LaLiga - souhrn 38. kola: Atlético Madrid získalo titul

21.05.2021, 22:55, aktualizováno 23.05.2021, 22:52
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Atlética Madrid (© AFP)
Atlético Madrid podruhé v řadě otočilo zápas, tentokrát na půdě Valladolidu, čímž si definitivně zajistilo titul. Druhému Realu Madrid nepomohla ani výhra nad Villarrealem, tři body zapsala také Barcelona. Real Sociedad a Betis si výhrami pojistily postup do Evropské ligy, zatímco na "Žlutou ponorku" zůstane Evropská konferenční liga. Elche přehrálo Bilbao a za minutu dvanáct slaví záchranu...

Sevilla FC - Deportivo Alavés 1:0

23.05.2021 21:00

Góly: 90+2. Alejandro Gómez

Sevilla na závěr letošního ročníku LaLigy porazila Deportivo Alavés 1:0 a svůj podíl na tom měl i Tomáš Vaclík. Český reprezentační brankář dostal prostor mezi tyčemi a neinkasoval. V nastaveném čase pak vystřelil výhru Rojiblancos Alejandro "Papu" Gómez.

O nic zásadního už nešlo. Sevilla znala sobotní výsledek Barcelony a tak se nemohla posunout na třetí místo. Polepšit si mohl Alavés, ale o jeho záchraně bylo také rozhodnuto předem. Od začátku dostal od trenéra Lopeteguiho šanci Tomáš Vaclík, pro něhož to bylo poslední utkání v dresu Sevilly. Mimochodem na lavičce zůstali pouze Luuk de Jong, Munir nebo Rakitić. Změny udělali i hosté a například brankařskou jedničku Pacheca nahradil Sivera.

Vaclík šel poprvé výrazně do akce v 8. minutě, kdy po jeho vyběhnutí spadl v pokutovém území Mendéz, ale sudí penaltu neodpískal. Deportivo ho jinak zaměstnat nedokázalo a v prvním poločase nebyla k vidění jediná vážnější příležitost.

Také druhý poločas se odehrával ve vlažnějším tempu a na hře obou týmů bylo znát, že už o nic nejde. Až v 64. minutě kroutil balón vedle tyče Suso a Sivera skokem kontroloval. To nejdůležitější přišlo až v nastaveném čase. Nejprve mohl rozhodnout utkání ve prospěch Deportiva Joselu a Vaclík předvedl výborný zákrok levou nohou a o tři minuty později nádhernou pravačkou z dálky zajistil Seville nejtěsnější vítězství Alejandro "Papu" Gómez.

Více informací k zápasu

Granada CF - Getafe CF 0:0

23.05.2021 18:30

Góly: -

Getafe veze z Granady nepotřebný bod. Netrpěla ani jedna obrana, nejvíc trápení musel prožít divák. Fotbalisté ani jednoho z týmů mu totiž nepřipravili žádný gól a jen minimum šancí.

Getafe i Granada mohly jít do tohoto utkání s klidným vědomím, že žádný výsledek už je o prvoligovou příslušnost nepřipraví. Getafe však přeci jen mělo trochu větší motivaci, protože jeho letošní sezona rozhodně nebyla pro jeho fanoušky ničím příjemným, takže by se chtělo rozloučit výhrou. A do zápasu opravdu vstoupilo lépe.

Návštěvníci z Madridu se víc snažili ohrožovat domácí bránu a už v sedmé minutě byli jen kousek od vstřelení první branky. Po ráně mladého Turka Enese Ünala ale zachránilo domácího brankáře Escandella břevno, od nějž se rána soupeře odrazila mimo. Hostující celek se dál dral do zakončení, jenže jeho finální fáze byla, stejně jako po většinu sezony, tristní.

Jinak to ale pro fanoušky nebylo zrovna příjemné utkání. Šancí pomálu, nasazení domácích laxní, gól ani jeden. A nezlepšily to ani příchody Machíse s Díazem. Ono se těžko vyhrává, když za 70 minut vystřelíte přímo na branku dvakrát (Granada) nebo dokonce jen jednou (Getafe). V samém závěru mířil po nahrávce Kuba Jaime Mata těsně vedle.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Betis 2:3

22.05.2021 18:00

Góly: 32. Iago Aspas (pen.), 49. Brais Méndez - 53. Borja Iglesias (pen.), 69. Nabil Fekir, 73. Víctor Ruiz

Real Betis dokázal vyhrát nad Celtou Vigo, což mu zajistilo účast v příštím ročníku Evropské ligy. Béticos díky tomu končí sezonu na šestém místě. Celta Vigo sice dala svému soupeři dvě branky, ale nakonec to na výhru nestačilo. Real Betis dokázal ve Vigu otočit manko dvou branek.

Real Betis moc dobře věděl, že aby mohl hrát Evropskou ligu, musí porazit Celtu Vigo. Ta přitom byla v posledních týdnech ve skvělé formě. V prvních minutách byla jistá nervozita vidět na obou stranách hřiště. Po pětadvaceti minutách se do první šance dostal Yago Aspas, který po brilantní nahrávce Denise Suáreze pelášil k bráně. Jeho poměrně tvrdou střelu však vyrazil brankář Claudio Bravo.

Hned z protiútoku zahrozili také hosté. Míč do vápna zpracoval Aitor Ruibal, jenže ho poslal těsně vedle tyče. Ve 30. minutě Marc Bartra přidržel za dres nabíhajícího Minu a sudí Gil pískal penaltu. K ní se postavil Yago Aspas a nemýlil se. Druhá půle už byla mnohem zajímavější.

Načal ji Brais Méndez, který po nahrávce od Aspase dostal velký prostor k zakončení. Poradil si skvěle a střelou ke vzdálenější tyči překonal brankáře Brava. Celta v těchto chvílích naprosto drtila svého soupeře. Yago Aspas další šanci neproměnil a míč z deseti metrů poslal nad břevno. Vzápětí se situace začala lámat.

Emerson mířil do šestnáctky, kde ho přišlápl vracející se Nolito. Pískanou penaltu si vzal na starosti Borja Iglesias, který dělovkou penaltu chladnokrevně proměnil. Deset minut po změně stran hosté zahrávali roh. Centr na přední tyč byl prodloužen až ke Guidovi Rodríguezovi, jehož střela byla odražená vracejícím se stoperem. Oba týmy poslaly do hry čerstvou krev a rozhodně lépe s ní naložil Real Betis.

Psala se 69. minuta, když Nabil Fekir zakroutil míč z přímého volného kopu do bližší šibenice a brankář Villar plachtil vzduchem zbytečně. V těchto chvílích Celta prohrávala svůj zápas. V 73. minutě si na míč po rohovém kopu naběhl Marc Bartra. Po jeho teči míč propadl k Victorovi Ruízovi, jenž zblízka uklidil míč do sítě. Betis však nedohrál utkání v klidu. Jen tři minuty po vstřelené brance totiž dostal za šlapák druhou žlutou kartu Cristian Tello.

Real Betis proto dohrával utkání v deseti. Ale protože dvě minuty před koncem Yago Aspas nedokázal hlavou překonat Claudia Brava, Béticos udrželi těsnou výhru a díky skvělému obratu se mohou radovat z účasti v Evropské lize.

Více informací k zápasu

SD Eibar - FC Barcelona 0:1

22.05.2021 18:00

Góly: 81. Antoine Griezmann

Jednu branku nabídlo utkání mezi Eibarem a Barcelonou. Už jistý sestupující se chtěl v souboji s katalánským obrem vytáhnout, ale gólově se neprosadil a naopak devět minut před koncem inkasoval z kopačky francouzského útočníka Griezmanna.

Barcelona nastoupila do utkání bez své největší opory Lionela Messiho, který dostal od trenéra Koemana volno, ale na její roli favorita se nic nezměnilo.

Eibar byl natěšený a začal aktivně. V 6. minutě měl první zajímavou možnost Kike García a po něm i Correa, ale branku netrefil ani jeden. Po půlhodině hry zase pálil nad Oliveira a teprve Kike García po zasekávačce na De Jonga prověřil náhradního brankáře Neta. Barcelona byla v prvním poločase hodně nevýrazná a vlastně si nevytvořila žádnou větší šanci.

Ronald Koeman to chtěl změnit a na druhý poločas přichystal hned trojité střídání. Příliš to nepomohlo a Eibar bez problému držel nerozhodný stav. Barcelona vystřelila poprvé na branku až v 81. minutě a rázem z toho byla rozhodující trefa. Dembélého centr přizvedl hlavou Arbilla a Antoine Griezmann ho v těžké pozici trefil ideálně.

Eibar si takový výsledek nezasloužil a v závěrečných minutách ještě sahal po vyrovnání. Inui dobře vypálil a po teči Araúja zachránilo Barcelonu břevno! To byla zároveň poslední šance zápasu.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Valencia CF 0:0

22.05.2021 18:00

Góly: -

Huesca měla na El Alcorazu poslední šanci se zachránit a potřebovala k tomu porazit Valencii, což se jí nepodařilo. Devadesát minut žádnou branku nepřineslo a protože Elche porazilo Athletic Bilbao, bylo o posledním sestupujícím rozhodnuto.

Domácí měli situaci ve svých rukou a pokud by vyhráli, zůstali by prvoligoví. Huesca byla v zápase aktivnější, ale branka "Netopýrů" jakoby byla zakletá. Ve 13. minutě nebezpečně napřáhl Sergio Gómez a Cillessenovu svatyni těsně minul. O chvíli později se domácí neúspěšně dožadovali pokutového kopu za faul Correi na Ramíreze.

Ve 39. minutě podnikla Huesca nebezpečný kontr a Cillessen musel poprvé po střele Mira výrazněji zasahovat. Valencia v prvním poločase vůbec nevystřelila na branku, zatímco Huesca vyprodukovala čtyři střelecké pokusy.

I po změně stran byli Azulgranas pilnější, ale stále to bylo bez kýženého efektu. Ramírezovu tvrdou ránu uvnitř pokutového území vyrazil Cillessen na tyč a další faul ve vápně neposoudil VAR jako penaltový.

Až čtvrthodinu před koncem měla Valencia velkou šanci, ale Guedesovu ránu z úhlu vyrazil Fernández. Předčasnou radost přinesla vzápětí branka Mira a Ramírez zase v 79. minutě pálil do tyče. Huesca měla v zakončení obrovskou smůlu a to jí nakonec stálo LaLigu. Ještě v nastavení měl Cillessen důležité zákroky a když sudí odpískal konec, bylo dík výhře Elche jasno.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Sociedad 0:1

22.05.2021 18:00

Góly: 86. Juan Manuel Pérez (vl.)

Jediná branka padla v Pamploně a navíc vlastní do domácí sítě. Díky tomu si Real Sociedad pojistil páté místo a kvalifikoval se do základní skupiny Evropské ligy. La Real to měl ve vlastních rukou a případný neúspěch by mohl znamenat pád na sedmé místo a tím pádem start "jen" v Evropské konferenční lize. A dlouho to tak vypadalo, protože teprve čtyři minuty před koncem si vstřelil vlastní gól Pérez.

Od začátku bylo utkání velmi vyrovnané a první poločas nabídl jen jeden zajímavý moment před domácí brankou. Isak dostával přihrávku do jasné pozice a před prázdnou svatyní odklízel balón Vidal.

Bohužel se pak na hrací ploše dlouho nic nedělo, až v 66. minutě našel Silva přihrávkou Isaka a jeho rána šla vedle.

V závěru zápasu začal Real Sociedad více tlačit na pilu a hlavička střídajícího Fernándeze skončila těsně mimo. Bezbrankový stav nakonec vydržel do 86. minuty, kdy hosté rozehráli standardní situaci, Isak zasáhl balón, orazítkoval brankovou konstrukci a Juan Pérez si zblízka vstřelil vlastní branku.

Osasuna už se na odpověď nezmohla a doma těsně prohrála. Výhra La Realu znamená, že si v příští sezoně zahraje základní skupinu Evropské ligy. Domácí skončili sezonu na pěkném jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 2:1

22.05.2021 18:00

Góly: 87. Karim Benzema, 90+2. Luka Modrić - 20. Yeremy

Real Madrid nedokázal obhájit španělský titul a LaLiga tak má nového vládce. "Bílý balet" sice porazil Villarreal 2:1 a splnil tak jednu z podmínek, ovšem Atlético si první příčku výhrou ve Valladolidu pohlídalo. Real v zápase dlouho prohrával, teprve dvě minuty před koncem vyrovnal Benzema a ve třetí minutě nastavení dokonal obrat Modrić. Villarreal nakonec spadl až na sedmé místo, což znamená "jen" Konferenční ligu.

"Žlutá ponorka" si bude moci všechno vynahradit ve finále Evropské ligy, protože pokud Manchester United porazí, kvalifikuje se do Ligy mistrů. Real Madrid se tentokrát musí smířit s titulem španělského vicemistra.

Na stadionu Alfredo Di Stéfano se hrálo o hodně. Real Madrid věřil, že Atlético zaváhá a proti Villarrealu chtěl získat tři body. Po dvaceti minutách přišla z Valladolidu dobrá zpráva, protože domácí tým se dostal proti Atléticu do vedení. Jenomže takřka vzápětí Real inkasoval. Yeremi Pino si ve vápně šikovně převzal balón a pak se před ním odkryl prostor a stačilo dobře trefit branku - 1:0. Domácí museli dotahovat a ve 27. minutě jim sudí Munuera odepřel pokutový kop za hru rukou v podání Pareja. Teprve až za dalších devět minut si Real vytvořil první nebezpečnou šanci, ovšem Modrić branku netrefil.

Ze strany Realu to nebyl optimální výkon a Zidane zřejmě musel o přestávce apelovat na větší aktivitu. V 56. minutě se Benzemovi podařilo skórovat, ale gólovou radost překazil odmávaný ofsajd. Madrid pak přeci jenom přidal plyn a výsledkem byla rána Benzemy do boční sítě.

Mezitím přišly z Valladolidu další zprávy, tentokrát pro Real nelichotivé, protože Atlético postupně otočilo výsledek a vedlo v klíčovém zápase 2:1. Villarreal pak držel vedení až do 88. minuty, než se z hranice pokutového území krásně trefil Benzema - 1:1. Francouzský útočník zůstal na vápně nepovšimnut a to se hostům nemohlo vyplatit. Vyrovnávací branka vlila domácím čerstvou krev do žil a v nastavení dokonce přišel obrat. Ve třetí minutě poslal před branku centr Benzema, Modrić si jí krásně zpracoval na prsa a nechytatelnou ranou pod břevno rozhodl.

Real Madrid porazil Villarreal 2:1, ale vítězství mu zhořklo, protože souběžně Atlético porazilo Valladolid stejným výsledkem a získalo španělský titul.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Atlético Madrid 1:2

22.05.2021 18:00

Góly: 18. Óscar Plano - 57. Ángel Correa, 67. Luis Suárez

Atlético Madrid se stává králem tohoto ročníku španělské nejvyšší soutěže! Zápas s Realem Valladolid se sice nevyvíjel úplně podle jeho představ, ale Atlético dokázalo výsledek otočit. Hrdinou se opět stal kanonýr Luis Suárez, který dal po hodině hry rozhodující druhou trefu.

Dvě definitivy. Stejně jako Atlético Madrid získalo po tomto utkání definitivu trofeje, tak Real Valladolid získal zdrcující jistotu v podobě sestupu do druhé ligy. Od prvních minut panovala v obou táborech poměrně velká nejistota. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Přesto se jí ani jeden nevyvaroval. Už v osmnácté minutě Atlético poprvé zaváhalo. Jeho rohový kop totiž sebrala domácí obrana a rychle rozehrála na své útočníky. Balon se dostal až k Óscarovi Planovi, který zakončil rychlý protiútok naprosto jednoduše - 1:0.

Atlético bylo v šoku. S podobným výsledkem vůbec nepočítalo a na jeho hře byla vidět nervozita. Colchoneros se ale znovu rychle dostali do útoku. Po dvaceti minutách pálil Saúl jen do bránícího Fedeho, který odpálil míč na roh. Po půlhodině hry měl jeden ze svých světlých momentů kanonýr Luis Suárez. Dostal se do skvělé šance, ale levačkou pálil jen do míst, kam se brankář Masip dokázal natáhnout.

O pár minut později pálil nebezpečně Weissman, jehož pokus chytil na poslední chvíli brankář Jan Oblak. Do druhé půle vstoupilo Atlético už mnohem nebezpečněji. Pokud se nechtělo spoléhat na Villareal, muselo zabrat. Klíčové vyrovnání se událo po hodině hry. Zprvu nenápadnou akci zakončoval Ángel Correa, který se proháčkoval přes dva bránící hráče a bodlem překonal brankáře Masipa a vyrovnal stav utkání.

Na druhé straně mohl poslat domácí do vedení opět Weissman, který však hlavou mířil jen nad bránu. A Atlético trestalo. Má totiž v týmu hráče, který chyby netoleruje. Balon se po zaváhání domácí obrany dostal k Luisi Suárezovi, který svůj sprint zakončil přesnou ranou k levé tyči. Do konce utkání už se prakticky nic důležitého nestalo, takže madridský celek slaví po dramatické výhře první ligovou trofej od sezony 2013/2014.

Více informací k zápasu

Elche CF - Athletic Bilbao 2:0

22.05.2021 18:00

Góly: 28. Lucas Boyé, 73. Guti

Naděje umírá poslední a o tom se přesvědčili i fotbalisté Elche. V posledním kole potřebovali nutně porazit Bilbao a pak doufat ve ztrátu Huescy s Valencií. Podařilo se obojí a prvoligová příslušnost tím byla pro Los Franjiverdes zachráněna.

Elche nemělo situaci ve svých rukou a nutně potřebovalo pomoc Valencie. Samo přitom udělal vše potřebné a již ve 28. minutě se ujalo vedení. Rychle rozehraný aut znamenal výpad do pokutového území a po přihrávce Milly se z malého vápna trefil Lucas Boyé.

Bilbao vlastně nemělo v prvním poločase žádnou větší šanci. Elche hrálo v defenzivě velmi pozorně a v kombinaci se vstřelenou brankou plnilo do puntíku pokyny svého trenéra. Nebyla to atraktivní podívaná, ale účel světí prostředky.

I po změně stran byl obraz hry stejný. Po hodině hry pálil nebezpečně z otočky Boyé. To už Bilbao převáželo držení balónu na svojí stranu, nikoliv však skóre. Čtvrthodinu před koncem vyprodukoval fantastickou ránu ze střední vzdálenosti Raúl Guti a Elche už vedlo o dvě branky. V tu chvíli hrálo vše ve prospěch domácích, protože Huesca se s Valencií stále nedokázala prosadit.

Po závěrečném hvizdu hráči domácích sledovali výsledek z El Alcorazu a poté co tam byla remíza 0:0 stvrzena, propukla na stadionu obrovská radost.

Více informací k zápasu

Levante UD - Cádiz CF 2:2

21.05.2021 21:00

Góly: 8. Roger, 58. Gonzalo Melero - 14. Álvaro Negredo, 32. Carlos Akapo

Levante jen remizovalo s Cádizem a se sezonou se loučí další bodovou ztrátou. Cádiz byl sice efektivnější, ale nakonec to na tři body nestačilo.

Levante se s letošním ročníkem LaLigy chtělo rozloučit důstojně, ideálně výhrou. Už více než měsíc čeká celek z Valencie na výhru a ani dnes ho nečekalo snadné utkání. Do zápasu ale šlo jako favorit, alespoň podle sázkovek. Jejich kurz potvrdilo už v 9. minutě, kdy se ujalo vedení. Po kraji se do vápna protlačil veterán Toño, který našel spoluhráče Rogera Martího. Ten se štěstím kolenem dostal míč za záda brankáře Gila.

Jenže Cádiz se nedal a naopak se hnal do zakončení. O pouhých šest minut později obrana Levante zcela propadla při bránění Álvara Negreda, který si naskočil na centr ze strany a přesnou hlavičkou o zem ho poslal do sítě - 1:1.

Levante dnes opravdu nehrálo dobrý fotbal a především v obraně mělo několikrát solidní díry. Jednu z nich využil soupeř deset minut před koncem, když rychlý brejk táhl středem hřiště Perea, který našel brilantním pasem nabíhajícího Carlose Akapa, jenž už střelou z vápna dokázal soupeřova brankáře propálit - 2:1.

V nastaveném čase první půle mohl srovnat Martí, jenže gólman Gil na brankové čáře jeho zakončení zastavil. Levante se ale nevzdalo a po hodině hry byl stav zase nerozhodný. Martí dokázal nahrát volnějšímu Gonzalovi Melerovi, který zakončil naprosto přesně k tyči. Žádnou další šanci si ani jeden tým nevytvořil, takže skóre zůstalo vyrovnané.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid38268467:2586
2.Real Madrid38259467:2884
3.FC Barcelona38247785:3879
4.Sevilla FC38245953:3377
5.Real Sociedad3817111059:3862
6.Real Betis3817101150:5061
7.Villarreal CF3815131060:4458
8.Celta Vigo3814111355:5753
9.Athletic Bilbao3811131446:4246
10.Granada CF381371847:6546
11.CA Osasuna3811111637:4844
12.Cádiz CF3811111636:5844
13.Valencia CF3810131550:5343
14.Levante UD389141546:5741
15.Getafe CF389111828:4338
16.Deportivo Alavés389111836:5738
17.Elche CF388121834:5536
18.SD Huesca387131834:5334
19.Real Valladolid385161734:5731
20.SD Eibar386122029:5230

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (289)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Takže vlastně stačilo jenom napsat pár komentářů, jak by mělo Atlético vyměnit trenéra a hned titul , takže omluva a gratulace Atletům k titulu, vždy potěší, když to vyhraje někdo mimo Real a Barcelonu.

Navíc si to ještě stylově udělali dramatické až do konce, přiznám se, že už jsem jim potom nevěřil, ale ztráty přišly i u konkurence.

Speciálně to přeju Oblakovi , taková kvalita musí mít titul, naopak Partey .

Reagovat
Mönchengladbach

Simeone by měl odejít teď - jako král.

Ideální trenér pro Juventus.

Reagovat
RKBoy

Conte vs Simeone vs Mourinho ... to by bola slušná holomajzna.

Reagovat
Salfovic

Mourinho jde do Barcelony ?

Reagovat
Phillipinho

Thomas odehral prvni dva zapasy v lize, takze titul vyhral taky

Reagovat
Kixi Syhimour

tak alespoň něco pro něj

Reagovat
Kokesh

Se ctí Gratulace AM.

Reagovat
Switchback

Gratulace, pěkný drama na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Atleticu. Jeste ze uz je tahle zkurvena sezona u konce.

Reagovat
C-M@ster

Luis Suarez

Reagovat
oli9

Krásných 21 gólu král

Reagovat
REPLIKATOR

Koeman

Reagovat
kolouch

Hrozne mu to preju po tom, jak se k nemu Barca zachovala. Bez nej by Atletico ten titul neudelalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

on vklidu ještě 3 sezóny bude top

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Salfovic

Překvapil, já ho tipoval kolem 15 gólů.

Reagovat
John Obi Mikel

Sice ho nemám rád, ale tohle se Atletum povedlo.

Reagovat
cristiano.K.

Suarez>Aguero

Reagovat
Malresi

O tom snáď niekto nepochybuje

Reagovat
cristiano.K.

Aguero dal nejvíc golů v PL jako cizinec, překonal Henryho, takže ano pochybuje a bude zase zajímavé je srovnávat ve stejné lize.

Reagovat
Malresi

Aguero je fantastický hráč a jeden z najlepších útočníkov, aký kedy v PL hral, o tom žiadna. Suarez vo svojej TOP forme bol a stále je ale úplne iné zviera. Na jeho výkony z 13/14 z LFC alebo tie prvé sezóny s Barcou sa Kun nikdy nechytal. Len hlupák by vo svojom tíme uprednostnil peak Aguera, pred peak Suarezom.

Reagovat
cristiano.K.

Po sezoně 13/14 jsem napsal, že je Suarez nejgeniálnější útočník, který kdy PL hrál. Pořád si zatím stojím. Nicméně když porovnáš goly/minuty, tak zjistíš, že je na tom Aguero lépe. Ano, hrál jednoznačně v lepším týmu než je Liverpool. Dokážu pochopit toho, kdo upřednostnuje Aguera, takže určitě bych nikoho hlupákem v tomhle ohledu nenazval.

Reagovat
Malresi

Góly/minúty porovnávaš za celú ich kariéru alebo iba v PL ? Suarez bol hráčom, ktorý ti sám rozhodoval zápasy - hráč, ktorý nepotreboval perfektný servis od spoluhráčov. Kun možno je lepší zakončovateľ (aj keď, aj v tomto ohľade hovoria čísla v prospech Suareza), ale určite nie lepší hráč - Suarez bol a aj je komplexnejší.

Reagovat
cristiano.K.

Někde před rokem jsem to řešil, chtěl jsem obhajovat Suareze a zjistil, že Aguero je na tom lépe. Už nevím, jak jsme to bral, možná posledních deset sezon...Kun měl tuhle sezonu špatnou, takže se to možná zase trochu změnilo. Aguero nemá výstřelky, nechybí ti kvůli kousanců, je lidem sympatičtější, spolehlivější. Pro mě je Suaréz víc, protože je geniálnější.

Reagovat
Malresi

Aguero síce nemá výstrelky a nechýba kvôli kusancom, ale za to chýba podstatne viac ako Suarez kvôli zraneniam. Sympatickejší môže byť, ale to je podľa mňa v tejto debate irelevantné. Zhodneme sa na tom, že je Suarez lepší hráč a môžeme to ukončiť.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Na první větu je odpověď Henry

Reagovat
cristiano.K.

o tom jsme spolu asi v minulosti debatili. Chápu tě a ty zas musíš pochopit nás

Reagovat
Front hell

Vedli jsem o tom debatu. Chápu a respektuji

Reagovat
Svatej

Reagovat
drussbarb

Nemám silný názor na to, kdo je lepší, ale argumentační fauly mi vadí, když si jich všimnu. Obraty typu: “Jen hlupák si myslí něco jiného než já”, “pokud jste inteligentní, víte, že mám pravdu” patří ke Hradu a do parlamentu

Reagovat
Malresi

Ok, ospravedlňujem sa. Prehodnotil by som ten výrok tak, že si nemyslím, že by nejaký manažér vo svojom tíme uprednostnil peak Aguera pred peak Suarezom

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jiný zvíře.... Tohle přehánění fakt strašně tahá za oči v případě že jde o hráče tak šíleně kvalitou blízko u sebe..

Reagovat
Malresi

"Suarez vo svojej TOP forme bol a stále je ale úplne iné zviera". Ok, kedy podľa teba bol Kun na rovnakej výkonostnej úrovni, alebo aspoň trošku blízko tej Suarezovej v sezónach 13/14 alebo 15/16 ?

Reagovat
Svatej

A proč bych si to měl vybírat jen na základě jeho top formy? Porovnáváme ty útočníky celkově, ne na základě podařenýho zápasu, měsíce nebo jednoho dvou ročníků.

Když ti na to odpovím, tak mi řekneš, kdy byl Suarez takový zvíře jako Aguero 3. října 2015, kdy dal Newcastlu 5 gólů?

Mě třeba zajímá útočník, kterej je dobrej pravidelně a zrovna Suarez má poslední sezóny dost pěkně k hovnu a to strávil většinu časů poslední doby v týmu s nejspíš nejlepším hráčem historie, kterej výrazně zvednul čísla s výjimkama nejednomu hráči (takovej Neymar teď na svý čísla z Barcelony může jen se slzou vzpomínat). Aguero hrál naproti tomu v týmu, kde nebyl gólovej fond rozloženej na 3 super hráče a kterej nebyl tak dominantní ani ve svý lize, ani v Evropě.

Pro mě za mě si měj Suareze výš, tenhle typ debaty by se dal vést klidně týdny, ale to přehánění s jiným zvířetem, parníkama, jinýma vesmírama a podobnýma kravinama je u takhle kvalitních hráčů mimo neuctivosti i takovej dětinskej.

Reagovat
Malresi

Pretože reaguješ na časť môjho komentáru, ktorým som vyslovene narážal na porovnanie Suareza a Aguera v TOP forme resp. v ich výkonostnom peaku a nie v kontexte celej ich kariéry?

Za Barcu dal Suarez 4 góly v 3 rôznych zápasoch (2x La Liga, 1x Copa del Rey), za LFC 1x Norwich, za Uruguay 1x v kvalde na Copu Americu proti Chile, za Ajax 4x, z toho v jednom zápase tých gólov bolo dokonca 6. Ak správne rátam, dal 4 góly v 9 rôznych zápasoch. 3 góly strelil v 7 zápasoch za Barcu , v 2 zápasoch za LFC a v 1 zápase za Ajax. Dokopy v 10 zápasoch (prirodzene do toho nepočítam tie zápasy, kde dal 4 góly). Čo tým chce básnik povedať, si vieš vydedukovať určite sám.

Suarezovi môžu kritici vytknúť v podstate čokoľvek, ale imo určite nie to, že by bol výkonovo nestabilný, veď pod 20 súťažných gólov v sezóne zaznamenal naposledy v sezóne 11/12 za LFC. Argument s Messim beriem, určite by Suarez nemal také čísla aké mal bez neho, o tom žiadna, na druhú stranu ale Aguero hral tak isto v ekvivalentne dobrom tíme v Anglicku. City predsa boli majstrami v 6 z 10 sezón, ktoré tam Kun strávil a v každej z týchto sezón bol Aguero main man, na ktorého tím hral (za predpokladu, že nebol zranený ovšem).

Tu sa asi zhodneme, že sa nezhodneme. V kontexte celej kariéry sú Suarez a Aguero hráči na jednej úrovni, hoci ja osobne radím Suareza vyššie. Za svojim výrokom s iným zvieraťom si stáť aj tak budem, pretože sa týkal len ich výkonostného peaku, ktorý mal Suarez (minimálne štatisticky) inde ako Kun.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spalovač šancí

Atleti zaslouženi. Ale letos by v LL bojovala o titul i Bohemka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Firkraag

No samozřejměěě

Reagovat
smazaný uživatel

Rvačka kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

Takže česká liga > Španělska ?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
oli9

Atleti velká paráda

Reagovat
Mönchengladbach

Atléti

Tak a příště Sevilla!

Reagovat
Miguel19

Fans Atlética slaví titul, fans Realu slaví, že nevyhrála Barca a fans Barcelony slaví, že nevyhrál Real.

Všichni spokojeni.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
patas92

Reagovat
Kily

i když bych možná trochu pozměnil s tím, že pro fanoušky Barcelony bude největší radostí odstřelení Koemana

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
icka

Reagovat
Dody10

Reagovat
Infi

Reagovat
Kantos

Videt Simeoneho po dnesnim zapase je jedna z nejemotivnejsich veci ve fotbale.

Reagovat
kolouch

Videt Simeoneho v jakemkoli zapase je jedna z nejemotivnejsich veci ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kantos

Fair enough, ale videl jsi ho dnes?

Reagovat
Eichel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lvrpl

Najlepšie nakoniec dopadol Suarez. Aký má tam plat v porovnaní s tým čo bral v Barcelone? Každopádne gratulácia

Reagovat
Tromas

Jooo kurva titul mě už, ale pěkně ty výsledky drásali nervy boj o titul dramatický až do konce, ještě k tomu ta otočka Realu.

Reagovat
REPLIKATOR

Menší zlo titul Hlavně že Real ostrouhal

Reagovat
LAM

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
9augi9

Tento príspevok pekne sumarizuje aké sú súčasné ambície Barcelony.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Smreky

Reagovat
Registrujisejenproto

Nebo teda ambice asi maji, ale realna kvalita i pres obří investice chybi

Reagovat
smazaný uživatel

menší zlo titul hlavně že barcelona ostrouhala

Reagovat
CHONG

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Zlatý pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adyss

Reagovat
icka

Reagovat
protiproudu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Minister

Reagovat
iamek

Reagovat
oli9

Já atletům přeju kvůli El Nino i tenkrát než šel k nám tak jsem ho tam obdivoval

Reagovat
9augi9

Pekná paralela Suarez - Villa, zase im Barca pustila hroťáka a zase dali titul, tak hlúpe vedenie klubu ťažko pohladať. Gratulácia Atlétom!

Reagovat
LAM

To vedení je naštěstí už pryč

Reagovat
9augi9

Chvalabohu, o rok by im pustili Griezmana a jeb zase titul.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
9augi9

A navyše Socky Európska liga, za mňa veľká spokojnosť.

Reagovat
LAM

Takže sezona bez trofeje pro Real.

Má šanci tohle Zidane přežít?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
9augi9

Otázka je aké podmienky vyhadzovu má v zmluve po jeho second coming.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Vyhazov nedostane, ale myslím, že to zabalí sám...

Reagovat
zidane78

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Glonden2

Podle mě to přežije, akorát přijde o místo trenéra.

Reagovat
patas92

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liquid

Pokud Villarreal vyhraje EL, jde do LM na místo Sevilly? A ta půjde kam ? Posune se to, že oni zaberou jako by 5.místo a do KL půjde Betis ?

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade vyhry Villarealu v EL bude mit Spanelsko v LM 5 tymu. EL Socky a Betis. Konferencni liga nikdo.

Reagovat
Kily

Reagovat
Liquid

díky čili je to řešeno jinak než při tom kdyby LM vyhrál tým, který se nekvalifikuje do LM z ligy, viz možnost u Chelsea, a v případě že by byla 5. tak by do LM nešel 4.tým

Reagovat
mistr129

Šel

Reagovat
CHONG

Na jednu stranu škoda, na druhou stranu gratulace, za mě zasloužený titul pro Atlety, Madrid vždy vítězí

Reagovat
zidane78

Gratulujem k titulu.Pre real iba dobre ze nema titul,kedze bi im iba zalepil oci pred problemami.Zidane spravil max. co mohol pri vsetkych zraneniach,covide a zostarnutom kadri.Kazdopadne si myslim ze je cas na "dalsi" odchod,klub potrebuje zmenu pravdepodobne na skoro kazdom poste ci pri hracoch alebo manazmente na cele,s celou bandou fizioterapeutov a doktorov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene po rokoch nezdaru.

Reagovat
Vrana17

Barcelona se v létě zbavila špatného hráče. Říkal sem to tenkrát a mám radost, že se to potvrdilo. Zadarmo OMG, top hrot. Měl jít Messi. Ten nemít kolem sebe hráče jako Iniesta, Xavi, Suarez a další nikdy nic nevyhraje, jak v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to říkáš tady zrovna těm pravým. Ti rozumí fotbalu jako koza petrželi. Dokud bude Barca hrát tak, že kdokoli získá míč, nahraje ho Messimu a teprve až si pan ředitel sám dá branku nebo dvě, aby cyhrál soutěž střelců, mohu střílet a dávat branky i ostatní, do té doby to nebude dobré.

Reagovat
pantondavo

Hnus, ještě větší, že k tomu výrazně přispěl ten urugayskej odpad

Škoda toho zářezu se Sevillou, teď to zamrzí o to víc.

Komentáře, že výmluvy na dva body v jednom zápase by neměly rozhodovat o titulu a Real to měl rozhodnout už dřív za 3, 2, 1…

Reagovat
Visca el barca

To Luisita určitě mrzí no, když si na něm léčí komplex nějaká nula na internetu.

Reagovat
pantondavo

Tyjo, super analýza, máš naprostou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

presne kvuli takovejm jsem rad, ze titul ma Atletico

Reagovat
oli9

Reagovat
Phillipinho

Atletico vedlo ligu 30 kol z celkovych 38 a on si jeste bude stezovat

Reagovat
pantondavo

Prosralo to úplně tragicky a zachránila ho chyba rozhodčích, to fakt nezkreslíš tím, že vedlo ligu 30 kol, to je úplně irelevantní údaj.

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Reagovat
oli9

O to víc potěší že to vykopal Luis přesně kvůli takovým jako ty kterým to nedá spát užij si v týmu zmrda Benzemu

Reagovat
pantondavo

Jo tak nedá spát

Reagovat
oli9

Tak nevím co na tom Atleti neměli nic zasloužene, hodně upocenych vyher ale to měl Real taky dost vyher 1:0 nebo 2:1 kde měl 2 střely na bránu za zápas...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Israha

Chystal jsem se po tom odchozeném prvním poločase a zazděné gólovce za stavu 0:1 napsat, že Karim jakožto nejlepší hráč sezony v klíčovém zápase nakonec selhal, ale pak tam za pět minut dá 1+1 a otočí to. Hezká tečka za individuálně parádní sezonou. Pohled na tabulku mrzí, po půlsezoně by takové prohlášení bylo mimo mísu, ale v konečném hodnocení Atlético letos nakonec lepší nebylo, rozhodly detaily. Městskému rivalovi se titul nedá přát za žádnou cenu, ale pogratulovat k němu lze, vysloveně nezasloužený není. A zároveň velká gratulace Zizouovi, protože sice udělal trapas v CdR, ale dokázal v sezoně, kdy měl základní obrannou čtyřku kompletně k dispozici v ani ne 10 zápasech, v záloze měl jedinou možnost kvalitní rotace na tři posty a v útoku mu konstatně hrál kvalitně pouze hrot, postoupit do semifinále LM a bojovat o titul v lize do posledního kola. Úspěch to není, není trofej - není úspěch, ale působivý výkon to je rozhodně. Pokud se nerozhodne sám skončit, další sezonu si zaslouží - to Hazard, Marcelo, Isco, Odriozola, Asensio, Mariano a pár dalších jsou ti, kterým by se měly sbalit kufry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Na jednu stranu celkem souhlas, pokud neskončí sám, tak vyhazov by byl asi trochu nefér, na druhou stranu doufám, že to sám zabalí...

Reagovat
Salfovic

Aneb vyhazov si nezaslouží, ale doufám, že půjde do prdele.

Reagovat
CHONG

Objektivně by byl vyhazov nefér, protože on není hlavním problémem, osobně ale doufám, že skončí sám, protože je součástí toho problému a svou tvrdohlavostí ten problém rozhodně nezmenšuje.

Reagovat
valloire

Reagovat
Registrujisejenproto

Zizu to zvladl dobre

Reagovat
Xavi

No Atletico lepší bylo, má nejvic bodů.

Reagovat
Israha

Při dvoubodovém rozdílu, souboji do posledního kola a horších vzájemných zápasech bych si netroufal tvrdit, že Atlético bylo lepší (ale ani ne horší, letošní madridský souboj mi přišel vyrovnaný...vlastně napříč všemi soutěžemi - trapas v CdR, postup ze skupiny LM s odřenýma ušima, lekce od Chelsea ). Měli víc bodů a proto byli úspěšnější, to říct můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Jinak je docela vtipné a symbolické, že Atletům ten titul vyhráli nechtěný hráč z Barcelony a nechtěný hráč z Realu

Reagovat
Kantos

Reagovat
RKBoy

dost mi to pripomína situáciu s Villom z pred 7. rokov, ktorého sa tiež Barca zbavila ako nepotrebného aby následne vytvoril útočný tamdem s Costom ,vyhral titul a hral finále LM.

Reagovat
Xavi

Tak ten hráč z Realu aspoň odešel za 40 míčů, to Suarez byl opravdu nechtěný.

Reagovat
smazaný uživatel

a yannick

Reagovat
dextroza_m

Gratz Atleti, mam radost.

Reagovat
montaigne33

VELKÁ GRATULACE ATLETŮM A JEJICH FANS Z hráčů zejména Suárezovi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

..za mna geniálny ťah florentina..nechať to na 0-1 a potom otočiť..atleti ak by bolo 1-1 tak sa uspokoja s tým že real prehráva..a ten ich “zabije” v nastaveň čase, majstrovský plán starého Pereza..len nepočítal s jedným..luisitom, pistolerom..Madrid ma nového kráľa

Reagovat
Petrinho17

Viem, že to je myslené ako silný "humor" ale to ti není trápne míňať čas na takéto bezvýznamné príspevky na internete?

Reagovat
santini

Zbohom Eibar, budete mi v lige chýbať. Dosť dlho budem v hlave spracovávať , akým zázrakom sa tie kurwy z Elche vôbec zachránili. Budúcu sezónu im prajem rekordne rýchly zostup, v podstate ani niet väčšieho adepta, aj keby do ligy prišiel Alcorcon, aby to dali 2x za sebou...

S našou sezónou som spokojný..Cacho z toho vymlátil maximum, Iago si odbije ešte nejaké 2 dobre sezóny, a v tíme (aj B-čku) sú hráči, na ktorých sa dá stavať Dúfam že vedúceho nenápadne predať Braisa, ten to má naštartované na novú klubovú legendu.. chcelo by to ešte konečne nájsť brankára, ktorý nepripomína ementál.. Gato skončil, Rubén Blanco je nemastný neslaný, Ivan nie je perspektívny. Celkom sa mi pozdával z tých priemerákov Ledesma, ale ako poznám Moua, dovedieme nejaké argentínske noname a budeme dúfať, že sa chytí...inak sa teším na budúcu sezónu, Európu nehráme, káder máme viac menej kvalitný, štart do sezóny bude mať na starosti najlepší tréner od čias Berizza..tak snáď...

Atlétom gratulujem, aj keď dlho predlho sa s tým hrali... Som ešte zvedavý na tretieho do party zo segundy - veľmi by som si prial Rayo, ale podľa formy a môjho tušenia to bude Girona

Reagovat
Petrinho17

Úplne najslabší tím ligy, ktorý si za zápas takmer nedokáže vytvoriť šancu je určite Valladolid, takže dobré že padol o ligu nižšie. Elche ten záver zvládlo dobre, škoda Huescy. Eibar snáď o rok naspäť.

Reagovat
santini

Tak na Valladolid sa nedalo pozerať. Našťastie ich nemám rád, takže za mňa jediné, čo LaLige bude chýbať, je ich pekný štadión... Po páde Deporu som už ale voči takýmto veciam obrnený

Huesca je tím, ktorý mi tiež chýbať nebude - určite si radšej pozriem Mallorcu alebo Espanyol, o modrých si trúfam tvrdiť, že budúcu sezónu vôbec nebudú fackovací panák... So zostupujúcimi v Segunde som tiež ok, dlho tam boli namočení Zaragocistas, ale našťastie sa v posledných zápasoch spamätali..

Vrcholiť bude aj playoff segunda B Division, tak som zvedavýý, čo vzíde odtiaľ..

Reagovat
Elliasson

Taky si přeji Gironu.

Reagovat
santini

Nepovedal by som zrovna, že si ju prajem, ale myslím, že majú na ruke najlepšie karty

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle sranda lize by titul vyhrál i Tottenham.

Reagovat
CHONG

Tottenham by nevyhrál titul ani v Chorvatsku.

Reagovat
KingMaster13

Což má díky Záhřebu celkem i reálný podtext

Reagovat
Mass

Díky že si nám vysvětlil vtip

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Selänne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Reagovat
Xavi

V jedné větě slova vyhrál a Tottenham to je slušný oxymoron.

Reagovat
Gazdo

Preco? Co napr : Uz velmi dlho sa nestalo aby Tottenham nieco vyhral

Reagovat
Xavi

Dostal si mě.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Svatej

Reagovat
valloire

Tottenham by nevyhrál titul ani na Slovensku.

Reagovat
Mass

Tottenham by nevyhrál

Reagovat
Front hell

Totenham a titul v jedné větě

Reagovat
herbage

Tak jsem dokončil rychlou analýzu. Suárez letos svými góly a asistencemi (jen přímo zajišťující body, tj. navýšení za 2:0 na 3:0 se nepočítá jako vliv na hru) zajistil Atléticu

přímo 12 výher a 2 remízy, tedy 38 bodů

borec

Reagovat
herbage

poslední 3 kola zajistil 3 výhry /1x asistence na 2:1 proti Realu Sociedad a 2x vít+ězný g=ol proti Osasuně a Valladolidu

Reagovat
KingMaster13

A to je přesně to co Atletiku roky chybělo, jinak mohli mít titulů daleko víc, ty těžké zápasy celkem zvládali ale přesně ty jako jsou dnes tak se jim nedařilo zlomit nebo minulý týden s Osasunou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

Je to šampion.

Reagovat
Front hell

Ačkoliv ho nemám rád a je to pro mě lidská špína,tak tady klobouk dolů borec

Reagovat
Setwo

Som rad že má Oblak konečne titul je fajn keď to raz za čas vyhrá aj niekto iný ako Real či Barca.. tipoval som ze aj s pomocou Suareza to dajú, pri tých problémoch Barci

Reagovat
Salfovic

Já si myslel, že už jeden měl, ale on tam příšel akorát po titulu.

Reagovat
ADM

BTW, dnes krásne gesto od Bayernu, takto sa to robí...

https://ibb.co/r56P0fM

Reagovat
Jackmaker1989

absolútne iná mentalita. Fakt skvelé a príklad pre ostatných.

Reagovat
smazaný uživatel

..pozri si rozlúčky atlétov: či už torresa, godina, gabiho a nadovšetko juanfrana ktorý o ničom netušil ..ale áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Porovnavas to s kym? Realom a Raulom? Ci s Casillasom?

Reagovat
ADM

Stačia metody súčasnej Barcelony.

Reagovat
Gazdo

Sranda by bola keby Messi nepodpisal zmluvu a ani nemal rozlucku

Reagovat
exmafie

Na těch dvou spodních fotkách v tom modrým obleku, to je Hasan?

Reagovat
ADM

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

"This team does not have the quality to succeed at Barcelona."

Koeman se úplně posral

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celý svět se proti němu spiknul, během sezóny si stále stěžoval na rozhodčí, teď to posunul ještě o krok dál. Můžu s ním částečně souhlasit, ale vypustit to v jeho pozici z pusy je slušně mimo.

Reagovat
Akinfeev

OT: Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Elche paráda

Reagovat
santini

...ty musíš byť iný masochista...

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Gratulace, kluciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Ale na tomto místě se musím pokárat. Z nějakého neznámého důvodu jsem si myslel, že se hraje až zítra. A jdu na web a co nevidím - titul. Vážně pako-fanoušek.

Reagovat
Phillipinho

Naprosto zaslouzenej titul Cholo dojatej, on pro ten tym doslova dejcha a bylo videt, jak to z nej dneska vsechno spadlo a emoce s nim cloumaly. Jsem rad, ze ma konecne velkej titul na svym konte Oblak, kterej si ho strasne moc zaslouzi Docela vtipny, ze nejproduktivnejsimi hraci tymu byl z Barcelony a Realu ...

Reagovat
Phillipinho

Kdyz se mam zamyslet nad klicovyma hracema, tak asi nade vsemi vycniva Oblak a Llorente a kousek za nimi Savic, Carrasco, Suarez a Koke. Ale i Correa, Trippier, Savic nebo Lemar. Fakt spousta hracu hrali svuj nejlepsi fotbal.

Reagovat
Elliasson

V roce 2020 byl velmi klíčový i náš Félix. Škoda, že druhá půlka sezóny byla taková trošku nic moc. A Luisita bych dal výše, Za to Koke se mi nezdál být tak klíčový. Ano, svoji práci odvedl, ale jakoby už není tak tvořivý.

Reagovat
Phillipinho

Felix na zacatku sezonu patril k nejlepsim hracum Doufam, ze pristi sezonu se prosadi uz naplno a bude patrit do zakladni sestavy. Mas pravdu - Oblak, Llorente, Sua. Ke konci sezony mel ale delsi slabsi obdobi, nastesti v poslednich dvou zapasech nas zachranil. Koke za me nepostradatelnej hrac stredu zalohy a obrovskej srdcar, kterej uz ted je hrajici legenda Atletica.

Reagovat
Elliasson

I když, to je jedno. CAMPEONES, CAMPEONES - OLE OLE OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!

Reagovat
smazaný uživatel

..v posledných zápasoch bol jednoznačne najlepší yannick..bodoval hádam posledných 9 zápasov s výnimkou na Barcelone ..titul je v správnych rukách, ale vytrpeli sme si teda dosť..či už zápasy s celtou, v bilbau, dvojzápas s levante..góly ktoré sme dali resp dostali v posledných minútach..hra bola častokrát príšerná..ale bez ohľadu na to ako skvele chytal oblak, ako nikto nestíhal marcosovi, ako yannick točil súperov, aké srdce do toho dával koke..aký neviditeľný a pritom dôležitý bol correa..nás všetkými jednoznačne vyčnieva luis..od prvého zápasu s granadou a jeho dva góly v priebehu pár minút..on všetkých nabudil, on to mužstvo dostal tam kde momentálne je..neviem ani len predstaviť čo teraz citi..verím však že mu to prajú fans Barcelony, verím, že rovnako sa s ním teší aj najlepší hráč sezóny - Leo.. na druhu stranu, čo taký Grizi? ..pre mna jedno z najhorších rozhodnutí futbalisti čo si pamatam..mohol byt kráľ, mohol..

Reagovat
cristiano.K.

mohol být král, mohol....... ale je jím Suarez

Reagovat
Phillipinho

Carrasco v tech poslednich deseti zapasech byl naprosto klicovej. Stejne jako Oblak. Suarez nastesti zapnul v poslednich dvou zapasech a rozhodl o titulu, ale spalil toho za posledni dobu silene je treba rici ...

Reagovat
Al Capone

No nic, gratulace Atléticu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Patt

Kdyby Luisito zůstal v Barceloně, tak by ji v této formě vystřílel titul.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo ne, kdyby jen obehrávali míč kolem vápna, jako to teď dělají pořád, pokud ho sami nezavezou před vlastní branku, aby tam udělali fatální chybu.

Reagovat
drussbarb

Docela se bojím, že Barce potrvá návrat na vrchol dekády nebo ještě déle, dosud se neobjeví další zázračná generace. Luis u nás hrál příšerně hlavně kvůli stylu hry neodpovídající kvalitě zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nekvalitě.

Reagovat
drussbarb

Asi tak

Reagovat
Patt

Naopak. Barcelona má nejkreativnější útok, dala suverénně nejvíc gólů, zazdila nejvíc šancí. O nekvalitně ofenzívy Barcy oproti Realu nemůže být ani řeč. Naopak Real i přes zranění měl kvalitní defenzívu.

Reagovat
drussbarb

Řeč je o záloze

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle se pise pokazde, kdyz ma nejaky velkoklub slabsi obdobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez mazec i na ten jeho kousanec jsem už zapomněl....

Simone, jestli má vše pohromadě, by měl letos skončit. S Atleticem dosáhl stropu, be zda ký štěstí a souběh náhod... Ale i to se počítá a za tuto sezónu si to zaslouží. I za tu věrnost.... Ale teď je čas jít dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod. V Anglii zůstávají trenéři i 20 roků. Spíše je třeba, aby si fanoušci uvědomili, že to byla mimořádná sezóna a že pokud bude v příštím roce do 4. místa, je to pořád dobré. Nesnáším trenéry, kteří sedí nebo stojí u čáry jako solný sloup (Griga a další). Naopak - nechal bych Simeoneho trénovat jako show nějaký tenisový zápas nejlepších hráček s tím, že by mohli pobíhat a křičet i mezi hrou. Jako protivníka bych mu dal asi Conteho nebo nějakého stejného impulsivního chlapa a je jich dost. A to bych někdy chtěl vidět.

Reagovat
Petrinho17

Zas treba povedať, že Simeone to s tým pobehovanim často aj preháňa. Niekedy poskakuje ako zmyslou zbavený. Určite nie je dobre tam len stať 90 minút a pár krát zatlieskať ale Simeone sa často správa ako úplný šialenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprožívej to tolik. Mně se to líbí, když tam instinktivně "kope virtuálně do míče", jakoby si zkoušel, že by to kopnul lépe. Fotbal není komorní sport a emoce tam patří. Kvůli Simeonemu se na to Atletiko dívám.

Reagovat
Petrinho17

Ale samozrejme, že emócie k tomu patria. To je úplne v poriadku, len by človek mohol odhadnúť kde končia emócie a nastáva správanie na úrovni zrelosti k návšteve psychológa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nevadí a pokud nebude vadit vedení Atletika, doufám, že tam zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

..úplný súhlas, mal by skoncit..na vrchole..ako to urobil sir Alex..v postate Simeone už to svoje čaro stratil davno..tentokrát ho zachránil od úplného prepadáku luis..všetkým musí byt jasne, že on by tých 11 bodov náskoku dokázal pre..ť ..poďakovať a urobiť zmenu..a ak tak radikálnu, žiadny torres, gabi..niekto mladý a moderný..avšak s hodnotami ktoré atletico má..

Reagovat
Petrinho17

Súhlas

Reagovat
LeonardoUžoa

Picovina kamo. Simeone je pro klub stezejni. Ten klub potrebuje hlavne stabilitu, zadne experimentu. Atletiko se diky simeonemu zaradilo mezi nejvetsi kluby sveta v poslednich 10 letech. + jako bonus vyhral pohary, tituly. Postavili stadion, nabrali hrace s vysokymi platy a platej palky za prestupy, buduji porad silnejsi znacku. Atletiko potrebuje kazdy rok skoncit do 3 mista, ikdyby simeone 5 let nic nevyhral, musi zustat.

Reagovat
Elliasson

Na druhou stranu, myslíš, že někdo jiný by Atlético mohl dovést dvakrát do finále LM a dvakrát s ním vyhrát LaLigu?

Reagovat
smazaný uživatel

..úprimne neviem, sledujem atletico každý zápas ..ale diego už nemá to čaro..ta obrana je derevá a nebyť skvelého oblaka, nebyť marcosa a yanicka a samozrejme luisa tak verím, že tohto roku v top 4 niesme..samozrejme, posledný krok je najťažší..ale aby nás socky doma nepustili za polku posledných 30 minút, trpieť s osasunou, trpieť v poslednom kole takto..preto by som bol rad aj za neho aby skončil na vrchole..ako raz skončí Messi, ako skončil v reale Ronaldo..aj nás čaká niečo podobne..ale ta premena bude na lavičke..to mužstvo ma na to aby hralo ofenzívny futbal, síce bojovný ale atraktívny..tak ako kedysi, keď sme reálu dali 4ku, keď vyhrali 2-5 na Seville..vypadnutie v pohári, zaváhania s levante neboli náhoda..

..myslím si že chybou je ajj, že nevie pracovať s felixom..môže byt lepší ako halland, môže byt lepší ako mbappé ..aké žiaľ momentálne nieje..a to ide tiež za Diegom..

..teraz však je čas oslavovať

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsem pomerne jasne presvedceny o tom, ze s jinym trenerem Atletico zase nic nevyhraje dalsi jednu nebo dve dekady. Mozna spanelsky pohar. Simeone je jeden z nejlepsich treneru na svete i pres to, ze uz to je slabsi nez drive. Je potreba si uveodmit, ze v Atleticu bude kazdy trener pracovat se slabsim kadrem nez R a B. K uspechu je tedy potreba mimoradneho trenera, ktery bude skvely taktik a motivator, a zaroven bude umet kontinualne prebudovavat tym. Zkratka druhy Simeone. Nejake bezhlave joga bonito povede jenom k tomu, ze s nama silnejsi kluby vytrou podlahu.

Reagovat
Eichel

Práveže mne ten súčasný káder Atlética vobec nepríde slabší ako súčasné kádre Realu a Barcelony. Vobec si nemyslím, že by ten tím mal s iným trénerom problém im konkurovať. Iný tréner by mohol vytrieskať oveľa viac aj z takého Félixa a celej ofenzívy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak letos je ten kádr očividně na stejné úrovni, ale to obvykle neplatí. Rozdíl je v tom, že zatimco R a B nakupují největší hvězdy z jiných velkoklubů, Atlético si může dovolit buď vycházející hvězdy z menších klubů (typu Griezmann, Felix) nebo starší hráče za Zenitem typu Suarez, Villa. Takže bude logicky vždycky tahat za kratší konec.

Reagovat
Eichel

Tomu rozumiem, na druhú stranu mi nepríde, že by finančnými možnosťami až toľko zaostávali za dotyčnými dvoma. Plus teda Barca vyzerá, že ďalšie roky to bude finančne problém. Félix stál zrovna dosť veľkú pálku. Keď sa pozriem na iné prestupy atlética: Lemar poďla transfermarkt 72m, Costa 60m, Morata 50... Osobne si myslím, že Atlético je už na takej úrovni, že aj po odchode Simeoneho sa bude stále držať v hre o tituly spolu s Barcou a Realom.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jenže ono nejde jen o přestupní částku, ale i o platy. A taky jde o kvalitu daného hráče. Všichni zmínění jsou samozřejmě velmi kvalitní, ale nejsou to absolutní hvězdy jako Ronaldo, Hazard, Neymar atd.

Reagovat
blaugrana

Hrozny kvalitativny upadok ligy tento rok. Do buducej sezony snad vyrukujeme po revolucii, aka nastala pred sezonou 08/09 a zacne sa dalsia pekna éra.

Reagovat
Petrinho17

Nechce sa mi veriť, že to hneď ďalšiu sezónu bude dobré. A ak ostane kostra tímu Piqué, Roberto, Alba, Busquets /samozrejme nemusia odísť všetci/ tak sa toho veľa nezmení. Títo labilní hráči, už majú to najlepšie za sebou. A úprimne, myslím si že ak z týchto hráčov odíde aspoň 1 tak to bude úspech. Jednoducho na nich už nemožno hru stavať.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale tu hru není možné stavět ani na hráčích jako je Trincao a Pjanič, a nejméně 10 dalších mladých, kteří na to prostě nemají. Tu hru není možné stavět ani na Koemanovi. A i Leo už má své lepší dny dávno za sebou a lepší už to nebude.

Prostě si to přiznej, příští rok, pokud nepřijdou nejméně tři noví a dobří hráči, zejména do obrany, bude ještě horší než letos.

Reagovat
Petrinho17

No veď to je samozrejme, že bude treba kvalitnejších hráčov. O tom sa ani nemusíme baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tohle jestli tyhle posily Sparta dotáhne, tak by mohla Spartička příští rok prohnat Slávku https://objektivus.cz/sport/kdo-v-lete-posili-spartu-praha/kocab/23/05/2021/

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě nepomůže ani svěcená voda.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Phillipinho

Muj tym sezony: Oblak- Trippier Savic Kounde- Llorente de Jong Kroos Carrasco- Messi Benzema Gerard Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Sua??

Reagovat
Phillipinho

Sua velmi tesnej souboj s Benzemou a Morenem. Tezky rozhodovani.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Morena jsem koukal a on ma vazne 10 golu z penalt? To je dost extrem.

Reagovat
Israha

Oblak (vyhrál titul a dostal o tři góly méně, tak volím jeho, ale podle mě letos byli výkonnostně s Courtoisem velmi srovnatelní) - Acuňa, Savić, Koundé, Llorente - Fernando, De Jong, Kroos/Modrić (tady se fakt neumím rozhodnout) - Messi, Benzema, Gerard. Trippier podle mě nebyl lepší, než Acuňa (ale na Sevillu čumím víc, takže možná nemám dostatečný přehled) a Carrasco už se mi tam nevejde tak, aby to rozestavení dávalo i smysl.

Reagovat
Phillipinho

Jojo Oblak a Courtois na stejny urovni (na takovy, na ktery neni nikdo v Evrope imho). Acuna a Fernando jsou dobry volby. Acuna nejenom ze Reguilona skvele nahradil, on je jeste lepsi hrac nez on.

Reagovat
Israha

Oproti Reguilónovi si Acuňa daleko lépe rozumí s balonem, driblink i centry má exkluzivní. A přijde mi i spolehlivější dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
T:o:M

To fakt hrál Trippier tak dobře?.. Já vás skoro nesleduji, tak nevím.. Ale hodně mu to přeji, anglan ve španělské lize, moc se jich neprosadilo, plus přišel z Tottenhamu, kde by bohužel pohár nikdy nevyhrál..

Reagovat
Phillipinho

Skvele si rozumel s Llorentem a jejich spojeni prineslo spousto golu. V dobe jeho absence (trest na 2 mesice) hral misto nej Vrsaljko a absolutne ho nedokazal nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dá se někde v brne na zahradce sledovat posledni kolo PL?

Reagovat
Jordi Alba

Tvl to Elche se zachránilo.

Reagovat
CHONG

Za záchranu jsem rád, ale nejmíň vstřelených gólů z celé ligy, to je fakt ostuda

Reagovat
h8_sfatto

ne do Interu, ale do Juve by měl jít Simeone, Pirlo má sotva na Parmu ve druhý lize, takže pokud se nevrátí Conte do Juve, aby mohl vlastenecký jít Simeone do Interu, tak Juventus by ho potřeboval jako sůl

Reagovat
minoLFC

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovné akí sú tu v tejto španielskej sekcii tí fanúškovia Barcelony a Realu uplakánci. Ešte 30.novembra 2020, síce mali 2, resp. jeden zápas k dobru, strácali na prvý San Sebastian 10, resp. 7 bodov. Dnes, po odohraní sezóny, je Real druhý - 84b a Barcelona tretia - 79b. T.j. 22b a 17b na piaty San Sebastian. Villareal škoda spomínať. Nonsens. By bolo načase aby španielsky daňový úrad prevetral účtovníctvo tých dvoch zadĺžených špekulantov a defraudantov. La Liga, Liga Lazaretov.

Reagovat
drussbarb

Nechápu, znovu a jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ten Hazard skutečně vrátí do Chelsea, tak máme nový historicky nejhorší nákup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele