Pastrňákova asistence Bostonu nestačila, Islanders sérii vyrovnali. Postup slaví Montreal

Hokejisté Bostonu prohráli druhý zápas ve čtvrtfinále play-off NHL s New York Islanders 3:4 v prodloužení a soupeř tak srovnal sérii na 1:1. Český útočník David Pastrňák zaznamenal v utkání asistenci. Montreal v rozhodujícím sedmém zápase série vyhrál v Torontu 3:1 a stal se posledním celkem, který si zajistil postup do druhého kola play-off NHL.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák

David Pastrňák | Zdroj: Profimedia

Boston vstoupil do utkání proti Islanders aktivně a od třetí minuty zásluhou gólu Charlieho Coyla vedl 1:0. Islanders otočili vývoj zápasu třemi góly ve druhé části, postupně se prosadili Josh Bailey, Kyle Palmieri a Jean-Gabriel Pageau.

Colorado zahájilo druhé kolo play-off NHL kanonádou, Carolina s Nečasem na úvod padla

Číst článek

Na 2:3 z pohledu Bruins snížil po Pastrňákově asistenci v polovině třetí třetiny Patrice Bergeron a vyrovnání obstaral v 56. minutě v přesilové hře Brad Marchand.

V prodloužení se na branku čekalo do 14. minuty, kdy se po chybě hráčů Bostonu v rozehrávce dostal do úniku Casey Cizikas a sám proti Tuukkovi Raskovi nezaváhal.

Sestřih ze zápasu Boston - NY Islanders:

Montreal zdolal Toronto potřetí za sebou a poprvé po šesti letech se probojoval mezi nejlepší osmičku soutěže. Hlavní podíl na rozhodující výhře Canadiens měl golman Carey Price, který držel až do 59. minuty čisté konto.

Při závěrečné hře bez brankáře ho překonal William Nylander, jeho gól ale na postupu Montrealu nic nezměnil. Canadiens se ve druhém kole play-off utkají s Winnipegem, který vyřadil Edmonton v nejkratší možné době.

Sestřih ze zápasu Toronto - Montreal:

1. kolo play off NHL:

Severní divize - 7. zápas:

Toronto - Montreal 1:3. Konečný stav série 3:4.

2. kolo:

Východní divize - 2. zápas:

Boston - New York Islanders 3:4 v prodl. Stav série 1:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme