NBA: Basketbalisté Miami znemožnili úřadující šampiony z Milwaukee, za Golden State řádil Curry

Basketbalisté Miami vstoupili do nového ročníku NBA domácím vítězstvím 137:95 nad obhájci titulu z Milwaukee. Hvězdou čtvrtečního programu byl Stephen Curry, který 45 body zařídil Golden State výhru 115:113 nad Los Angeles Clippers.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markieff Morris z Miami v souboji proti Graysonu Allenovi z Milwaukee

Markieff Morris z Miami v souboji proti Graysonu Allenovi z Milwaukee | Foto: Sam Navarro | Zdroj: Reuters

V dresu Miami zazářil především náhradník Tyler Herro, jenž za 24 minut nastřílel 27 bodů včetně čtyř trojek a přidal i šest doskoků a pět asistencí. Stal se tak prvním hráčem Heat za posledních 20 let, který si alespoň 25+5+5 připsal za méně než 25 minut.

Krejčí odehrál první minuty v NBA, připsal si doskok. Satoranský dvakrát asistoval i doskakoval

Číst článek

Nejlepším střelcem večera se stal Curry, díky němuž nemuselo domácí Golden State mrzet, že prohospodařil náskok 19 bodů. Dvojnásobný nejužitečnější hráč ligy si v úvodní čtvrtině připsal 25 bodů, v posledních dvou minutách se pak postaral o klíčových osm bodů včetně dvou trojek.

Clippers, kterým chyběl po zranění nohy Kawhi Leonard, spoléhali na střelce Paula George s 29 body, 11 doskočenými míči a šesti přihrávkami. Hostujícímu celku nepomohlo ani to, že do dvouciferných čísel se dostala celá základní sestava.

Na nepovedený vstup do sezony bude chtít rychle zapomenout Dallas, jenž podlehl v Atlantě jasně 87:113. Mavericks v utkání stříleli s úspěšností pouhých 33 procent, přičemž základní pětka trefila pouze 17 z 56 pokusů. Hvězdný Luka Dončić se i tak dostal na 18 bodů, 11 doskoků a sedm asistencí.

Sestřih utkání Milwaukee Bucks - Miami Heat

Výsledky NBA

Atlanta - Dallas 113:87, Golden State - LA Clippers 115:113, Miami - Milwaukee 137:95.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme