Virtuálního studia play-off 2021 už dnes v 19 hodin!

Date of publication Author Klub

Liberec - Novinka letošního play-off, Virtuální studio play-off 2021, pokračuje také během finálové série. Už dnes se mohou majitelé balíčků #PLAYOFFDOMA těšit na díl, v němž si zrekapitulujeme úvodní dvojzápas s Třincem a naladíme se společně na domácí dvojutkání.

Virtuální studio play-off 2021, jehož hlavním partnerem je společnost CarTec Liberec, je naprostou novinkou této sezony. Nabídneme vám díky němu přístup do zákulisí vyřazovacích bojů. Užijte si unikátní pohled do kabiny A-týmu z pohodlí vašeho domova! Vysíláme už dnes v 19 hodin!

Studio bude jako již tradičně dostupné pro všechny, kteří si zakoupili některý z play-off balíčků, které si můžete získat na stránkách Ticketportal.cz.

Přístup ve formě online balíčku vám zajistí možnost sledovat také všechna další studia v průběhu celého play-off a v nabídce je za 300 Kč. Zakoupit jej je možné nejpozději do 15 hodin v den vysílání, poté je již možné si zakoupit přístup pouze k jednotlivému vysílání za cenu 49 Kč přímo ZDE.

Na co se můžete těšit?

  • Videopreview! Před každou sérií vám v našem virtuálním studiu představíme soupeře, jeho silné a slabé stránky a nabídneme ohlasy tygřího A-týmu.
  • Studio po sprše! Půlhodinový živý pořad s pohledem do tygří kabiny, analýzou utkání a ohlasy speciálních hostů vysílaný po každém domácím utkání.
  • Zákulisí tripu! Pořad vysílaný po každém venkovním dvojzápase, v němž získáte možnost nahlédnout pod pokličku venkovního play-off tripu.
  • Ohlédnutí za sérií! Rekapitulace nejlepších momentů po skončení každé série doplněné o komentáře expertů a aktérů.
  • Domácí trenér! Pošlete hráčům hodnocení předchozího utkání nebo je povzbuďte do dalších zápasů a buďte tak ve spojení s kabinou! Nejlepší vzkazy po každém zápase zveřejníme na tygřích komunikačních sítích.
  • Soutěžte! Soutěžte o zajímavé ceny. V průběhu všech studií se můžete živě těšit na soutěže o zajímavé ceny!

BALÍČKY #PLAYOFFDOMA KUPUJTE ZDE!

banner vstupenka play-off

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit