Musíme se zvednout, uvědomuje si Emery po dalším nezdaru

27.10.2021, 15:01
Aktuality
Unai Emery (© AFP)
Hodně ponurá nálada aktuálně panuje v kabině Villarrealu a platí to i po včerejším utkání s Cádizem. Žlutá ponorka sice v závěru dohnala dvoubrankové manko a získala bod za remízu 3:3, koncem října ale nadále platí, že v sezoně 2021/2022 vyhrála jenom tři soutěžní zápasy...

Villarreal letos dlouho čekal na prvního přemožitele a padl až před měsícem na půdě Manchesteru United, na druhou stranu ho ovšem sráží spousta nerozhodných výsledků. Těch zaznamenal už sedm a především díky tomu je ve španělské nejvyšší soutěži až na dvanácté příčce.

Na marodce valencijského klubu je znovu například střelec Gerard Moreno a i bez něho se v úterý večer povedlo dát tři branky. Cádizu zajišťoval vedení autor hattricku Anthony Lozano, domácím zachránil alespoň bod až v páté minutě nastavení Arnaut Danjuma.

"Ve hře jsou viditelné pozitivní aspekty, díky nimž budeme lepší, uzdraví se zranění hráči a přijdou i góly. Ale začít samozřejmě musíme u sebe a v první řadě je třeba odstranit laciné chyby, které nás neustále sráží," uvědomuje si Emery.

"Cádizu jsme poskytli spoustu prostoru a šancí na rychle protiútoky a soupeř toho využil. Pozitivním faktem je to, že jsme si sami dokázali vytvořit šance. Teď se musíme zvednout," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oni za z tejto krízy dostanú, ak sa to dá nazvať vôbec krízou. Villarreal bol vždy nepríjemný súper, či už v lige alebo v Európe. Nikdy ich netreba podceňovať! Klobúk dole pred nimi, že taký klub, z tak malého mesta si udržiava takúto výkonnosť a výsledky po dlhé roky, až na pár výnimiek. Vždy mi boli sympatickí a v LM alebo v EL im budem vždy fandiť!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele